Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

در پی مصوبه اخیر دولت برای دورکاری در دوران کرونا، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: آمادگی کامل برای اجرای مصوبات دولت و ستاد ملی کرونا را در این زمینه داریم و هم اکنون برخی کارمندان به دلیل داشتن بیماری زمینه‌ای یا نوزاد در حال انجام وظایف خود به صورت دورکار هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور و بالا رفتن آمار مبتلایان و جانباختگان در هفته‌های گذشته، اخیرا دولت مصوبه‌ای درباره دورکاری کارمندان ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشید انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی - در گفت‌وگو با ایسنا در این باره گفت: اعلام تعطیلی هیچ ارتباطی به سازمان اداری استخدامی ندارد، بلکه مرتبط به ستاد ملی کرونا است و اگر ستاد مقابله با کرونا تهران پیشنهادات خود را به ستاد ملی بدهد، این موضوع در آن ستاد بررسی می‌شود.

وی با اشاره به فراهم بودن امکان دورکاری کارکنان ادارات خاطر نشان کرد: در دولت مصوبه‌ای در زمینه شرایط دورکاری کارکنان دولت وجود داشت که پس از شیوع کرونا اصلاحاتی در آن انجام و به دستگاه ها ابلاغ شد. تنها شرطی که در این مصوبه وجود دارد، فراهم بودن زیرساخت انجام دورکاری در دستگاه مربوطه است.

در این زمینه عبدالهاشم حسن‌نیا - رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا و  مصوبات دولت، آمادگی کامل برای اجرای مصوبه دورکاری کارمندان را در سازمان راهداری داریم چرا که زیر ساخت‌های آن فراهم است.

وی افزود: کارمندان می‌توانند از طریق اتوماسیون و از منزل خود همه امور اداری مربوط به این سازمان را انجام دهند و بنابراین هیچ مشکلی در زمینه اجرای مصوبه دورکاری نداریم و از هفته آینده این برنامه ابلاغی اجرایی می‌شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه دورکاری بیشتر در مراکز استانی قابلیت اجرایی دارد تا ستاد مرکزی سازمان، گفت: پیش از این نیز افرادی که بیماری های زمینه‌ای داشتند یا دارای نوزاد بودند را بر اساس همین مصوبات دورکار کردیم و در این میان عده‌ای از کارمندان سازمان راهداری در حال انجام وظایف به صورت دور کاری هستند.

سفر نروید

حسن نیا همچنین درباره تاثیر سفر بر شیوع ویروس کرونا اعلام کرد: بر اساس آمارهای دریافت شده از مرکز مدیریت راه‌های کشور رابطه مستقیم و معناداری بین سفرهای مردم و شیوع ویروس کرونا وجود دارد، چرا که در هر بازه زمانی مردم کمتر مسافرت می روند و در خانه می مانند شاهد کاهش آمارهای ابتلا هستیم و هر هفته‌ای به دلیل تعطیلات مردم سفرهای بین استانی خود را افزایش می‌دهند میزان ابتلا و نرخ مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: از مردم انتظار می‌رود با توجه به اینکه دغدغه همه مسئولان کنترل ویروس کرونا در کشور است به توصیه های بهداشتی توجه ویژه ای کنند و تا زمانی که این ویروس کنترل نشده است، به مسافرات نروند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تعطیلات حمل و نقل مرگ نوزاد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شیوع ویروس کرونا سازمان راهداری ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از رفتار باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال در صدور بیانیه‌های اعتراضی انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

قانون جدید سازمان لیگ؛ پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت و شفافیت

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود. تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال می‌شود. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان زمینه ساز آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شدند
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟