Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@07:36:54 GMT

آیا این حیوان انسان‌ها را نجات می دهد؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۴۱۲۵

آیا این حیوان انسان‌ها را نجات می دهد؟

به گزارش افکارنیوز،

جهان همچنان در تلاش برای رسیدن به دارویی برای مقابله با ویروس کرونا است، ویروسی که بیشتر مردم را به انزوا کشانده است. حال یک امیدواری جدید خود را نمایان کرده است، اما این بار از دریچه خون حیوانات.

پژوهشگران در کاستاریکا آزمایشی را انجام داده اند که طی آن ۲۷ بیمار مبتلا به کرونا یک نوع آنتی بادی پیشرفته از پلاسمای خون اسب را دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران مؤسسه کلودومیرو پیکادو وابسته به دانشگاه کاستاریکا به شش رأس اسب، آمپولی از پروتئین ویروس کرونا تزریق و پس از آن آنتی بادی‌های موجود در پلاسمای خون این حیوانات را جمع آوری کردند.

موفقیت آمیز بودن آنتی بادی خون اسب بر روی ویروس های مشابه

چارلز بایلی پژوهشگر آمریکایی مسئول این پژوهش می‌گوید: چندین آزمایش را روی آنتی بادی‌های گرفته شده از اسب‌ها انجام دادیم و به ویروس‌های مشابه کرونا تزریق کردیم که مشاهده شده خطر این ویروس‌ها از بین رفته است.

چارلز بایلی افزود: در مرحله اول ۱۰۰۰ بسته حاوی ۱۰ میلی لیتر از محلول خالص پلاسما تهیه شد. در حال حاضر مرحله دوم آزمایش بر روی ۲۶ بیمار مبتلا به کرونا را سپری می‌کنیم. نتایج اولیه نشان داده که درمان از این طریق ایمن است.

اندرس هرناندز یکی دیگر از مسئولان این پژوهش می‌گوید: اگر پس از آزمایش مرحله سوم ( که صدها مریض را شامل خواهد شد)، با استفاده از این شیوه برای درمان کرونا موافقت شود، استفاده از آن در مورد کسانی که علایم خفیف دارند آغاز خواهد شد.

مسئولان این موسسه تاکید کرده اند چنانچه این نوع درمان مؤثر واقع شود، با حمایت سازمان جهانی بهداشت در اختیار دیگر کشورها نیز قرار خواهد گرفت. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت اسب ویروس کرونا کرونا سازمان جهانی بهداشت آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خرس به دامدار ایلامی پس از ورود به قلمرو حیوان

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا محمدی اظهار کرد: این زیستگاه خرس قهوه‌ای در ارتفاعات کبیرکوه در بخش شرقی کبیرکوه واقع است و منطقه‌ای صعب‌العبور است، فرد مصدوم شده از دامداران بومی منطقه است که دام‌های خود را وارد قلمرو زیستی خرس کرده است.

وی افزود: وقتی خرس برای فرزندانش احساس خطر کند، ممکن است به واردشدگان به زیستگاهش حمله کند.

محمدی با بیان اینکه جمعیت خرس در این منطقه معدود است، خاطرنشان کرد: ممکن است خرس برای تأمین غذا دست به حمله زده باشد، آنچه مسلم است ورود دامدار به قلمرو خرس است که با این ورود ۶ رأس دام دامدار نیز تلف و خود دامدار نیز مصدوم شده است.

معاون اداره‌کل محیط زیست استان ایلام تأکید کرد: خرس به هیچ وجه وارد قلمرو و زندگی مردم منطقه نشده است و در جای مرتفعی در کوه است که زیستگاه خود اوست.

اورژانس پیش‌بیمارستانی اعلام کرده خرس به یک مرد ۵۱ ساله دره‌شهری حمله کرده است و وی زخمی شده است.

کد خبر 848141 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم استان ایلام محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • حمله خرس به دامدار ایلامی پس از ورود به قلمرو حیوان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون