Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: امکانات و تجهیزات بهداشتی و درمانی به طور یکسان در تمامی شهرستان‌های استان توزیع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمدرضا رضایی‌بنا صبح امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در راستای توجه به زیرساختها و تامین امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز شهرستانهای استان و رفع نیازمندیهای بهداشتی و درمانی مردم مناطق مختلف استان، امکانات و تجهیزات بهداشتی و درمانی بطور یکسان در تمامی شهرستان‌های استان و با توجه به شاخص‌های ابلاغی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استناد سطح‌بندی خدمات بهداشتی درمانی توزیع شده و در برخی موارد فراتر از سطح بندی براساس نیاز و شرایط خاص شهرستانها اقدام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این شهرستان نیز متناسب با شرایط موجود و براساس توزیع وزارتی، نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی مطابق با معیارها و شاخص های جمعیتی در نظر گرفته شده، به طوری که طی هفته‌های گذشته 4 تخت با تمامی امکانات و تجهیزات بخش‌های ویژه شامل ونتیلاتور، تخت ویژه، مانیتور علائم حیاتی به تخت های ICU بیمارستان ولیعصر(عج) مشگین‌شهر اضافه شده و برآورد ریالی تجهیزات پزشکی تحویلی به این بیمارستان در شش ماهه اول سال 99 در حدود 37 میلیارد ریال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، ارزش ریالی تجهیزات پزشکی تحویلی به بیمارستان ولیعصر (عج) مشگین شهر در نیمه دوم سال 98 را بیش از 43 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: دستگاه های دیالیز، ونتیلاتور پرتابل و بزرگسالان و ژنراتور سی تی اسکن از جمله تجهیزاتی هستند که در نیمه دوم سال 98 در اختیار این مرکز درمانی قرار گرفته است. همچنین خرید دستگاه سی تی اسکن قطعی شده که در ماههای آینده پس از طی مراحل قانونی تحویل و در اختیار بیمارستان قرار می‌گیرد.

رضایی‌بنا با اشاره به اینکه تقسیم و توزیع نیروهای پزشک متخصص براساس شاخص‌های معین وزارتی انجام می‌شود، گفت: در تمامی شهرستان‌های استان، توزیع پزشکان متخصص براساس نیاز و توزیع وزارت بهداشت انجام می‌یابد و در خصوص پزشک متخصص عفونی در شهرستان مشگین‌شهر و با توجه به اتمام تعهد خدمتی ایشان در مهرماه، مکاتبات و پیگیری های لازم با وزارت انجام شده که اولین پزشک متخصص عفونی به محض اعلام توسط وزارت بهداشت، در خدمت مردم شریف شهرستان خواهد بود.

حمله نظامیان صهیونیست به اتاق ماهر‌الاخرس در بیمارستان10 دستگاه دیالیز در بیمارستان شهدا قم نصب شدجولان ناجوانمردانه کرونا در خراسان‌جنوبی/ افزایش چشمگیر مراجعه به بیمارستان‌ها/ محدودیت‌ها تمدید شد

وی با اشاره به روند درمان بیماران کرونایی براساس پروتکل‌های مربوطه تصریح کرد: لزوما همه بیماران کرونا توسط پزشکان متخصص عفونی ویزیت نم‌ شوند و در اردبیل و شهرهای دیگر، درمان این بیماران توسط متخصص داخلی نیز انجام می‌شود و تفاوتی در مراقبت و درمان لازم برای بیماران کرونایی وجود ندارد و نبود پزشک متخصص عفونی در شهرستان مشگین شهر، مانع و مشکل خاصی از بابت ویزیت و درمان بیماران ایجاد نکرده، بطوری که هم اکنون چهار پزشک متخصص داخلی به صورت تمام وقت و یک پزشک متخصص داخلی بصورت پاره وقت در امر درمان بیماران کرونایی مداخله می‌کنند.

وی در خصوص تامین متخصص عفونی شهرستان مشگین شهر تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، پیگیری های مستمر و جدی را جهت تامین پزشک متخصص عفونی در دستور کار قرار داده و به محض معرفی و توزیع وزارتی در اولین‌ فرصت، اقدامات لازم را بعمل خواهد آورد.

انتهای پیام/132/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پزشک متخصص عفونی تجهیزات پزشکی مشگین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟