Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - «حسین ابراهیمی‌‌نسب»، مدیر مجتمع مس شهربابک با اشاره به تاکیدات دکتر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های ساخت داخل و بومی سازی قطعات، گفت: با تکیه بر دانش فنی متخصصین داخلی، پروژه خردایش بار برگشتی کارخانه تغلیظ میدوک به روش مهندسی معکوس برنامه نویسی وطراحی شد که با تلاش شبانه روزی5 ماهه به نتیجه رسید و در ماه گذشته سال جاری پس از رفع نواقص و رسیدن به دانه بندی مطلوب آماده بهره برداری گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مس پرس، مدار فرآوری کارخانه تغلیظ میدوک برای فرآوری 625 تن خاک در ساعت طراحی شده است و با انجام تغییرات در کلیه مراحل زنجیره تولید این ظرفیت به حدود 900 تن در ساعت افزایش یافته و انتظار می رود نصب سنگ شکن XL400 در مسیر بار برگشتی نیز بتواند فرآیند گریندینگ را از منظر نرخ بار ورودی و دانه بندی مواد و انرژی مصرفی بهینه کند. مدیر مجتمع مس شهربابک در این خصوص اظهار داشت: با توجه به شرایط تحریم در کشور عزیزمان و عدم همکاری تامین کننده خارجی و منحصر به فرد بودن تجهیز و نواقص موجود، راه اندازی این پروژه با دانش فنی داخلی شرکت ملی صنایع مس ایران گام بزرگی جهت رسیدن به افزایش تولید و خودکفایی بود که این موفقیت را به همه عوامل موثر در این پروژه تبریک عرض می کنم.
ابراهیمی نسب افزود: پروژه اجرای خردایش بار برگشتی کارخانه تغلیظ میدوک در سال 1396 با هدف افزایش ظرفیت کارخانه تغلیظ به واحد اصلاحات میدوک ابلاغ شد و در مدار گریندینگ کارخانه تغلیظ میدوک از یک آسیای نیمه خود شکن SAG MILLبا قطر 10 متر استفاده شده است که معمولا هر کجا از این نوع آسیا استفاده شود یک سنگ شکن مناسب نیز در مسیر بار برگشتی این آسیا استفاده می شود ولی در مجتمع مس شهربابک از همان ابتدا در طراحی مدار گریندینگ این سنگ شکن دیده نشده است.
وی ادامه داد: با بررسی های انجام شده توسط کارشناسان امور تغلیظ برای نصب یک عدد سنگ شکن از نوع CONE CRUSHER مدل XL400 در دستور کار قرار گرفت که هم بتواند برای افزایش ظرفیت کارخانه موثر باشد و هم انرژی مورد نیاز برای خردایش را بهینه کند. در راستای استفاده از تجهیزات به جا مانده از طرح های توسعه متوقف شده شرکت ملی صنایع مس ایران، استفاده از سنگ شکن XL400 پروژه تفت یزد در دستور کار قرار گرفت که پس از بررسی های فرآیندی و فنی توسط امور تغلیظ استفاده از تجهیز فوق تائید شد.
ابراهیمی نسب با اشاره به این مطلب که تجربه نصب این مدل سنگ شکن ها در کشوربرای اولین بار در میدوک انجام شد است گفت: با توجه به اینکه نظارت بر نصب، راه اندازی، تنظیمات، برنامه نویسی و آموزش در حوزه کاری تامین کننده تجهیز بوده است، به علت اتمام تاریخ قرارداد و همچنین شرایط تحریمی کشور تامین کننده اروپایی هیچگونه همکاری در جهت تبادل اطلاعات و مدارک فنی با پروژه اصلاحات میدوک نداشت
وی اضافه کرد: پس از این اتفاق به تولید کننده های داخلی رجوع گردید که به علت خاص بودن سنگ شکن مدل XL400 و نواقص موجود از قبل و عدم وجود مدارک فنی و نقشه ها سیستم ابزار دقیق، کنترل و هیدرولیک ، عدم وجود تابلو های کنترلی، عدم همخوانی بعضی از تجهیزات کنترلی با شرایط واقعی عملکرد سنگ شکن کمکی در جهت راه اندازی از ایشان دریافت نکردیم.
وی ادامه داد: با اعلام قطعی عدم همکاری تامین کننده های خارجی و داخلی با تکیه بر دانش فنی همکاران در پروژه اصلاحات آقایان مهندس پور امینی و مهندس قاسمی و پیمانکار پروژه خردایش بار برگشتی شرکت حامی فرآور الوند و آقای مهندس سعیدی از دانشگاه کرمان نسبت به برنامه نویسی، طراحی و ساخت تابلوهای کنترلی ، رفع عیب از سیستم هیدرولیک و تهیه و ساخت نواقص موجود به روش مهندسی معکوس اقدام گردید که تلاش شبانه روزی عزیزان بعد از 5 ماه به نتیجه رسید و در تاریخ تیرماه 99 پس از رفع نواقص و رسیدن به دانه بندی مطلوب آماده بهره برداری گردید.
مدیر مجتمع مس شهربابک عنوان کرد: این مجتمع با تجربه مفید کسب شده برای طراحی و ساخت و نصب تجهیزات مورد نیاز برای بار برگشتی به جز خود سنگ شکن، آمادگی کامل برای همکاری با دیگر پروژه ها و طرح های شرکت ملی صنایع مس ایران دارد.
گفتنی است، سنگ شکن های سری XL400 از نوع ژیراتوری CONE CRUSHERو ساخت شرکت FLSMIDTH می باشد که بر خلاف سنگ شکن های ژیراتوری موجود در کشور، منتل MANTEL ثابت و کانکیو جهت تنظیم دانه بندی خروجی متحرک می باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مجتمع مس شهربابک تامین کننده راه اندازی بار برگشتی دانه بندی سنگ شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرایندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرایندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستاییان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگرد نشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

کد خبر 6097250 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰