Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) رمدسیویر را برای درمان کرونا تایید کرد و رمدسیویر نخستین داروی مورد تایید برای درمان کرونا در دنیاست.

شرکت گیلیاد ساینسز (Gilead Sciences) روز پنجشنبه اعلام کرد که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) رمدسیویر را برای درمان کووید۱۹ تایید کرده است،

این اولین و تنها دارویی است که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان کرونا تایید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان غذا و داروی آمریکا چند ماه پیش مجوز استفاده اضطراری از رمدسیویر را صادر کرده بود زیرا این دارو دوره بهبود مبتلایان به کووید۱۹ را کاهش می دهد،

طبق اعلام گیلیاد، این دارو در آمریکا برای بیماران بزرگسال و اطفال ۱۲ سال به بالا و با وزن دستکم ۴۰ کیلوگرم که بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده اند، مورد تایید قرار گرفته است.
رمدسیویر یک سوم زمان بهبودی بیماران کرونایی را کاهش می‌دهد

پیش از این یک تحقیق جهانی با حمایت سازمان بهداشت جهانی نشان داده بود که رمدسیویر به درمان بیماران کرونایی کمک نمی کند تا بیماران زنده بمانند یا حتی سریعتر بهبود یابند، اما یک مطالعه آمریکایی نشان داد که داروی تزریق شده برای بیماران کرونایی حدود یک سوم زمان بهبودی را کاهش می‌دهد.

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا هم که ماه گذشته به کووید۱۹ مبتلا شده بود، تایید کرد که در زمان بستری در بیمارستان نظامی از این دارو به تجویز پزشکان استفاده کرده است.

رمدسیویر برای درمان کرونا

این اقدام سازمان غذا و داروی آمریکا در حالی است که سازمان جهانی بهداشت این هفته با اشاره به نتایج یک آزمایش ۶ ماهه از درمان‌های کووید-۱۹ ، اعلام کرد: نتایج این مطالعه «شواهد قطعی» نشان داده است که تاثیر داروی «رمدسیویر» و «هیدروکسی کلروکین» در درمان موارد شدید کووید-۱۹ کم یا هیچ است.

مطالعات قبلی، استفاده از سه داروی دیگر هیدروکسی کلروکین، لوپیناویر و اینترفرون را رد کرده بود. اما یافته‌های آزمایش بالینی داروی رمدسیویر که توسط موسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) در ماه آوریل انجام شد، نشان می‌داد استفاده از این دارو سرعت بهبودی افراد مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹ را تسریع می‌کند.

شرکت آمریکایی Gilead Sciences به عنوان سازنده داروی رمدسیویر، با انتشار خبر نتایج مطالعه سازمان جهانی بهداشت، شاهد افت قیمت سهام خود بود.

این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: داده‌های این مطالعه متناقض به نظر می‌رسند. این یافته‌ها زودهنگام هستند و این شرکت به نتایج سایر مطالعات، مانند مطالعه موسسه ملی بهداشت آمریکا اشاره کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌ها در فضای مجازی مبنی بر دسترسی نداشتن به تعدادی از داروها، به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اشاره و تاکید کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

وی افزود: بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

سازمان غذا و دارو درخصوص علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد،یادآور شد: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، سازمان غذا و دارو از برخی چهره‌های شناخته شده در فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 849018 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم دارو پزشکی

دیگر خبرها

  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر