Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@08:45:05 GMT

ردیابی هوشمند مبتلایان به کرونا از هفته آینده

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۱۱۵۵

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمد اسماعیل اکبری رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران و علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت امشب یکم آبان ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی تازه ترین اخبار از تشدید دستورالعمل های کرونایی پرداختند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به هفت استراتژی وزارت بهداشت برای تشدید کنترل شرایط کرونایی گفت: تشدید نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی به کمک پلیس و نیروی انتظامی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی با اشاره به برنامه ریزی منسجم در روز‌های نخست شیوع کرونا در کشور گفت : به مرور زمان استان‌ها گرفتار ویروس کرونا  شدند و باید توجه داشت بعد از هر دوره تعطیلات موارد ابتلا به کرونا هم بیشتر شده است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت بیان کرد: از هفته آینده ردیابی هوشمند افراد مبتلا به کرونا با هماهنگی وزارت ارتباطات اجرایی می‌شود.

رئیسی با اشاره به اینکه در دنیا به طور متوسط واکسیناسیون ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است، افزود: در این مدت مراقبت مادران باردار و بچه‌ها به شدت دچار آسیب شده بود.

او عنوان کرد: مرحله سوم غربالگری شامل کسانی بود که خدمات عقب‌مانده داشتند، ما جزو معدود کشورهایی در منطقه هستیم که خدمات عقب مانده به زیر ۳ درصد رسیده است لذا این عده را فراخواندیم و خدمات ارائه دادیم.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ما جز کشورهایی بودیم که شیوه نامه های بهداشتی کامل و جامعی را تدوین کردیم و برای تمام اصناف دستورالعمل نوشتیم .

رئیسی با اشاره به اینکه سالمندان و افرادی که بیماری زمینه ای دارند تحت پوشش همه خدمات ارگان ها قرار می گیرند، افزود: اگر تعداد تست های بیشتری انجام دهیم، عدد ابتلا بالاتر خواهد رفت و با رساندن تعداد تست ها از ۲۵ به ۴۰ هزار تست در روز، انتظار می رود تعداد مبتلایان بیشتر شود.

ظرفیت تست ها به ۴۰ هزار در روز خواهد رسید

او با اشاره به اینکه رئیس جمهور با درخواست وزیر بهداشت موافقت کردند تا ۱۵ هزار تست بیشتر را انجام دهیم، اظهار کرد: ما ظرفیتمان را به ۴۰ هزار تست در روز رسانده ایم ،حتی در روزهای آینده تعداد مبتلایان بالا خواهدرفت.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به اینکه این بیماری واکسن و درمان مشخصی ندارد، گفت: تنها راهی که ویروس می تواند تاخت و تاز کند این است که آن را نادیده بگیریم و عادی سازی ایجاد شود و همچنین دستورالعمل های بهداشتی و اصولی را که بایستی رعایت شود  رعایت نکنیم.

او بیان کرد: هر وقت دنیا این ویروس را جدی گرفت بیماری کاملا تحت کنترل قرار خواهد گرفت لذا این بیماری مانند فنر جمع شده است که به سرعت می تواند حالت جهشی پیدا کند، در این موضوع نقش مسئولان راهبری است، اگر رهبران دنیا بتوانند مردم را در مسیر درست قرار دهند مردم هم همکاری لازم را داشته باشند، قطعاً ویروس کنترل می‌شود و هر تصمیمی که در ستاد ملی گرفته می‌شود بر همین مبناست.

او با اشاره به اینکه دو ، سه ماهی است که مردم حساسیتشان پایین آمده است ادامه داد: حساسیت‌هایی که مردم در فروردین ماه نسبت به ویروس داشتند الان متاسفانه کمتر شده است لذا  رویکرد های جدیدی اتخاذ شده است، به طوری که راهبرد مشخصی از طرف وزیر بهداشت مطرح شد و همه بندهای آن مورد توجه قرار گرفت و یکی از بندهای اصلی تشدید نظارت بر شیوه نامه های بهداشتی و اعمال جرایم بود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت  گفت: باید با کسی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی‌کند با اشد مجازات برخورد کرد زیرا این فرد با ویروس در جاهای مختلف حرکت می‌کند و موجب گسترش ویروس در جامعه می شود، حدود ۸ ماه است که اطلاع رسانی می شود و مدام به مردم گفته ایم که از رفتن به سفر پرهیز کنند و سفرهای غیرضروری را انجام ندهید.

او ادامه داد: ما جمعیت ۱۱ میلیونی سالمند را داریم لذا اگر بتوانیم آنها را تحت پوشش قرار دهیم، می توانیم به نتیجه برسیم، به طور مثال سالمندی که نیاز به تمدید دفترچه دارد نباید در صف قرار بگیرد، همچنین ویزیت های از راه دور باید داشته باشیم تا از سالمندان مراقبت کنیم و باید به سمت ایزوله معکوس برویم.

رئیسی با اشاره به اینکه دستورالعمل مشخصی را برای مدارس و دانشگاه‌ها ارسال کرده‌ایم، گفت: دانشگاه ها در سطح کشور به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند اما کلاس های آزمایشگاهی و بالینی برخی از رشته ها مانند حوزه پزشکی را نمی‌توان به صورت غیر حضوری برگزار کرد.

ردیابی ویروس ها مهمتر از ردیابی افراد است

محمد اسماعیل اکبری مشاور وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ردیابی ویروس ها مهمتر از ردیابی افراد است، گفت: وضع کشور ما از همه کشورهایی که در تلویزیون نشان می دهید، بدتر است.

او با بیان اینکه الان در مسیری قرار گرفته ایم که باید ۸ ماه قبل در آن قرار می گرفتیم، اظهار کرد: باید ویروس را ردیابی کنیم و پیگیری ویروس کاری است که در جنوب شرقی آسیا اتفاق افتاده است.

اکبری افزود: ویروس کرونا نشانه های مختلفی دارد، ویروس با ژنتیک انسان ها در ارتباط است، ما نباید بحث‌های دارو یا شرکت‌های دارویی را در صدا و سیما بیاوریم، جای معرفی داروی کرونا پشت میز تلویزیون نیست، وقتی بحث دارو به پشت میز تلویزیون می آید، به معنای دلالی داروست  یا اینکه دارو اشکال دارد، اثربخشی دارو باید در جای دیگری تعیین تکلیف شود.

اکبری ادامه داد: ما شبکه قدرتمندی داریم که کارشان را بلد هستند، اگر بها بدهیم معجزه می کنند، باید نظام شبکه بهداشت را تقویت کنیم تا کار پیشگیری و پیگیری ویروس صورت گیرد، کشف ویروس یکی از وظایف ماست، باید مانع حضور فرد مبتلا در جامعه شویم، در کنترل اپیدمی اگر نقاهتگاه نداشته باشیم، باخته ایم.

او عنوان کرد: ما قدرت این را داریم که با همه مردم به گونه ای در تماس باشیم، باید داوطلبان و بسیجیان را به کمک آوریم، باید مایحتاج کسی که بیمار است را تهیه کنیم تا فرد بیمار به طور کامل در قرنطینه بماند و مجبور نباشد که برای تهیه مایحتاج خود به خیابان بیاید.

ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان  گفت: سیر افزایشی پذیرش بیماران بستری و سرپایی در استان گیلان  را شاهد هستیم، از تعطیلات هفته پیش به طور متوسط ۳۰ درصد افزایش بستری بیماران را داشتیم و آمار بیماران ما به حدود ۴۰۰ نفر رسیده است، تفرجگاه‌ها ، سواحل ، هتل ها و رستوران ها هم با نصف ظرفیت فعال هستند.

سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران افزود: موج مسافرت ها را داریم، در این مسافرت ها امکان رعایت مسائل بهداشتی کم می‌شود و دستورالعمل ها به ما اجازه می‌دهد تا در حد اختیارات ستاد استانی عمل کنیم. ما با هماهنگی وزارتخانه اقداماتی را برای مقابله با ویروس انجام داده‌ایم تا بتوانیم در حوزه پیشگیری هم عمل کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: معاون بهداشت وزیر بهداشت رئیسی با اشاره دستورالعمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی ساماندهی رشته مقاطع و رشته محل های آموزشی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.

دکتر سید مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی و مسؤول برنامه ساماندهی برنامه های آموزشی با اشاره به تدوین «سند ساماندهی برنامه های آموزشی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت» گفت: این جلسه با هدف بررسی نحوه ورود و اجرایی شدن این سند با حضور نمایندگان دبیرخانه ها، مرکز سنجش، مرکز نصر و دبیرخانه های شورای عالی برنامه ریزی و شورای گسترش و امور هیات علمی تشکیل شد.

وی بر ضرورت هماهنگی و اطلاع رسانی مناسب در خصوص نحوه اجرا تاکید کرد و افزود: در این جلسه مواردی نظیر ضرورت وجود یک زیر ساخت هوشمند برای رصد رشته مقاطع و رشته محل ها، داشتن برنامه اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و همچنین توجه به اطلاع رسانی مناسب به متقاضیان رشته های مختلف تبادل نظر شد.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به گزارش دکتر آشتیانی، مدیر امور هیات علمی وزارت بهداشت از وضعیت دانش آموختگان و انجام تعهد و ظرفیت های جذب دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: در این نشست مواردی نظیر بازنگری کوریکولوم ها و احراز شرایط شغلی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رضایت ضمن جمع بندی جلسه به نحوه همکاری بخش های مختلف برای تدوین برنامه عملیاتی اشاره کرد.

کد خبر 6087367

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست