Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@18:41:22 GMT

کدام نماد‌های بورسی متوقف هستند؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۴۳۱۰

خرداد: از میان نماد‌های بورسی، ۲۸ نماد بورسی تا تاریخ ۳۰ مهر ماه به دلایل مختلف از جمله تعلیق نماد معاملاتی، برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده، افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف و... متوقف شدند.
تعلیق نماد معاملاتی نماد‌های کنتورسازی ایران (آکنتور)، زامیاد (خزامیا)، صنایع آذر آب (فاذر)، بانک انصار (وانصار)، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) و برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده (در خصوص تغییر سرمایه) نیز نماد‌های بیمه البرز (البرز) و صنایع پتروشیمی ایران (فارس) متوقف کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پمپ سازی ایران (تپمپی)، سرمایه گذاری شاهد (ثشاهد)، سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، نیروکلر (شکلر)، کشت و صنعت چین چین (غچین)، دشت مرغاب (غدشت) به دلیل برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه، پتروشیمی جم (جم)، فروسیلین ایران (فروس)، لامیران (فلامی)، پارس سرام (کسرام)، فراورده‌های نسوز پارس (کفپارس) به دلیل برگزاری مجمع عمومی فوق العاده، حمل و نقل حتوکا (حتوکا)، مهرکام پارس (خمهر) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف و ریخته گری تراکتورسازی ایران (ختراک) نیز به دلیل جلسه هیات مدیره در خصوص تغییر سرمایه متوقف شده اند.
برگزاری مجمع عمومی فوق العاده (درخصوص تغییر سرمایه) باعث توقف نماد‌های تامین سرمایه بانک ملت (تملت)، پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ)، شیر پاستوریزه پگاه خراسان (غشان).
برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده (انتخاب اعضا) باعث توقف نماد صنایع سیمان دشتستان (سدشت)، برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده باعث توقف نماد سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران (شیران)، برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده (درخصوص تغییر سرمایه) باعث توقف نماد شیشه همدان (کهمدا) و برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه نیز باعث توقف نماد سرمایه گذاری خوارزمی (وخارزم) شده اند.منبع: ایسنا برچسب ها: بورس

منبع: خرداد

کلیدواژه: بورس برگزاری مجمع عمومی عادی عمومی عادی سالیانه سرمایه گذاری تغییر سرمایه فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • فیلم| کدام دانشگاه‌های آمریکا شاهد برگزاری اعتراضات دانشجویی در حمایت از غزه است؟
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • حمله موشکی به میدان گازی سلیمانیه و توقف کار پمپ بنزین‌ها