Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@07:34:22 GMT

راز غلبه بر مشکلات کشور تکیه بر توان داخلی است

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۶۷۱۱

راز غلبه بر مشکلات کشور تکیه بر توان داخلی است

حجت الاسلام کریمی تبار در خطبه های نماز جمعه گفت: راز غلبه بر مشکلات داخلی تکیه بر توان داخلی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، حجت الاسلام و المسلمین الله نور کریمی تبار در خطبه های نماز جمعه ایلام اظهار داشت: امروز عزت ما بسیار بیشتر از عزت و بزرگی قبل از انقلاب است که برای ادامه این مسیر به جای اینکه مشکلات کشور را در خارج از مرز ها جستجو کنیم باید به ظرفیت موجود در کشور بیشتر توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

      وی افزود: با رهبری و مدیریت امام( ره) در زمان انقلاب و دفاع از عزت مسلمانان و استقلال ایران، امروزه عزت و توان ما در دنیا با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.       خطیب جمعه ایلام با انتقاد از تراکم فروشی و ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهر ایلام، یادآور شد: اعضای کمسیون ماده ۱۰۰ به قانون بیشتر عمل کنند و از ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق مختلف شهر جلوگیری کنند.       حجت الاسلام کریمی تبار اضافه کرد: بعضا دیده می شود در مکان هایی از شهر که ظرفیت آن بسیار کم است آپارتمان های بلند مرتبه ساخته می‌شود که برای جلوگیری از این ساخت و سازها باید مسوولان جهاد گونه عمل کنند.       وی تاکید کرد: برای گذر و تغییر وضعیت موجود و جلوگیری از تخلفات و ساخت های سازهای غیر مجاز نیازمند ایجاد حرکت جهادی و عمل به قانون هستیم.       نماینده ولی فقیه در استان ایلام و امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه خداوند برای افراد صبور درجات ارزشمندی در نظر گرفته است، گفت: حضرت علی(ع) در خطبه های نهج البلاغه در خصوص درجات صبر می فرماید که برای افراد صبور در برابر مصیبت، صبر در برابر فرامین خداوند و صبر در برابر معصیت و دوری گناه درجاتی از از فاصله آسمان تا زمین در نظر گرفته است.       وی به تشریح صفات افراد با تقوا پرداخت و افزود: از مهم ترین ویژگی های افراد با تقوا صبر، استقامت و پرهیزکاری است که خداوند برای این افراد آسایش ابدی را نیز فراهم می کند.       خطیب جمعه شهر ایلام تاکید کرد: وظیفه و تکلیف ما در این دنیا  صداقت، تلاش جهت خودسازی و اصلاح افراد از باب امر به معروف و نهی از منکر است.       وی ضمن تشکر از نمازگزاران به خاطر رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی در صفوف اقامه نماز، از مردم استان خواست: دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را همچون گذشته رعایت کنند.    انتهای پیام/ر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است