Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@19:51:35 GMT

«آسپرین» داروی معجزه‌آسای کرونا

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۳۳۹۵

دانشمندان طی تحقیقات جدید دریافته اند مبتلایان بستری شده ویروس کرونا که برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی آسپرین استفاده می‌کرده‌اند نسبت به دیگران ریسک کمتری در مرگ به خاطر این ابتلا به این بیماری داشته‌اند. خبرگزاری میزان _ جام‌جم نوشت: تحقیقات جدید دانشگاه مریلند نشان می‌دهد که مبتلایان بستری شده ویروس کرونا که برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی آسپرین استفاده می‌کرده‌اند نسبت به دیگران ریسک کمتری در مرگ به خاطر این ابتلا به این بیماری داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هم چنین بیمارانی که آسپرین مصرف کرده‌اند با عوازض کمتری روبه‌رو شده اند. از طرف دیگر نیاز به بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه و استفاده از دستگاه ونتیلاتور در این بیماران کمتر از بقیه بوده است. این طرح روز پنجشنبه در ژورنال بیهوشی و بهبود درد منتشر شده است.   در این مطالعه تیمی از محققان با بررسی سوابق ۴۱۲ بیمار بستری شده مبتلا به کرونا که میانگین سنی ۵۵ سال داشتند به نتایج گفته‌شده رسیده‌اند. همه بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیش فعالی یا دیابت و نیز بیماری‌های کلیه در این مطالعه لحاظ شده است ودر کنار آن سن و جنسیت و نیز نسبت توده بدنی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.   تقریباً یک چهارم این بیماران روزانه آسپرین مصرف می‌کرده‌اند که برخی از آن‌ها پیش از ابتلا به بیماری و برخی از آن‌ها پس از بستری در بیمارستان شروع به این کار کردند.   نیاز به ونتیلاتور در بیمارانی که از این دارو استفاده کرده‌اند ۴۴ درصد کمتر از دیگران بوده و نیز نیاز به بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نیز ۴۳ درصد کمتر بوده است. مهم‌تر از این دو مورد ریسک مرگ در مصرف‌کنندگان آسپرین است که نسبت به دیگران ۴۷ درصد کمتر بوده است.   به نظر می‌رسد آسپرین به عنوان رقیق کننده خون می‌تواند نقش مهمی در درمان عوارض ناشی از بیماری کرونا ایفا کند چرا که در اثر این بیماری ممکن است لخته‌هایی در قلب یا ریه و یا رگ‌های خونی به وجود بیاید و سلامت مریض را به خطر بیندازد. وجود لخته در برخی از بیماران باعث سکته قلبی آن‌ها شده است.   بیشتر بخوانید: عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و نوجوانان   انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.   برچسب ها: آسپرین کرونا درمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آسپرین کرونا درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • لحظه نجات معجزه آسای کودک در رودخانه پشترود
  • تداوم بارش های سیل آسای در زاهدان
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • سکانس‌هایی از فیلم معجزه عشق
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟