Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@12:10:49 GMT

کشت زعفران در کازرون توسعه یافت

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۶۳۸۳

کشت زعفران در کازرون توسعه یافت

به گزارش ایرنا، کارشناس مرکز خدمات کشاورزی کازرون در این باره گفت: با توجه به موقعیت آب و هوایی این شهرستان و در راستای جایگزین کردن کشت محصولات کم آب براقدام به ترویج و توسعه کشت زعفران در منطقه بین کشاورزان کردیم. 
مجتبی هوشمندی افزود: تاثیر کشت زعفران در اقتصاد کشاورزان و اشتغال زایی در منطقه و مصرف کم آب از دلایل استقبال کشاورزان به  کشت زعفران در منطقه ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی اضافه کرد: براساس برآورد علمی، میزان آب مصرفی برای کشت هر هکتار زعفران سه هزار متر مکعب است که با سه نوبت بارش باران به میزان هر بار ۱۰۰ میلیمتر، آب مورد نیاز کشت این محصول تامین می شود. 
زهرا پناه کارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی کازرون نیز با اشاره به درآمدزایی این محصول برای کشاوزران گفت امسال ۵ هکتار از اراضی شهرستان کازرون به زیر کشت زعفران برده شده است که نسبت به سال گذشته بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش سطح کشت نشان می دهد   
وی اضافه کرد پیش بینی می شود از هرهکتار سطح زیر کشت، چهار تا پنج کیلوگرم زعفران برداشت شود. 
پناه در ادامه افزود مدیریت جهاد کشاورزی کازرون در نظارت و مشاوره از زمان کاشت تا برداشت پرداخت تسهیلات و خرید پیاز زعفران به کشاورزان کمک می کند. 
یک کشاورز زعفران کار هم گفت: کار کشاورزان  این منطقه باغداری انار بود که با خشکسالی های سالهای گذشته وکم آبی درختان انار، خشک شد و به جای آن از کشت جایگزین و کم آب بر زعفران استفاده کردیم .
وی گفت: با دریافت ۴۰ میلیون تومان از بنیاد برکت، امسال اقدام به کشت زعفران کردیم که نسبت به سایر محصولات در اقتصاد و اشتغال زایی نقش مهمی دارد.

برچسب‌ها زعفران پیاز زعفران کازرون فارس بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زعفران پیاز زعفران کازرون فارس بنیاد برکت زعفران پیاز زعفران کازرون فارس بنیاد برکت اخبار کنکور کشت زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه