Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یعثوب نژاد محمد عصر پنجشنبه در جلسه کمیته‌های چهارگانه تحول اداری اردبیل اظهار کرد: شاخص‌های ارزیابی سال ۹۸ دستگاه‌های اجرایی، در قالب فرایند و فرم سراسری بوده که در راستای این طرح، دستگاه‌های فعال و تلاشگر که طبق شاخص‌ها امتیاز حداکثری را کسب کرده تشویق و به دستگاه‌های کم کار تذکرات لازم داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز خرسندی از وضعیت کاری دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: وضعیت عملکردی استان اردبیل در بین استان‌ها مناسب بوده و در سال ۹۸ رتبه ۸ کشوری را کسب کرده است اما دیدگاه ما این است با کمی تلاش می‌توانیم در جمع ۳ استان برتر کشور قرار گیریم.

ادارات اردبیل قابلیت ارتقا به رتبه سوم کشوری را دارد

معاون توسعه منابع و برنامه ریزی استانداری اردبیل با اشاره به اینکه در ارزیابی سال ۹۹ باید هدف گذاری ما جز سه استان برتر باشد افزود: با استان‌های برتر فاصله چندانی نداریم چنانچه در این ارزیابی‌ها ۵ فرمانداری رتبه عالی را کسب کرده اند و فرمانداری‌های خلخال، پارس آباد و اردبیل جز ۳ دستگاه برتر اعلام شده اند.

وی اضافه کرد: کسب رتبه بیشتر حاصل فعالیت یک کار تیمی است و برخی شاخص‌ها از توان دفاتر استانی خارج و امتیازها بر حسب شاخص‌هایی که در وزارت کشور طراحی شده ارزیابی می‌شود بنابراین با همگرایی و فعالیت‌های مناسب تیمی می‌توان به رده‌های بالاتر ارتقا یافت.

نژاد محمد از تشکیل ۴ کمیته تخصصی در استانداری خبر داد و گفت: این کمیته‌ها وظایف خاص خود را بخوبی انجام می‌دهند و در هفته‌های آینده جلسه‌ای برای رفع مشکلات مطروحه با توجه به برش دستگاهی بر اساس موضوعات مورد نظر، مستندات لازم جهت ارائه به مراجع بالاتر تهیه می‌شود.

تجلیل از ادارات برتر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی

این مسؤول همچنین از تجلیل ۱۰ دستگاه برتر که در وضعیت کرونا بیشترین رعایت پروتکل بهداشتی را داشته اند خبر داد و تصریح کرد: رعایت موارد بهداشتی در استان نسبت به سایر استان‌ها کمی متعادل بوده و رعایت اصول بهداشتی نسبت به گذشته بیشتر شده است.

نژاد محمد در رابطه با تنبیه و تشویق کارکنان ادارات استان گفت: تنبیه و تشویق کارکنان در اختیار بالاترین مقام دستگاه اجرایی گذاشته شده و که بر اساس آن از دستگاه‌های برتر استان که موارد بهداشتی را به طول کامل و مستمر رعایت کرده اند تجلیل و به دستگاه‌های کم کار تذکر داده می‌شود.

کد خبر 5054460

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری اردبیل ادارات دولتی ارزیابی عملکرد اردبیل پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شهرکرد شیوع کرونا گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی کرمانشاه هفته ناجا ستاد ملی مقابله با کرونا شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق نامدار در جمع خبرنگاران میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این کالاها به ۱۰۳ کشور مختلف صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی این استان را به ترتیب کشور ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبدا ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و در ارزش داشت و از این نظر در بین استان‌های کشور در رتبه ۹ قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲ درصد، چین ۱۱ درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل: کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بود.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزارتن کالا از گمرکات استان ترانزیت شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی داشت.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات استان به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بود.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش داشت.

کد خبر 6087205

دیگر خبرها

  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • بستر‌های فسادزا در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل برچیده می‌شود
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد