Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و داروی ایران گفت: محموله جدید انسولین قلمی وارد کشور شده و از امروز توزیع آن شروع می‌شود. یک محموله هم از یک کمپانی دیگر به زودی وارد کشور می‌شود. تلاش می کنیم تعداد رقبای خارجی عرضه‌کننده انسولین قلمی را در کشور زیاد و قیمت تمام‌شده آن را در ایران ارزان کنیم تا قیمت آن (از نظر یورویی) در سطح قیمت کشورهای دیگر به ایران عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مشکلی که از گذشته وجود داشته، این است که انسولین قلمی از طرف کمپانی عرضه‌کننده، از نظر نرخ یورویی خیلی گرانتر از کشورهای دیگر به ایران عرضه می‌شود. کمپانی های تولیدکننده انسولین نباید این دارو را در زمانی که ایران در شرایط تحریم است، گران‌تر بفروشند. بنابراین با اقدامات انجام‌شده و ایجاد رقابت بین کمپانی های عرضه‌کننده انسولین به بازار ایران، قیمت یورویی واردات آن را کاهش داده‌ایم و از این پس محموله‌های انسولین وارداتی با قیمتی حدود نصف قیمت قبلی وارد کشور می‌شود و بطور قطع قیمت آن برای مصرف‌کننده و بیمه ها نیز کاهش می یابد.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میزان عرضه انسولین قلمی در بازار نسبت به سال قبل کم نشده، این دارو بالاترین میزان ارزبری را در بین همه داروهای وارداتی کشور دارد. بنابراین نمی‌توانیم آن را بی حساب و کتاب توزیع کنیم و از سال گذشته با کنترل بر اساس الگوی نیاز یک‌دوازدهم بازار و بیماران به صورت ماهانه توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: درمجموع کمبود انسولین در بازار زیاد نبوده است. اوایل سال تا حدی به علت مشکلاتی که در تامین ارز وجود داشت، واردات آن مقداری با وقفه مواجه شد و بعد از آن کمبود انسولین در بازار جبران شد. در مجموع امسال حدود ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل انسولین قلمی به کشور وارد شده، ضمن اینکه تولید داخلی انسولین قلمی از نوع انسولین گلاژین نیز در کشور شروع شده است. در حالی که سال گذشته انسولین قلمی تولید داخل نداشتیم.

شانه‌ساز گفت: واقعا کمبودی در انسولین قلمی در بازار ایران وجود ندارد و افرادی که موضوع کمبود انسولین را مطرح می‌کنند، اهداف تجاری دارند و به دنبال سودجویی هستند.

وی گفت: الگوی توزیع ماهانه انسولین گرچه ممکن است مشکلاتی ایجاد کند اما برای بیماران و بیمه ها یک مزیت است و امکان سوءاستفاده سودجویان را کم می‌کند. در این الگو با همکاری داروخانه های منتخب، انسولین قلمی بر اساس نیاز ماهانه بیماران بر اساس کد ملی توزیع می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مشکل اساسی در توزیع این دارو که امکان قاچاق و سوءاستفاده از آن را فراهم می کند، تفاوت قیمت آن در ایران و کشورهای همسایه است. قیمت انسولین قلمی در ایران حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان و در کشورهای همسایه حدود ۲۸۰ هزار تومان است. بنابراین با حساب و کتاب توزیع می شود و اینکه قرار باشد به وفور در همه داروخانه ها در دسترس باشد، عملا به علت ارزبری بالایی که دارد و با توجه به تفاوت قیمت و امکان سوء استفاده از آن امکانپذیر نیست.

کد خبر 559689 برچسب‌ها سازمان غذا و داروی ایران بیماری - دیابت دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان غذا و داروی ایران بیماری دیابت دارو سازمان غذا و دارو انسولین قلمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است

تین نیوز

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: عرضه خودرو همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت های پیشین بازگشت. 

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از  رقم ۶۵ هزار تومان بود. 

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش چهار تا پنج درصدی را تجربه کرده است. 

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود. 

قیمت انواع خودرو 

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز  انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژو پارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است: 

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون 

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون 

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده ای ۷۶۰ میلیون تومان 

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان 

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان 

تارا دنده ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان 

کوئیک دنده ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • کمبودی در عرضه چای نداریم