Web Analytics Made Easy - Statcounter

«دفتر کنترل دارائی‌های خارجی» وابسته به وزارت خزانه داری آمریکا با تکرار ادعا‌های پیشین خود پنج نهاد ایرانی را به تلاش برای اثرگذاری بر فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور متهم کرد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت خزانه داری ایالات متحده روز پنج شنبه در تارنمای رسمی خود با انتشار مطلبی مدعی تلاش پنج نهاد ایرانی برای اثرگذاری بر فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شد و از مسدود کردن دارائی‌های و منافع تحت مالکیت این نهاد‌ها خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در مطلب منتشره، دفتر کنترل دارائی‌های خارجی (OFAC) وابسته به وزارت خزانه داری ایالات متحده پنج نهاد ایرانی را به تلاش برای اثرگذاری انتخابات در ایالات متحده متهم کرد و مدعی شد که حکومت ایران فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را هدف قرار داده و با اقدامات بی پروایانه‌ای همچون انتشار اطلاعات جعلی بصورت آنلاین و اجرای عملیات‌های نفوذ بدخواهانه با هدف گمراه سازی رأی دهندگان آمریکایی، درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه در میان جمعیت رأی دهندگان این کشور است.

در ادامه ادعا‌های وزارت خزانه داری آمریکا آمده است: «بخش‌هایی از حکومت ایران که تحت پوشش خبرگزاری‌ها و رسانه‌های خبری فعالیت می‌کنند، در جهت تضعیف فرآیند‌های دموکراتیک در ایالات متحده اقدام می‌کنند».

«استیو منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا نیز مدعی شد که «حکومت ایران در تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات ایالات متحده از روایت‌های نادرست و سایر مضامین گمراه کننده استفاده می‌کند». وی در ادامه افزود که «این دولت [ترامپ]به تضمین صحت نظام انتخاباتی ایالات متحده متعهد است (!) و به مقابله با تلاش‌ها از جانب هر بازیگر خارجی که فرآیند‌های انتخاباتی ما را تهدید کند، ادامه خواهد داد».

وزارت خزانه داری ایالات متحده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC)، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC-QF)، و مؤسسه بیان رسانه گستر (بیان گستر) را به اتهام مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم در هرگونه مداخله خارجی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده- اعم از حمایت، فعالیت مخفیانه و یا همدستی- مشمول فرمان اجرایی (Executive Order/E.O) ۱۳۸۴۸ قرار می‌دهد.

افزون بر این سه نهاد، اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی (IRTVU) و اتحادیه بین المللی رسانه‌های مجازی (IUVM) به دلیل آنکه در مالکیت یا کنترل نیرو‌های قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، مشمول این فرمان اجرایی ۱۳۸۴۸ می‌شوند.

وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه ادعا‌های کذب و واهی خود افزود که «تلاش‌های حکومت ایران برای انتشار اطلاعات جعلی و نادرست که تحت پوشش مجموعه متنوعی از رسانه‌های مخفی صورت می‌گیرد، مخاطبان را در سطح جهانی هدف قرار می‌دهند. عملیات‌های انتشار اطلاعات جعلی از سوی حکومت ایران با هدف ایجاد اختلاف و تفرقه افکنی در میان خوانندگان و از طریق پلتفرم‌های رسانه اجتماعی و اپلیکیشن‌های پیام رسان انجام می‌شود».

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین رسانه‌های وابسته به نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به نشر و تقویت روایت‌های غلط به زبان انگلیسی و به اشتراک گذاری مقاله‌های پروپاگاندایی بی اعتبارکننده و سایر مضامین مرتبط با آمریکا با هدف ایجاد اختلاف در میان مخاطبان ایالات متحده متهم کرد و مدعی شد که اتحادیه بین المللی رسانه‌های مجازی به نشر نظریه‌های توطئه و اطلاعات غلط مرتبط با بیماری همه گیر کووید -۱۹ مبادرت کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه اعلام کرد که تمام دارائی و منافع تحت مالکیت افراد و نهاد‌های معرفی شده [در این اطلاعیه]در قلمرو تحت حاکمیت ایالات متحده مسدود می‌شود و اتباع این کشور بطور کلی از مشارکت در هرگونه معامله با این افراد یا نهاد‌ها منع می‌شوند. همچنین نهاد‌ها و مؤسسات مالی خارجی که عامدانه به تسهیل معاملات برای این افراد و نهاد‌ها اقدام کنند، یا افرادی که امکانات یا سایر حمایت‌های مشخص را برای افراد و نهاد‌های معرفی شده فراهم کنند، با خطر تحریم روبرو شده که این امر می‌تواند دسترسی آن‌ها را به سیستم مالی آمریکا با مشکل جدی مواجه ساخته و یا دارایی و منافع تحت مالکیت آن‌ها را در قلمرو تحت حاکمیت آمریکا مسدود نماید. همچنین تمام نهاد‌هایی که افراد و نهاد‌های معرفی شده در این اطلاعیه مالک ۵۰ درصد یا بیشتر آن باشند، مسدود می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت خزانه داری آمریکا تحریم ایران انتخابات آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ وزارت خزانه داری آمریکا پنج نهاد ایرانی افراد و نهاد ها برای اثرگذاری ایالات متحده حکومت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، پس از آغاز جنگ غزه به دلیل حجم جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و کشتار وحشیانه مردم بی‌گناه توسط نیروهای نظامی اسرائیل، اعتراضاتی در کشورهای غربی و به ویژه آمریکا شکل گرفت. رفته رفته حجم این اعتراضات افزایش یافت و جامعه دانشگاهی و نخبه در این کشورها به انتقاد از حمایت‌های دولت‌های خود از رژیم صهیونیستی پرداختند. با شدت گرفتن اعتراضات موج دستگیری و اخراج دانشجویان و اساتید دانشگاه افزایش یافت و در روزهای اخیر پاسخ پلیس ایالات متحده به تظاهرات کنندگان خشونت و ضرب‌وشتم بود.

خشونت پلیس در حالی در آمریکا رخ می‌دهد که ایالات متحده خود را مدافع حقوق بشر معرفی می‌کند. بدون تردید اگر این حجم از خشونت پلیس در کشور دیگری به ویژه در بین دشمنان آمریکا رخ می‌داد، رسانه‌های جریان اصلی لحظه‌ای را برای حمله به آن از دست نمی‌داند. همین موضوع در گفتگو با دکتر «تیم اندرسون» -استاد دانشگاه در استرالیا و مدیر یک مرکز مطالعاتی در سیدنی- مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: آمریکا و اسرائیل دنبال حذف کامل مقاومت و کوچ اجباری مردم غزه / ادعای تلاش برای آتش‌بس حیله نتانیاهو و بایدن برای تحقق اهدافشان است

متن کامل این مصاحبه بدین شرح است:

- ما هر روز شاهد خشونت پلیس علیه اساتید و دانشجویان آمریکایی و دستگیری آنها هستیم. واکنش جامعه دانشگاهی به این رفتار ضدحقوق بشری چیست؟

جوامع دانشگاهی عموما از تجمعات برای فلسطین حمایت می‌کنند اما گروهی هم هستند که از مجازات شدن می‌ترسند و همین امر موجب شده که هنوز برخی به صحنه نیامده‌اند. با این وجود گروهی از اساتید برای حمایت از دانشجویان خود به گروه‌های پیوسته‌اند. از سوی دیگر، اکثر سیاستمداران و رسانه‌های گروهی از دانشجویان سوء استفاده می‌کنند.

- به نظر می‌رسد که جوامع غربی و به ویژه طیف دانشگاهی و تحصیل کرده متوجه جنایتکار بودن اسرائیل شده‌اند. آیا با خشونت می توان صدای آنها را خاموش کرد؟

خشونت پلیس نه تنها خشم جوامع دانشگاهی را خاموش نخواهد کرد، بلکه باعث جذب معترضان بیشتر و افزایش اعتراضات خواهد شد؛ همچنین موجب تمسخر کسانی خواهد شدکه از جنایات صهیونیست‌ها حمایت یا از آنها چشم پوشی می‌کنند. واقعا از زمان جنگ آمریکا در ویتنام چنین چیزی در ایالات متحده دیده نشده است.

- بدون تردید اگر اتفاقاتی که در حال حاضر در آمریکا رخ می‌دهد، در هر یک از کشورهای دشمن آمریکا رخ داده بود اکنون شاهد شدیدترین هجمه علیه آن می‌بودیم. واکنش رسانه‌های آمریکایی به اعتراضات اخیر چیست؟

رسانه‌های آمریکا نمی‌توانند سرکوب پلیس را پنهان کنند، اما سعی می‌کنند آن را بچرخانند و دانشجویان را «تروریست» و امثال آن خطاب کنند. بله، اگر این نوع خشونت پلیس در هر یک از کشورهای هدف ایالات متحده، مانند کوبا، ونزوئلا یا ایران رخ دهد، طبقه سیاسی و رسانه‌های جمعی ندای خون خواهند داشت.

- به عنوان آخرین سوال، فکر می‌کنید این اعتراضات تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟

ما در هفت ماه گذشته در استرالیا هر هفته در حمایت از فلسطین تظاهرات داشته‌ایم. در حال حاضر حجم آن نسبت به ماه‌های اول کمتر شده اما هر هفته همچنان هزاران نفر در تظاهرات شهرهای بزرگ شرکت می‌کنند. اشغال دانشگاه‌ها اتفاق اخیر در ایالات متحده است که با خشونت پلیس تشدید شده است. من معتقدم که آنها ماه‌ها یا تا زمانی که کشتار در غزه متوقف شود، ادامه خواهند داشت.

انتهای پیام/

مجید فرخی کد خبر: 1228584 برچسب‌ها آمریکا حقوق بشر

دیگر خبرها

  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد