Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@12:00:36 GMT

تولید ۶۲ هزار فروند ملکه زنبور عسل در مازندران

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۶۹۲۰

تولید ۶۲ هزار فروند ملکه زنبور عسل در مازندران

ایسنا/مازندران مدیر طیور جهاد کشاورزی مازندران گفت: سال گذشته ۶۲ هزار و ۵۰۶ فروند ملکه زنبور عسل در استان مازندران تولید شد که ۱۸ هزار و ۸۵۰ فروند به صورت خود مصرفی برای زنبورداران و ۴۳ هزار و ۶۵۰ فروند برای سایر زنبورداران مورد استفاده قرار گرفت.

محمدعلی یدالهی درباره تولید عسل در استان مازندران گفت: با توجه به اینکه مازندران دارای سه منطقه پایین دست، میان‌بند و بالادست است و گیاهان خوبی در این مناطق برای تولید عسل وجود دارد، صنعت زنبورداری و تولید عسل و سایر فرآورده‌های جانبی به عنوان یک صنعت اشتغالزا و سودآور قابل توجه و سرمایه گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: مازندران با توجه به شرایط خوب تولید عسل توانسته از لحاظ تعداد زنبوردار رتبه سوم و تعداد کلنی و تولید عسل رتبه پنجم را در کشور به خود اختصاص دهد.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: سال گذشته ۶۲ هزار و ۵۰۶ فروند ملکه زنبور عسل در استان مازندران تولید شد که ۱۸ هزار و ۸۵۰ فروند به صورت خود مصرفی برای زنبورداران و ۴۳ هزار و ۶۵۰ فروند برای سایر زنبورداران مورد استفاده قرار گرفت.

یدالهی عدم تامین شکر را از مشکلات مهم زنبورداران در استان اعلام کرد و گفت: مدیریت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی و اداره کل صمت اقداماتی برای تامین شکر زنبورداران انجام دادند و مردادماه امسال ۵۶۵ هزار کیلوگرم و شهریورماه ۴۳۳ هزار کیلوگرم شکر برای زنبورداران استان تامین شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶ هزار و ۹۷۱ زنبوردار در مازندران فعالیت داشتند که دو هزار و ۲۱۰ نفر به صورت شغل اصلی و مستقیم در این رشته فعالیت داشتند، ادامه داد: سال گذشته ۱۳۲ کیلوگرم با میانگین عملکرد ۲.۱ کیلوگرم تولید عسل در کلنی‌های بومی داشتیم.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: ۶ هزار و ۳۶۵ تن با متوسط عملکرد ۹.۴ کیلوگرم عسل در کلنی‌های مدرن استان مازندران تولید شد.

این مسئول بیان کرد: ژل رویال، گرده گل، موم و بره‌موم از محصولاتی بود که در صنعت زنبورداری استان تولید شد و سیاست‌های وزارتخانه بر این است در این صنعت علاوه بر تولید عسل، نگاه‌ها بر روی فرآورده‌های جانبی آن متمرکز شود که مازندران در این فعالیت پیشرو است.

به گزارش پایگاه خبری جهاد کشاورزی مازندران،یدالهی اظهارکرد: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا، برای سال ۹۹ آمارگیری زنبورعسل نداریم و در صورتیکه درخواست مجوز از سوی زنبورداران جدید داشته باشیم، بازدید کارشناسی از سوی امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و مراکز جهاد کشاورزی انجام می‌شود و مجوزهای جدید صادر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنبورداری منطقه مازندران جهاد کشاورزی مازندران استان مازندران تولید عسل سال گذشته تولید شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها