Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ در حالی که تا روزهای گذشته وضعیت بیمه‌های دانش آموزی مشخص نبود و کسی نمی‌دانست در میانه بحران کرونا کدام شرکت بیمه قرار است دانش آموزان و معلمان را بیمه کند، ناگهان شنیده شد که بیمه معلم در سکوت خبری قرارداد بیمه حوادث دانش آموزی با وزارت آموزش و پرورش را تمدید کرده است.

در حالی که هر سال همزمان با آغاز سال تحصیلی و انعقاد قرارداد بیمه حوادث دانش آموزی، شرکت بیمه معلم این موضوع را رسانه‌ای و دست‌کم در سایت خود جزئیاتی از این موضوع را منتشر می‌کرد، امسال از هیچکدام این روش‌ها خبری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این خبر در سایت بیمه معلم نیامده و آخرین خبر مربوط به تمدید قرارداد با آموزش و پرورش مربوط به سال ۹۸ است، وزارت آموزش و پروش این خبر را رسمی اعلام کرد و در توضیحی که در پاسخ به یک خبر برای رویداد۲۴ ارسال کرد، توضیح داد که پاکت قراردادهای مزایده شرکت‌های بیمه‌ای با حضور نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور و نماینده مرکز حراست، نماینده دفتر حقوقی و معاونان اداره کل رفاه بازگشایی شده و قرارداد سال ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمدید شده است.

فارغ از این که چرا وزارتخانه آموزش و پرورش اصرار دارد این قرارداد را با شرکتی که توانگری آن طی سال‌های متمادی در سطح «۲» باقی مانده است تمدید کند، کاهش سرانه حق بیمه آن هم جای تعجب دارد.

نگاهی به سوابق این قرارداد می‌تواند از احتمال عدم رعایت نرخ‌های فنی در قرارداد سال جاری خبر بدهد. بیمه نامه حوادث دانش آموزی بیمه معلم در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ و ۹۶-۹۷ و ۹۷-۹۸ با حق بیمه ۷۵ هزار ریال منعقد شده بود. این عدد در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ با کاهشی محسوس به ۷۰ هزار ریال رسید، اما در قرارداد سال جاری این عدد باز هم کاهشی بوده است.

بیشتر بخوانید: قرارداد انحصاری بیمه معلم برای ۱۴ میلیون دانش‌آموز/ امپراطوری میلیاردی بیمه‌ای در آموزش و پرورش

به گزارش رویداد‌۲۴ آن طور که معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده، حق بیمه حوادث و درمان دانش‌آموزی برای هر نفر در سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ معادل ۵۹ هزار و ۴۲۰ ریال است. به عبارت دیگر با وجود افزایش هزینه‌ها طی سال‌های گذشته و به ویژه سال جاری، شرکت بیمه معلم نرخ حق بیمه این قرارداد را کاهش داده تا احتمالا در رقابت با سایر شرکت‌هایی که نرخ از آن‌ها استعلام شده است، برنده شود.

هزینه‌های جاری تمام شرکت‌ها از سال گذشته اگر چند برابر نشده باشد، دست‌کم ۲ برابر شده است. با توجه به افزایش قیمت‌ها اعلام مبلغ ۱۵ هزار ریال کمتر از سال گذشته کمی غیر طبیعی است؛ آنهم در حالیکه با توجه به شیوع ویروس کرونا، احتمال ریسک برای شرکت‌های بیمه‌ای بسیار بالا رفته است. با این شرایط کارشناسانی که به گفته وزارت آموزش و پرورش در جلسه باز کردن پاکت مزایده بودند، شاید بهتر بتوانند توضیح بدهند قیمت‌های اعلام شده توسط سایر رقبا چگونه بوده و چگونه شرکت بیمه معلم حاضر شده قراردادی که سال گذشته به ازای هر دانش آموز ۷۵ هزار ریال بوده را در سال جدید ۵۹ هزار ریال منعقد کند و اساسا با توجه به منطق عقلانی کدام شرکت حاضر است رقم کمتری از پارسال را در مزایده اعلام کند. 

نگاهی به جدول توانگری شرکت‌های بیمه که از سوی بیمه مرکزی منتشر شده، نشان می‌دهد که در جمع همه شرکت‌های بیمه، تنها شرکت بیمه معلم در سطح توانگری «دو» قرار دارد و مابقی شرکت‌ها خود را به سطح توانگری «یک» ارتقا داده اند.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بیمه معلم تخلفات بیمه ای قیمت سکه شرکت بیمه معلم شرکت های بیمه وزارت آموزش آموزش و پرورش دانش آموزی سال تحصیلی هزار ریال بیمه ای شرکت ها حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره جزئیات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: نارضایتی معلمان از نحوه افزایش حقوق در رتبه‌بندی

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود باعث جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از ۱.۲ است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به ۱.۴ برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228269 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۷ هزار معلم در استان مرکزی خدمت می کنند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود