Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه اماراتی «نشنال» در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوشت: سران کشورهای جهان با بررسی دقیق نظرسنجی‌ها، می‌خواهند دریابند «جو بایدن» یا «دونالد ترامپ» پیروز خواهند شد و این پیروزی در چهار سال آینده بر نقش واشنگتن در خاورمیانه، چه تاثیری خواهد گذاشت.

به گزارش گروه سیاسی برنا، «رینل جیمز» تحلیلگر مسایل سیاسی امروز (پنجشنبه) در تارنمای روزنامه نشنال چاپ امارات نوشت: در حالی‌که نامزدهای انتخابات آمریکا در مورد چگونگی مدیریت سیاست‌های ایران، گفت وگوهای صلح میان اسرائیل و فلسطینیان و روابط با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مناظره می‌کنند، برخی احتمال فاصله گرفتن آمریکای خودکفا از نظر انرژی را از این منطقه نفت‌خیز، بعید نمی‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر «راعد جرار» تحلیلگر عرب‌تبار سیاست خارجی آمریکا؛ اقدامات واشنگتن در خاورمیانه در دولت‌های جمهوری‌خواه یا دمکرات، می‌تواند مشابه باشد، اما در باره ایران یک استثنا وجود دارد. من انتظار دارم ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات، در دور دوم ریاست جمهوری موضع سرسختانه خود را علیه تهران ادامه دهد، اما بایدن با در پیش گرفتن سیاست ملایم‌تری، برخی تحریم‌ها را لغو و برای بازگشت به «برجام»، تلاش خواهد کرد.

این روزنامه اماراتی افزود: مشخصه اصلی سیاست خارجی ترامپ، اعمال فشار حداکثری بر ایران بوده و به باور او، تنها تحریم می‌تواند تهران را به پای میز مذاکره بازگرداند.

جرار نوشت: بایدن برای ترمیم روابط آسیب دیده واشنگتن با اروپا در دوره زمامداری ترامپ نیز تلاش خواهد کرد.

اما به باور «الکس وطنخواه» رئیس برنامه ایران در موسسه خاورمیانه در واشنگتن؛ ترامپ فقط خواستار قدرت‌نمایی و نه اقدام بود، اما شاید دولت بایدن به مراتب تمایل بیشتری داشته باشد که به ندای آمریکای متحد با اروپا،  گوش فرادهد تا ترامپ انزواجو.

«جاناتان کریستول» پژوهشگر مسائل خاورمیانه در دانشگاه «ادلفی» نیز گفته است: بایدن در صورت پیروزی، دیگر کشورهای عرب را به عادی‌سازی روابط با اسرائیل ترغیب خواهد کرد، اما هدف کلی روسای جمهوری ایالات متحده برای دستیابی به توافق نهایی میان فلسطین و اسرائیل دور از دسترس است - چه بایدن رئیس جمهوری باشد، چه ترامپ.

ترامپ مخالف مداخلات نظامی آمریکا در خاورمیانه است و می‌خواهد تا رسیدن سال نوی میلادی، نیروهای ارتش این کشور را از افغانستان بیرون برده و به خانه بازگرداند. اما «عماد حرب» مدیر مرکز عرب در واشنگتن دی سی، احتمال خروج نظامیان آمریکا را از خاورمیانه اندک می‌داند، نه به آن علت که به نفت خاورمیانه نیاز دارد، بلکه به این دلیل که ملاحظات راهبردی واشنگتن، اجازه اجرای این کار را نمی‌دهد.

یکی از نظرسنجی‌های مرکز پژوهشی «پیو» نشان داده که ۵۴ درصد از رای دهندگان آمریکایی معتقدند سیاست خارجی مورد نظر بایدن مطلوب است و ۴۵درصد نیز موافق سیاست‌های ترامپ بوده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روزنامه نشنال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش الجزیره، تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آن‌ها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

 تارنمای «هیل» به تازگی با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه و کمک ۲۶ میلیارد دلاری جدید برای رژیم اسرائیل که در کنگره ایالات متحده تصویب شد، نوشت: رئیس جمهور آمریکا این قانون را در بحبوحه تشدید بحران انسانی در غزه و حمله قریب الوقوع اسرائیل به شهر رفح، جایی که بیش از یک میلیون غیرنظامی فلسطینی آنجا پناه گرفته‌اند، امضا کرد.

بر اساس این گزارش، منتقدان سیاست متداول ایالات متحده در قبال اسرائیل، از بایدن خواسته‌اند که از تمایل اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی به عنوان اهرم فشار (علیه این رژیم) برای کاهش رنج مردم غزه استفاده کند، جایی که بیش از ۳۴ هزار فلسطینی در طول حدود هفت ماه جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر، بیش از ۵۰ عضو دموکرات کنگره آمریکا به تازگی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور درباره تداوم حمایت تسلیحاتی واشنگتن از تل‌آویو در آستانه عملیات نظامی رژیم اشغالگر در رفح هشدار داده‌اند.

بایدن هفته گذشته قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی‌یف را امضا کرد و مدعی شد که این قانون جهان را امن‌تر می‌کند.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت بایدن، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا، تاکنون بیش از یک هزار دانشجو دستگیر شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است