Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی روزهای اخیر، موج که برخی نمایندگان اصولگرا و جبهه پایداری مجلس برای استیضاح روحانی به راه انداختند، برای دومین بار شکست خورد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ طی روزهای اخیر، موج که برخی نمایندگان اصولگرا و جبهه پایداری مجلس برای استیضاح روحانی به راه انداختند، برای دومین بار شکست خورد؛ در واقع طی ماه‌های گذشته، مجلس یکدست اصولگرای یازدهم در هفته دوم حضورشان در بهارستان، عزم خود را جزم کردند تا حسن روحانی را استیضاح کنند اما باز هم نتیجه‌ای، نگرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با مطرح شدن مجدد استیضاح رئیس جمهور، علاوه بر بسیاری از چهره‌های سیاسی اصولگرا خارج از مجلس و نمایندگان که با این موضوع مخالفت کردند، یکی از اعضای هیئت رئیسه نیز در مخالفت با این طرح، اظهارنظر کرد. «احمد امیرآبادی فراهانی» ضمن اعلام این موضوع که استیضاح منتفی است، در برنامه شامگاه دوشنبه «تهران ۲۰» عنوان کرد: «مجلس با مصلحت‌اندیشی به دولت کمک می‌کند تا به راحتی به خرداد ماه سال آینده یعنی پایان مهلت قانونی خود، برسد.»

«محمدحسین فرهنگی»، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، نیز با بیان اینکه استیضاح رئیس‌جمهور حد نصاب لازم را نداشته، گفت که در صورت مطرح شدن استیضاح شخص رئیس مجلس در این باره تصمیم‌گیر است.

طرح استیضاح رئیس‌جمهور حتی روزنامه کیهان را بر آن داشت که به درخواست‌کنندگان استیضاح، پاسخ کوبنده‌ای بدهد؛ اخیرا حسین شریعتمداری مدیر مسئول این روزنامه در سرمقاله این روزنامه با عنوان «چرا دولت بی‌سر» به طراحان استیضاح روحانی حمله کرد و در بخشی از این سرمقاله نوشت: «دولت بی‌سر نام پروژه‌ای است که آمریکا و متحدانش با هدف تنش‌آفرینی و ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی برای سه کشور ایران، لبنان و عراق تهیه کرده و اجرای آن را از چند ماه قبل کلید زده‌اند. بخش اصلی این پروژه (بخوانید طرح توطئه) حذف رئیس ‌دولت در کشور هدف است. با این تفسیر که وقتی رئیس ‌یک دولت کناره می‌گیرد یا کنار گذاشته می‌شود، زمینه لازم برای تنش‌آفرینی و برهم‌زدن ثبات و امنیت در آن کشور فراهم می‌شود.»

علاوه بر کیهان، قاسم روانبخش از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری، ضمن حمله به استیضاح‌کنندگان روحانی، بر این گزاره تاکید کرد که جریان اصولگرا، خود دارای تشتت بوده و اگر هم، چنین بحثی مطرح شود عقلا باید بررسی کنند.

او همچنین می‌افزاید: «اینگونه نیست که با عزل روحانی، همه مشکلات حل بشود و اوضاع به دو سال پیش برگردد.»

طرح استیضاح در حالی از سوی محافل تندروی مجلس مطرح شده که در تیرماه سال جاری نیز جواد نیک‌بین، نماینده کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن از استان خراسان رضوی در مجلس، از جمع‌آوری امضا برای ارائه «طرح عدم کفایت رئیس‌جمهور» خبر داده و در توییتی نوشته بود: «براساس اصل ۸۹ قانون اساسی و ماده ۲۲۹ قانون آیین‌نامه داخلی ‎مجلس شورای اسلامی ما نمایندگان ملت شریف ایران به ۱۸ دلیل خواستار طرح ‎استیضاح و اعلام عدم کفایت رئیس‌جمهور جناب حسن روحانی می‌باشیم.»

نیک‌بین، طراح استیضاح روحانی، گفته بود: «من قائلم به اینکه همان دلایلی که باعث شد بنی‌صدر عزل شود، همان دلایل الان وجود دارد و این دولت باید استیضاح و عزل شود؛ بنابراین می‌خواهیم روحانی را مانند بنی‌صدر عزل کنیم.»

مشابه دانستن روحانی با بنی صدر، با واکنش‌های منفی بسیاری روبرو شد؛ نیک بین که با امضاء 15 نفر، عزم خود را برای استیضاح رئیس‌جمهور جزم کرده بود در نتیجه ناکام ماند. تلاش‌های برخی نمایندگان دلواپس همچون نیک بین و  مجتبی ذوالنوری، در حالی صورت می‌گرفت که به نظر نمی‌رسید، بخشی از عقلای مجلس اصولگرا چندان تمایلی به شدت ‌بخشیدن به تعارضات خود با دولت داشته باشند؛ تا جایی که طیفی از اصولگرایان، مواجهه با روحانی را تا حد طرح سؤال کافی می‌دانند و با آگاهی از تبعات طرح عدم کفایت رئیس‌جمهور، به دلایل مختلف دنبال افزایش سطح تنش در فضای سیاسی کشور، نیستند.

البته در مجلس دهم هم طرح عدم کفایت حسن روحانی به امضای ۲۳ اصولگرا رسیده بود که برخی از آنها در مجلس فعلی هم حضور دارند. این طرح در گذشته در مجلس نیمه‌ اصلاح‌طلب و نیمه‌ اصولگرای دهم  مطرح شده بود که امضاها را هم جمع کرده بودند؛ اما عدم همراهی طیف عقلای اصولگرای درون و بیرون مجلس و طبعا مخالفت طیف اصلاح‌طلب، این طرح مختومه شد.

همچنین  مقام معظم رهبری رهبر انقلاب در تابستان سال گذشته که در آن مقطع نیز مباحثی نظیر استعفا روحانی مطرح شده بود، آب پاکی را روی دست ارائه‌کنندگان چنین پیشنهادهایی ریختند. ایشان در سخنان خود در آن مقطع فرمودند: «بعضی‌ها جوری حرف می‌زنند، جوری اقدام می‌کنند که به اسم اینکه می‌خواهیم اوضاع را درست کنیم... در نقشه دشمن کار می‌کنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب می‌کنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرف‌ها، اینها دارند در نقشه دشمن کار می‌کنند.»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد» 6

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استیضاح رئیس جمهوری استیضاح رئیس جمهور استیضاح روحانی عدم کفایت نیک بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • تصویری از مهمانان خاص امروز بهارستان
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟