Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره فیلم کودک در حالی برگزار شد که مجید مجیدی به عنوان بهترین کارگردانی این جشنواره برای ساخت فیلم خورشید برگزیده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم اختتامیه سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در پردیس موسیقی تئاتر باغ کتاب با حضور مسئولان جشنواره و هنرمندان برگزار و به صورت آنلاین از پلتفرم‌های در نظر گرفته شده پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای مراسم علیرضا تابش طی سخنانی گفت: در اینجایی که ما ایستاده ایم، برای رسیدن به این نقطه تردید‌ها و هراس زیاد بود و این مسیر را کسی طی نکرده بود. vod‌ها مستقیم و بی واسطه نظر سینماگران را به مخاطبان می‌رسانند. داوری کودکان در این دوره به ما کمک کرد تا نگاهمان را تصحیح کنیم.

وی با اشاره به اینکه می‌توانستیم منفعل شویم و جشنواره را تطعیل کنیم، اما وظیفه خود دانستیم که برگزار کنیم، توضیح داد: با این جشنواره تلاش کردیم امید و نشاط را به جامعه تزریق کنیم.

در ادامه جایزه سیفژ به فیلم سینمایی فریتزی از کشور آلمان تعلق گرفت و سپس پیام تصویری برنده سیفژ نمایش داده شد. سپس پیام شهردار اصفهان و رییس شورای شهر اصفهان پخش شد.

در بخش پویانمایی نیز پروانه زرین بهترین فیلم پویانمایی کوتاه به دلیل پرداخت هنرمندانه کارگردان به موضوع پیوند با طبیعت و دوستی با حیوانات و همچنین تکنیک بدیع و خلاقانه به مریم کشکولی نیا کارگردان فیلم قدم یازدهم اهدا شد.

پروانه زرین بهترین دستاورد فنی هنری برای انیمیشن به انیمیشن لوپتو به عباس عسکری رسید. پروانه زرین بهترین بازیگر و دیپلم افتخار به روح الله زمانی برای بازی در فیلم خورشید تعلق گرفت. پروانه زرین بهترین فیلمنامه بخش بین الملل به فیلم ان سوی رودخانه رسید. پروانه زرین بهترین کارگردانی بین الملل توسط شارل شئوا در ویدئویی اعلام شد. این جایزه به خورشید ساخته مجید مجیدی رسید.

همچنین سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه مراسم گفت: سینمای کودک و نوجوان بخش اعظم سینمای ایران است، بعد از انقلاب بیش از دویست فیلم در این عرصه ساخته شد. سال گذشته ۹ فیلم کودک و نوجوان در ایران اکران شد. امسال سینما تحت تأثیر کرونا قرار گرفت در هر صورت همین فضا هم می‌تواند مبدأ تحولات بزرگ باشد.

وی با ابراز تشکر از اینکه این فرصت برای سینمای ایران فراهم شده گفت: امکان ورود بهتر به بازار‌های جهانی در این فضا فراهم می‌شود.

تابش و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جایزه بهترین فیلم و جایزه ویژه هیئت داوان را اهدا کردند. پروانه زرین و دیپلم افتخار توسط ایرج طهماسب اعلام شد و این جایزه به مجید مجیدی و امیر بنان برای فیلم خورشید رسید. پروانه زرین و دیپلم افتخار این بخش به فریدون نجفی برای فیلم بچه گرگ‌های دره سیب اعطا شد.

جایزه بخش داوری کودک و نوجوان به «فریتزی» رائف کوکوال و ماتیاس اهدا شد. هیئت داوران جایزه ویژه خود را به دلیل توجه دلسوزانه به ایثارگریِ مدافعان سلامت بنا، به محمدمهدی فکریان کارگردان فیلم کوتاه ملاقات آخر اهدا کرد. جایزه ویژه دبیر به دلیل حضور مداوم و مستمر در سینمای ایران و تلاش برای ارتباط فرهنگی بین میراث ایران و سینمای روز جهان، جایزه ویژه دبیر به حسین قناعت برای فیلم سلفی با رستم اهدا شد.

جایزه سوم دبیر به رقیه توکلی برای فیلم مهران تعلق گرفت. جایزه ویژه دبیر در حوزه کسب و کار به محمدحسین صادقی برای تولید فیلم لوپتو اهدا شد. در بخش وب سری مهدی خرمیان عضو هیات داوران بخش دیپلم افتخار بخش وب سری را به علی درخشی کارگردان مجموعه کووید۱۹ اهدا کرد. در ادامه این مراسم پروانه زرین برنده فیلم پویانمایی کوتاه به مریم کشکولی‌نیا برای ساخت «قدم یازدهم» اهدا شد و پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش فیلم کوتاه، به فیلم کوتاه داستانی شوفر ساخته رضا نجاتی رسید. در ادامه پروانه زرین و دیپلم افتخار فیلم بلند داستانی به محمد صالحی‌نژاد برای ساخت فیلم پیله و پروانه تعلق گرفت. جایزه یونیسف ضمن تقدیر از خورشید ساخته مجید مجیدی به فیلم بعد از اتفاق ساخته پوریا حیدری اوره به تهیه‌کنندگی شهاب حسینی تعلق گرفت.

شهاب حسینی تهیه کننده فیلم به همراه کارگردان برای گرفتن این جایزه روی سن آمدند. حیدری اوره گفت: اگر شهاب حسینی نبود این فیلم ساخته نمی‌شد. شهاب حسینی نیز گفت: این کارگردان همه کار‌های فیلم را خودش انجام داد و به خاطر نیتی که داشت، این جایزه را گرفت. در بخش سینمای ایران، حبیب اسماعیلی عضو هیات داوران برنده بهترین دستاورد فنی هنری را معرفی کرد و پروانه زرین و دیپلم افتخاربهترین دستاورد فنی _ هنری به کیوان مقدم طراح صحنه فیلم «خورشید» اهدا شد.

در این بخش پریوش نظریه برنده بهترین بازیگر را اعلام کرد و پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین بازیگر به محمدرضا عالی‌ور برای بچه گرگ‌های بهترین دره سیب اهدا شد. فرهاد توحیدی برنده جایزه بهترین فیلمنامه را اعلام کرد و پروانه زرین و دیپلم افتخار به فریدون نجفی برای بچه گرگ‌های دره سیب تعلق گرفت.

پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه به فریدون نجفی برای بچه گرگ‌های دره سیب تعلق گرفت. پروانه زرین و دیپلم افتخار جایزه زاون قوکاسیان به مجید مجیدی برای فیلم خورشید اهدا شد. مجیدی در این بخش گفت: از مرحوم قوکاسیان که تاثیر جدی در حوزه نقد سینما داشت یاد می‌کنم و خوشحالم که این جایزه را می‌گیرم. در ادامه کلیپ یادبود سردار شهید سلیمانی پخش شد و جایزه شهید نوجوان بهنام محمدی به رقیه توکلی کارگردان فیلم مهران اهدا شد.

در ادامه این مراسم ابراهیم فروزش برنده پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی را اعلام کرد و این جایزه به مجید مجیدی کارگردان فیلم «خورشید» تعلق گرفت. در بخشی از این مراسم کلیپ دنیای شیرین پرتوی ساخته مجید توکلی که به مناسبت بزرگداشت کامبوزیا پرتوی در جشنواره سی‌وسوم ساخته شده بود پخش شد.

حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی در سخنانی گفت: از همه سینماگران و کسانی که چراغ این حوزه را روشن نگه داشتند تشکر می‌کنم. این جشنواره نشان می‌دهد تولید آثار فرهنگی در حوزه کودک و نوجوان در چه حد است و چه قدر کشور به ساخت فرهنگی توجه دارد.

جایزه بهترین فیلم توسط فریدون عموزاده خلیلی داور جشنواره این دوره اعلام شد و پروانه زرین بهترین فیلم به مجید برزگر برای فیلم «بچه گرگ‌های دره سیب» تعلق گرفت. جایزه ویژه هیأت داوران جشنواره به دلیل توجه ویژه به اهمیت شادابی و طراوت کودکان در رشد و پرورش انسان‌ها به مهین جواهریان کارگردان فیلم کوتاه پویانمایی بعله! اهدا شد. در بخش پایانی مراسم، ویدئوی بزرگداشت ابراهیم فروزش که در بزرگداشت روز گذشته او پخش شده بود، به نمایش درآمد. در بخش پایانی این مراسم دبیر جشنواره با اشاره به این که شعار جشنواره [هر خانه یک سینما هر کودک یک داور] محقق شد و بچه‌ها فیلم‌ها را در پلتفرم‌ها دیدند و نظر دادند، رای داوران کودک و نوجوان این دوره را اعلام کرد و این جایزه به نادره ترکمانی برای بازیگوش‌ها تعلق گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروانه زرین و دیپلم افتخار پروانه زرین و دیپلم افتخار بچه گرگ های دره سیب پروانه زرین بهترین بهترین کارگردان کارگردان فیلم کودک و نوجوان سینمای ایران فیلم خورشید بهترین فیلم فیلم کوتاه شهاب حسینی جایزه ویژه مجید مجیدی برای فیلم تعلق گرفت اهدا شد پخش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در قالب‌های خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، سرمقاله و یادداشت، عکس، موشن‌گرافیک، پادکست، مستند، کلیپ و گزارش ویدئویی مستند در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزارشد که سمیه مرادی در بخش ویدئو و مستند، خدیجه کردی و مصطفی معظمی گودرزی در بخش خبر برگزیده و از آنان تجلیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این مراسم گفت: ۴۷۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از بررسی آثار، برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

اعظم روانشاد افزود: اهالی رسانه در لرستان به علت نبود بخش غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین دلیل همیشه با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که استاندار لرستان ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهارداشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

ابوطالب شفقت به تصویب روز لرستان در اول خردادماه اشاره کرد و گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق، روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان نامگذاری شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» باید بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود که این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح خواهد شد.

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر حمید فولادوند روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق سامان سپهوند و فریبا مرادی نسب و نگارش فریبا مرادی نسب رونمایی شد.

گفتنی است فراخوان جشنواره «بر بلندای حضور» ویژه اصحاب رسانه، همزمان با ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزارشد.

دیگر خبرها

  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • هدف از اهدا جایزه ملی جوانی جمعیت پایش و ارزیابی علاقمندان است
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری