Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس انجمن تکنسین‌های دارویی آذربایجان شرقی با بیان اینکه هر داروی تبلیغ شده در فضای مجازی، بلافاصله از چرخه‎ی داروخانه‌ها خارج می‎شود، گفت: نقش شایعه‌ها و مطالب نه چندان علمی منتشر شده در فضای مجازی در روند دارو و درمان کرونا تاثیر دارد.

حسین یوسفی علوی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: برخی تبلیغ‌ها در فضای مجازی و راهکارهایی که برای مقابله با کرونا در این فضا ارائه می‎دهند به کمبودهای دارویی که از قبل هم بود، دامن زده و سبب کمبود بیشتر می‎شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عنوان مثال اگر این هفته مطالبی در خصوص تاثیر یک آمپول یا مکمل منتشر شد، از همان هفته یک سری افراد سودجود و عده‎ای دیگر که این مطلب را خوانده‌اند، برای خرید آن دارو به داروخانه‎ها مراجعه می‌کند، همین رفتارها باعث شده تا برخی آمپول‌ها که قبلا خریداری نداشت و ویتامین‎هایی مانند ویتامین سی و سایر مکمل‌ها هم کمیاب شوند.

وی ادامه داد: برخی داروها مانند رمدسیویر و اکتمرای مورد استفاده در درمان بیماران مبتلا به آرتروروماتوئید در مورد بیماران کرونایی که در بخش آی سی یو بستری می‌شوند هم استفاده می‌شود و در این مورد هم کمبود داریم، این داروها به هر دلیلی به صورت غیرمجاز هم از کشورهای مجاور وارد می‌شوند.

وی گفت: قیمت این آمپول‌های وارداتی بسیار گزاف بوده و با قیمت زیادی به بیمار فروخته می‌شود، آمپول سه میلیونی را به قیمت ۲۵ میلیون تومان به بیمار فروخته‌اند؛ دارویی مثل رمدسیویر که تولید داخل است، در بازار آزاد، حدود ۱۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد و این مشکلی بزرگ بوده و هزینه‌ای کمر شکن برای بیماران کرونایی دارد.

یوسفی علوی بیان کرد: کمبود دارویی کاملا هم محسوس و مشخص است، اگر آمپول‌های مورد استفاده‌ی بیماران کرونایی در داروخانه‌ها به اندازه‌ی کافی موجود باشد، بیمار هم مجبور به پرداخت هزینه‌های بسیار گزاف و تهیه‌ی دارو از بیرون نمی‌شود.

وی در خاتمه تاکید کرد: آمپول‌ها باید در تعداد زیادی از داروخانه‌ها توزیع شوند، درحالیکه در داروخانه‌های خاص برخی بیمارستان‌ها و داروخانه‌های هلال احمر، تعاون و دانشگاه علوم پزشکی، موجود هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تبریز همه با همه علیه کرونا فضای مجازی داروخانه ها آمپول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از ۷۲۷ هزار عدد انواع قرص و داروی خارج از شبکه توزیع و دستگیری ۲ متهم در شهرستان زابل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس سردار دوستعلی جلیلیان اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی در یک منزل مسکونی در سطح شهرستان زابل در امر تهیه و توزیع داروی خارج از شبکه توزیع، قاچاق و غیرمجاز فعالیت گسترده ای دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس شهرستان زابل قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: پس از هماهنگی های قضائی و در بازرسی مأموران انتظامی از این منزل بیش از 727 هزار و 700 عدد انواع قرص و داروی خارج از شبکه توزیع و غیرمجاز کشف و منزل مسکونی متخلف نیز پلمب شد.

وی با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش تقریبی اقلام دارویی مکشوفه 80 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص دو متهم دستگیر و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

سردار جلیلیان با بیان اینکه فروش داروهای غیرمجاز سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود را در این خصوص با تماس مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در اختیار پلیس قرار دهند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • ۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد
  • اعزام زائران حج عمره در امنیت کامل/ اعلام ۱۴ داروی ممنوعه برای زائران
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر