Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:13:06 GMT

شرایط قرنطینه خانگی بیماران کرونایی

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۳۴۳۷

شرایط قرنطینه خانگی بیماران کرونایی

ایسنا/همدان سرپرستار بخش بیماران کرونایی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با بیان اینکه بیماران مبتلا به کرونا دو دسته اند، گفت: گروهی از بیماران کرونایی در بیمارستان نیاز به مراقبت دارند و دسته دیگر کسانی هستند که نیاز به بستری و مراقبت های ویژه بیمارستانی ندارند و خودمراقبتی محسوب می شوند.

عاطفه موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر بیمار علائمی مانند احساس تنگی نفس، سرفه، احساس درد و سنگینی قفسه سینه، کاهش سطح هوشیاری و یا تبی که پس از پنج روز کنترل نشده، داشته باشد باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کند در غیر این صورت فرد مبتلا با قرنطینه کردن خود در منزل ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی، پس از ۱۵ تا ۲۰ روز بهبود خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شرایط مکانی که بیمار باید در آنجا نگهداری شود، اشاره و خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به کرونا در منزل، باید در اتاق جداگانه ای با تهویه مناسب نگهداری شوند یعنی اتاق دارای پنجره باشد و هر چند ساعت یکبار پنجره ها باز و هوای اتاق تهویه شود.

موسوی با بیان اینکه دیگر اعضای خانواده نباید به اتاق نگهداری بیمار کرونایی تردد داشته باشند، تأکید کرد: یک نفر از اعضای خانواده که بهتر است فردی جوان و بدون مشکل نقص سیستم ایمنی و یا بیماری زمینه ای مانند دیابت باشد، از فرد مبتلا مراقبت کند.

وی به لزوم استفاده از ماسک توسط بیمار تحت مراقبت در منزل و هم توسط فردی که از بیمار مراقبت می کند، اشاره و تصریح کرد: این ماسک ها باید مرتب تعویض شوند همچنین شستشو و نگهداری ظروف غذای بیمار مبتلا به کوووید ۱۹ باید از سایر افراد خانواده جدا باشد.

سرپرستار بخش بیماران کرونایی به لزوم ضدعفونی سرویس بهداشتی پس از استفاده بیمار اشاره کرد و یادآور شد: سرویس بهداشتی به طور روزانه و مرتب با وایتکس یک درصد یعنی سه لیوان آب به ازای یک لیوان وایتکس، ضدعفونی و گندزدایی شود همچنین بهتر است دیگر اعضای خانواده تا دو ساعت پس از استفاده شخص مبتلا به کرونا از سرویس بهداشتی، از سرویس استفاده نکنند.

وی با اشاره به شستشوی لباس و ملحفه بیمار کرونایی در منزل، اظهار کرد: برای شستشوی لباس و ملحفه بیمار از ماشین لباسشویی با دمای ۶۰ تا ۹۰ درجه استفاده شود و در صورت نبود ماشین لباسشویی، شستشو در یک تشت و با آبی با دمای ۶۰ تا ۹۰ درجه انجام گیرد و پس از شستشو تشت کاملاً ضدعفونی شود.

موسوی ادامه داد: فرد مبتلا به کرونا قبل و پس از غذا خوردن دستان خود را با آب و صابون بشوید و از حوله یکبار مصرف و یا دستمال کاغذی برای خشک کردن دست و صورت استفاده کند.

وی با بیان اینکه زباله ها در سطل زباله جداگانه نگهداری شود، افزود: سطوحی که شخص بیمار در اتاق با آنها در تماس است مانند میز، صندلی و تخت به صورت مرتب و روزانه ضدعفونی شود همچنین توصیه می شود بیمار مبتلا به کرونا از میوه های تازه، مایعات و دمنوش ها استفاده کند و مصرف داروهای شیمیایی حتماً با تجویز پزشک انجام شود.

وی یادآور شد: تمامی خدمات ارائه شده به بیمار اعم از ضدعفونی سرویس بهداشتی، ضدعفونی اتاق محل نگهداری بیمار، جابجایی زباله ها، شستشوی لباس های بیمار و تهیه و سرو غذا برای بیمار در منزل توسط همان شخصی که از بیمار نگهداری می کند، انجام شود و این فرد فاصله خود را با دیگر اعضای خانواده طی این مدت حفظ کند.

سرپرستار بخش بیماران کرونایی با بیان اینکه فردی که وظیفه مراقبت از بیمار را به عهده دارد نباید به علت ترس از مبتلا شدن در انجام وظیفه خود کوتاهی کند، اظهار کرد: رسیدگی به فرد بیمار بسیار مهم است اما شرط آن رعایت کامل پروتکل های بهدشتی و استفاده از ماسک است.

وی ادامه داد: شخصی که تست CPR او مثبت شده اما هیچ علامت بیماری ندارد، باید تا ۱۰ روز پس از مثبت شدن تست در قرنطینه خانگی با شرایط گفته شده در بالا قرار بگیرد اما افرادی که تست آنها مثبت شده و علائم خفیف بیماری مانند بدن درد خفیف و ضعف مختصر دارند باید ۱۰ تا ۱۴ روز پس از انجام تست در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.

وی قرنطینه بودن مبتلایان شدید به بیماری کووید ۱۹ به مدت ۱۴ روز پس از انجام تست CPR را ضروری دانست و گفت: مبتلایانی که ضعف سیستم ایمنی دارند و یا بیمارانی که پس از بهبودی مجبور هستند در محیطی سربسته و با اشخاص آسیب پذیر کار کنند و در ارتباط باشند، ضروری است که ۲۱ روز پس از آغاز علائم و انجام تست، خود را در قرنطینه خانگی قرار دهند.

موسوی با بیان اینکه در صورت بروز هر گونه علائم سرماخوردگی در این فصل، باید مبنا را بر کرونا بگذاریم، تأکید کرد: در صورت بروز هر گونه علائم سرماخوردگی باید در قرنطینه خانگی با شرایط ذکر شده در بالا قرار گرفت و در صورت تشدید علائم حتماً به مراکز درمانی مراجعه شود.

وی نسبت به خوددرمانی افراد در صورت بروز علائم کرونا هشدار داد و گفت: بعضی افراد با بروز هر گونه علائم شروع به استفاده خودسرانه از سرم و کورتون می کنند که مصرف این داروهای خودسرانه نه تنها درمان را به تأخیر می اندازد بلکه سبب تضعیف سیستم ایمنی افراد شده و زمانی به ما مراجعه می کنند که دیر شده است.

موسوی از مردم خواست که از مصرف خودسرانه داروهایی مثل دگزامتازون، هیدروکورتیزون و بتامتازون اجتناب کنند و مطرح کرد: این داروها علائم بیماری را در کوتاه مدت از بین می برد اما در واقع سبب تضعیف سیستم ایمنی افراد شده و بیماری به راحتی پیشرفت می کند و افراد زمانی به مراکز درمانی مراجعه می کنند که ریه هایشان کاملاً درگیر شده است.

سرپرستار بخش بیماران کرونایی در پایان گفت: در شهرستان ملایر تست CPR فقط برای بیماران بستری در بیمارستان، افراد بالای ۶۰ سال و نیز افرادی با نقص سیستم دفاعی بدن انجام می شود و این افراد می توانند همه روزه به مرکز ۱۶ ساعته واقع در باغ گل شهرستان ملایر برای انجام تست مراجعه کنند در ضمن انجام تست برای بیماران بستری در بیمارستان در همان مراکز درمانی انجام می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قرنطینه قرنطینه خانگی کروناویروس بيمارستان پرستار قرنطینه خانگی مبتلا به کرونا سرویس بهداشتی اعضای خانواده مراکز درمانی سیستم ایمنی انجام تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: دکتر میثم معزی در این خصوص افزود: در کمتر از پنج روز موفق به انجام ۱۰ عمل پیوند شدیم که به جرأت یک جهش بی سابقه بوده و از همه عزیزان تشکر می کنیم چرا که قطعا این حرکت و همبستگی در ادامه منجر به نجات بسیاری از بیماران خواهد شد.

وی ادامه داد: طی این هفته ده عمل پیوند اعضا داشتیم که ۴ مورد آن به پیوند کبد و ۶ مورد آن به پیوند کلیه اختصاص یافت.

دکتر معزی در خاتمه اظهار داشت: تشکر ویژه و صمیمانه دارم از رضایت خانواده های بیماران اهدا کننده و کلیه اعضای گروه پیوند، اعم از گروه های جراحی پیوند ، جراحی عروق، ارولوژی ، بیهوشی و کلیه پرستاران و کادر پشتیبانی، که با اقدامات لازم و فوری زمینه ساز این حرکت شایسته شدند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899579

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران