Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-گفتگوی روز گذشته رئیس جمهور ایالات متحده با نخست وزیر رژیم صهیونیستی سرخط اخبار امروز آمریکا شد.

 از روز گذشته گفتگوی تلفنی نتانیاهو با ترامپ سوژه رسانه های خبری جهان خصوصا ایران شده است. رسانه های خبری ایالات متحده نیز امروز تیتر خبری خود را مربوط به گفتگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا از چه قرار بود که اینچنین واکنش رسانه ها را برانگیخته است؟

حساسیت‌ها از جایی آغاز شد که این گفتگو به طور زنده برای مخاطبان از شبکه سی ان ان پخش می شد در جایی ترامپ نظر بی بی را درباره مذاکرات صلح جویا می شود که نتانیاهو پاسخ مطلوب ترامپ را نمی دهد!

ترامپ در حضور خبرنگاران و با حضور وزرای خارجه و دارایی و جرد کوشنر ، دامادش، در حالی که بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر رژیم اسراییل تلفنی از تل‌آویو به آنها پیوسته بود، خبر از عادی سازی روابط بین اسرائیل و سودان داد. و از نتانیاهو پرسید: ‏«به نظرت ⁧ جو ⁩ [بایدن] خوابالو میتونست به چنین توافقی برسد؟ فکر نکنم میتونست».....

نتانیاهو پاسخ داد: البته هر کس در آمریکا به ما برای صلح کمک کند، استقبال می‌کنیم و از شما هم سپاسگزاریم!

این گفتگو بسیار در رسانه ها مورد توجه قرار گرفته با این برداشت که نخست وزیر اسرائیل نیز از پیروزی ترامپ ناامید شده است. این در حالی است که نتانیاهو درباره ایران نیز مدعی شد که از مذاکره با تهران حمایت می کند!

او درایبناره به ترامپ گفت من توافق اتمی را مخالف بودم نه هر توافقی با تهران!

نتانیاهو به ترامپ گفت: اسرائیل آماده حمایت از توافق احتمالی جدید بین ایالات متحده و ایران خواهد بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس تلفنی زنده که از رسانه‌های تلویزیونی پخش می‌شد به ترامپ گفت که او با برجام مخالف بوده و مخالف هر توافقی با ایران نیست.
دونالد ترامپ نیز در این گفت‌وگوی تلفنی بار دیگر ادعا کرد چنانچه در انتخابات پیروز شود، یکی از نخستین تماس‌هایی که دریافت می‌کند از طرف ایرانی‌ها خواهد بود که خواستار توافق خواهند شد.

وی همچنین مدعی شد که ایران و روسیه دوست ندارند که او در انتخابات ریاست‌ جمهوری به پیروزی برسد.

ترامپ در عین حال اطمینان داد که در انتخابات به پیروزی خواهد رسید.
بنیامین نتانیاهو با اشاره به سخنرانی‌ای که در سال ۲۰۱۵ در کنگره آمریکا در مخالفت با حصول توافق هسته‌ای با ایران ایراد کرده بود، گفت: وقتی که من در کنگره آمریکا صحبت کردم، نگفتم با هر توافقی مخالفم. گفتم با آن توافق مخالفم.
نخست ‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه درباره دلیل مخالفت خود با برجام گفت که این توافق خواستار هیچ تغییری در رفتار ایران نبوده است.

وی مدعی شد: به همین دلیل، ایران بعد از آن توافق به جای کاهش ستیزه‌ جویی‌هایش آن را افزایش داد.
بنیامین نتانیاهو همچنین ادعا کرد: فکر می‌کنم اگر توافق جدیدی پیشنهاد شود مورد استقبال قرار خواهد گرفت. فکر می‌کنم این توافق تنها زمانی رخ می‌دهد که ایران با مخالفت‌های شدیدی در برابر ستیزه‌جویی‌هایش روبرو شود.
وی مدعی شد که چنانچه ایران با واکنش‌های قدرتمندانه روبرو شود برای آنچه که "توافقی واقعی" خواند، به پای میز مذاکره خواهد آمد.(اینجا)

چرخش آرام اسرائیل به سمت بایدن

در همین باره ایرنا به نقل از پولتیکو نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تنها ۱۰ روز مانده به روز انتخابات در آمریکا با درخواست دونالد ترامپ برای محکوم کردن جو بایدن مخالفت کرد. با توجه به نتایج نظرسنجی‌ها، به نظر می‌رسد نتانیاهو به فکر تجدیدنظر در دوستی مقطعی‌اش با ترامپ و چرخش به سمت بایدن افتاده است.

تارنمای پولیتیکو نوشت: نتانیاهو روز جمعه با درخواست ترامپ برای انتقاد از نامزد دموکرات آمریکا خودداری کرد؛ اقدامی که به نظرمی رسد ترامپ را در حضور خبرنگاران در اتاق بیضی کاخ سفید ناامید کرده است.

این رسانه افزود: خودداری نتانیاهو از انتقاد آشکار از بایدن به درخواست ترامپ، در فاصله تنها ۱۱ روز مانده به روز انتخابات در آمریکا رخ داد، انتخاباتی که تقریبا همه نظرسنجی ها نشان می دهند ترامپ از رقیب دموکراتش در سطح ملی و در ایالت های کلیدی عقب است.

حرف های ناامید کننده نتانیاهو شب گذشته در یک تماس تلفنی با ترامپ مطرح شد. همزمان، ترامپ مدعی شده بود که سودان سومین کشور خاورمیانه خواهد بود که تحت توافقی که با میانجی گری کاخ سفید انجام شده به عادی روابط با تل آویو روی خواهد آورد.

ترامپ از نتانیاهو پرسید: آیا فکر می کنی که بایدن خوب آلود می تواند این توافق را به نتیجه برساند؟ آیا  فکر می کنی که او می توانست چنین توافقی را بدست آورد؟ من که این طور فکر نمی کنم.

نتانیاهو بعد از اندکی تردید پاسخ داد: خٌب آقای رئیس جمهور،چیزی که می توانم به شما بگویم این است ما کمک به صلح "از سوی هر کسی در آمریکا" را تمجید می کنیم و بسیار از آنچه که شما تاکنون انجام داده اید قدردانی می کنیم.

پولیتیکو نوشت: وقتی ترامپ به این پاسخ نتانیاهو گوش می داد، لبخند از صورت او محو شد و گفت: «بله» و به سمت یکی از خبرنگاران کاخ سفید برگشت و از خواست که سوالش را بپرسد.

این تارنمای آمریکایی افزود: تلاش نخست وزیر اسرائیل برای فاصله گرفتن ازرئیس جمهوری آمریکا به ویژه با توجه به ائتلاف نزدیک دو طرف از لحاظ ژئوپلتیکی در سالهای اخیر اهمیت دارد.

به نوشته پولیتیکو، سیاستی که دولت ترامپ در خاورمیانه اتخاذ کرده است عمدتا به نفع تل آویو و به بهانه حفظ و حراست از این رژیم  درمقابله به اصطلاح تهدید ایران بوده است.

انتخابات آمریکا ۱۳ آبان ماه برگزارمی شود و بیشترنظرسنجی ها از پیشتازی بایدن در ایالت های کلیدی و در سطح ملی حکایت دارند.

آخرین مناظره بین دونالد ترامپ و جو بایدن دو رقیب اصلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نشویل ایالت تنسی برگزار شد. بنابر نظرسنجی شبکه سی ان ان، ۵۳درصد بایدن را برنده آخرین مناظره دانسته اند، درحالی که تنها ۳۹ درصد دونالد ترامپ را برنده آن دانستند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نخست وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو دونالد ترامپ رسانه ها مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که کشورش با ایران در موضوع برجام هیچ مذاکره مستقیمی ندارد.   به گزارش ایسنا، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام (توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.   مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.   ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.   مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.   در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.   کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.   وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.   کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.   پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • «وعده صادق» از بزرگ‌ترین موفقیت‌های نظامی تاریخ معاصر ایران بود/ ایران چگونه نتانیاهو را کیش‌ومات کرد/ چرا آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد؟
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • اسرائیل در تلاش برای لغو دیدار بایدن و اردوغان است
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • یک روح قاتل در دو بدن