Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@15:35:26 GMT

موج دوم همه‌گیری کرونا در فرانسه

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۹۸۷۱

موج دوم همه‌گیری کرونا در فرانسه

به گزارش افکارنیوز،

 امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره موج دوم همه‌گیری کرونا گفت: در این لحظه که با شما صحبت می‌کنم، همه‌گیری کووید ۱۹ در حال شتاب گرفتن دوباره در سراسر اروپاست. آمار‌ها در بسیاری از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا اعلام شده است و شتاب بی نهایت شدیدی (در همه‌گیری کرونا) داشته‌ایم. نخست‌وزیر، وزیر بهداشت و دیگر اعضای دولت فرانسه روز گذشته به سرعت گرفتن شیوع ویروس کرونا اشاره کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکرون افزود: با توجه به این موضوع، تدابیر اعلام شده در هفته گذشته -که روز گذشته محدوده جغرافیایی گسترده‌تری را در برگرفت- همچنان به شدت حائز اهمیت است. می‌خواهم نخست بر لزوم رعایت این تدابیر و اینکه همگی ما بازیگری در مقابل ویروس باشیم، تاکید کنم. بهتر از قبل ویروس را می‌شناسیم و همگی می‌توانیم با رعایت رفتار‌های بازدارنده، ادامه آزمایش‌ها و رعایت مقرارت منع رفت و آمد و کاهش تماس‌های غیرضروری نقش خود را ایفا کنیم.

مکرون در بخش دیگری از سخنانش گفت: می‌خواهم باردیگر بر عزم و اراده خود برای تداوم تغییرِ بنیادی نظام سلامت و درمان فرانسه تاکید کنم. این نظام بیش از شصت سال قبل در شکل فعلی‌اش طراحی شد. نظام کنونی به علت انجام نشدن اصلاحات و کمبود امکانات خسته است. تنش‌های زیادی وجود داشته است، اما همه در این بحران به‌گونه‌ای مثال‌زدنی به مسئولیت‌هایشان عمل کرده‌اند. سرمایه‌گذاری بی‌سابقه‌ای که حدود یک میلیارد یورو است به شکلی سالیانه در سال‌های پیش‌رو انجام می‌شود.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین تصریح کرد: در مرحله‌ای که قرار داریم هیچ راه دیگری نداریم به غیر از اینکه زندگی اجتماعی‌مان را تا حد ممکن کاهش دهیم و ارتباطات هایمان را محدود کنیم تا جلوی شیوع ویروس را بگیریم. به انجام تست، هشداردهی و حفاظت (از سالمندان و گروه‌های آسیب‌پذیر) ادامه می‌دهیم، اما اگر واقعا می‌خواهیم از نظام بهداشت و درمان و هم‌وطن‌هایمان حفاظت کنیم، چاره‌ای جز کاهش ارتباطات نداریم؛ بنابراین هر هفته کارآمدی تدابیر اتخاذ شده را ارزیابی می‌کنیم و حداقل تا ابتدای دسامبر همه تدابیر اعلامی دولت پابرجا خواهد بود. می‌توانم با اطمینان بگویم قرار نیست این تدابیر کاهش یابد بلکه اگر کارایی لازم را نداشته باشند، شاید شدیدتر هم شوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا کووید ۱۹ مکرون ویروس فرانسه کرونا شیوع کرونا مکرون همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • تدابیر امنیتی جدید فرودگاه پاریس برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۴