Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: سردار احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی در خصوص آخرین وضعیت امنیتی مرز‌های کشور به خصوص مناطق مجاور با کشور‌های آذربایجان و ارمنستان اظهار داشت: در حال حاضر امنیت مرز‌های کشور پایدار بوده و وضعیت مرزها، مطلوب و مناسب است.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی به درگیری‌های آذربایجان و ارمنستان اشاره و تصریح کرد: این درگیری باعث شده که ماموران مرزبانی به زحمت افتاده و مشکلاتی برای مرزنشینان به وجود آید؛ با توجه به اصابت چند گلوله به نقاط مرزی ایران، به هر دو کشور تذکر داده و مرزبانان آن‌ها را احضار کردیم؛ هرچند اصابت گلوله‌ها تلفاتی نداشته و خسارت‌های جزئی بر جای گذاشته است، اما تذکرات لازم را اعلام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار گودرزی گفت: مرزبانی ناجا به حکم قانون و وظیفه‌ای که بر عهده دارد به مرزبانان هردو کشور تذکر داده و از دو کشور آذربایجان و ارمنستان درخواست کردیم که به قوانین بین‌المللی پایبند باشند.

فرمانده مرزبانی ناجا در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص تشدید لایه‌های امنیتی در مناطق مذکور اعلام کرد: یگان‌های تکاوری، تجهیزات لازم، سیستم‌های الکترونیکی و اپتیکی، پهپادی و شناسایی در این مناطق تقویت شده و در دستور کار ویژه قرار گرفته است؛ همچنین قرارگاه‌های مقدم در هر دو استان مجاور مناطقی که درگیر جنگ هستند فعال شده و به صورت لحظه‌ای وضعیت موجود را گزارش می‌کنند.

سردار گودرزی با بیان این مطلب که ستاد کل نیرو‌های مسلح این مسؤولیت را به مرزبانی واگذار کرده است، گفت: مرزبانی این توانایی را دارد که این مهم به این سازمان ابلاغ شده است؛ لذا مرزبانان در این زمینه به وظیفه خود با دقت و حساسیت لازم عمل کرده و در راستای حفظ روحیه مرزنشینان با حضور قوی مأموران باعث قوت قلب مردم آن دیار شده‌ایم.

وی با بیان این مطلب که هر کشوری برای دفاع از حدود و ثغور خود دستوراتی دارد از تشکیل لایه‌های امنیتی و توجه به امنیت مرزبانان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکانات لازم برای مرزنشینان اطراف رودخانه ارس و همچنین تجهیزات و نیرو برای مرزداران ارسال شده و مشکل خاصی نداریم.

منبع: فردا

کلیدواژه: مرزبانان آذربایجان و ارمنستان فرمانده مرزبانی ناجا آذربایجان و ارمنستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۹۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ

همزمان با نزدیک شدن جمهوری های ارمنستان و آذربایجان به توافق صلح، پرچم کشورهای روسیه و ترکیه از منطقه‌ای در قره باغ به نشانه خروج نیروهای حافظ صلح پایین آورده شد.

به گزارش مشرق،پس از آنکه نیروهای حافظ صلح روس به حضور چند ساله خود در منطقه قفقاز جنوبی پایان دادند، پرچم روسیه و ترکیه نیز دیروز جمعه به مناسبت بسته شدن مرکزی که برای نظارت بر آتش بس در قره باغ ایجاد شده بود، پایین آورده شد.

در نوامبر سال ۲۰۲۰ (آبان ۱۳۹۹) نزدیک به دو هزار نیروی حافظ صلح روسیه بر اساس توافقی با میانجیگری مسکو که به شش هفته درگیری میان نیروهای جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان پایان داد، به قره باغ اعزام شدند.

اما در سپتامبر سال گذشته جمهوری آذربایجان در نهایت قره باغ را با زور بازپس گرفت و باعث کوچ اجباری ۱۲۰ هزار ارمنی ساکن این منطقه شد.

پس از این رویداد، ارمنستان مسکو را به عدم حمایت از منافع ایروان متهم کرد؛ اتهامی که مسکو آن را رد کرد.

روسیه نیز که پیش از این قرار بود نیروهای حافظ صلح خود را تا سال ۲۰۲۵ در منطقه حفظ کند، در اوایل ماه جاری میلادی تصمیم به خروج آنها گرفت.

این نیروها شامل سربازانی از روسیه و ترکیه و همچنین جمهوری آذربایجان بودند که در شهر متروکه ای به نام آغ دام که از سال ۲۰۲۰ در کنترل باکو قرار دارد، مستقر شده بودند.

سرگئی ایستراکوف معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه پس از خروج نیروهای حافظ صلح روس از این منطقه، از دوستی میان سه کشور قدردانی کرد و گفت: اولویت حقوق بشردوستانه بین‌المللی این امکان را فراهم کرده تا عملیات زودتر از موعد تکمیل گردد.

در حال حاضر گفته می شود که جمهوری های ارمنستان و آذربایجان به سمت یک توافق صلح برای پایان مناقشه قره باغ گام برداشته اند.

یک منبع وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز در همین زمینه به رویترز گفت که آخرین گروه از نیروهای حافظ صلح قرار است در پایان ماه مه (۱۱ خرداد) منطقه را ترک کنند.

الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان نیز پیش از این در همین زمینه اظهار داشت: باکو ممکن است قبل از کنفرانس صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان (COP۲۹) که در ماه نوامبر (آبان) به میزبانی باکو برگزار می‌شود، توافقنامه صلح امضا کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • کشف بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز دوغارون
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان