Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده رشت در مجلس با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت‌های تجاری گیلان گفت: در صورت تقویت زیرساخت‌ها محدودیت ترانزیت برطرف می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدعلی آقازاده شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران موقعیت جغرافیایی استان گیلان از جمله مرزی بودن این استان را یک فرصت خوب دانست و اظهار داشت: بهره‌گیری از این فرصت‌ها در اجرای ماموریت‌های نیروی انتظامی و هم در روند توسعه پایدار تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی قوانین مرزی، بازارچه‌ها و ترددهای مرزی را از دیگر ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود در استان برشمرد و بیان کرد: مقوله ترانزیت و بهره‌گیری از مناطق اقتصادی استان در جهت توسعه پایدار موثر است و بستر آن نیز به‌نوعی توسط نیروهای انتظامی و امنیتی فراهم می‌شود.

آقازاده اتصال خطوط ریلی، برقراری ارتباط و همچنین ترانزیت شمال-جنوب را مورد اشاره قرار داد و افزود: جمعیت آسیای میانه و قفقاز یک موقعیت منحصر به‌فرد برای گیلان محسوب می‌شود و گیلان نیز زیرساخت‌های صنایع تبدیلی، بنادر خوب و حمل و نقل دریایی، منطقه آزاد و راه‌های ترانزیتی خوبی دارد که می‌توانیم از آن‌ها در مسیر توسعه بهره گیریم.

عدم توجه برخی دستگاه‌های اجرایی گیلان به قوانین مدیریت بحران؛ تجربه تلخ سیل تالش نباید تکرار شود13 هزار واحد مسکونی در قالب طرح ملی مسکن در گیلان احداث می‌شودتصویب نهایی قیمت مرغ در استان گیلان؛ فروش غیر از این قیمت تخلف است

وی به لزوم تقویت زیرساخت‌ها از جمله سردخانه‌ها، انبارهای نگهداری کالا، تکمیل خطوط ریلی، توسعه منطقه آزاد و توسعه شهرک‌های صنعتی استان گیلان تاکید کرد و ابراز داشت: بعضی حوزه‌های زیرساختی گیلان نیازمند تقویت است و در برخی حوزه‌ها نیز محدودیت‌هایی وجود دارد که باید برطرف شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برخی‌ محدودیت‌های ترانزیتی و ارتباطات تجاری در استان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان و فراهم و تقویت زیرساخت‌ها قطعاً محدودیتی برای ترانزیت و ارتباطات تجاری ایجاد نمی‌شود.

انتهای پیام/612/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تقویت زیرساخت ها استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • جهش چشمگیر ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان کرمانشاه