Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صالحی عمران روز شنبه در نشست با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان ابراز داشت: سه هزار و ۶۰۰ کارگاه در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور فعال است و تجهیز و به روزرسانی کارگاه‌ها همواره در اولویت کاری این دانشگاه است.

وی ادامه داد: بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال بودجه برای به روز رسانی و تقویت تجهیزات کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: متناسب با پیشرفت علم و تکنولوژی کارگاه‌ها نیاز به بروز رسانی دارد  و استفاده از ظرفیت صنایع در بخش تجهیز کارگاه‌ها می‌تواند کمک کننده باشد.

صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه‌های فنی و حرفه آمادگی امضای تفاهم‌نامه و تقویت همکاری با صنایع را دارد، خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی می‌توانند نام تجاری واحد صنعتی خود را بر روی دستگاه‌هایی که در اختیار کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای قرار می دهند نصب کنند تا تبلیغی برای کارشان باشد و هم از نیروی آموزش دیده و تخصصی مراکز برای ارتقای کار خود استفاده کند.

وی اضافه کرد: ۲۰۰ هزار دانشجو در ۱۷۶ دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور مشغول تحصیل هستند و ۸۰ درصد دانشجویان در رشته‌های کاردانی و ۲۰ درصد در رشته‌های کارشناسی ناپیوسته تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: رسالت این دانشگاه تربیت نیروی کار با علم و مهارت است و برای تحقق این راهبرد ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در سراسر کشور وجود دارد.

صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به چهار صورت دانشجو می‌پذیرد، افزود: دانشجویان این دانشگاه در یکی از چهار شاخه اصلی شامل کاردانی ناپیوسته و پیوسته و همچنین کارشناسی ناپیوسته و پیوسته درس می‌خوانند که البته تاکید بر روی کاردانی ناپیوسته با ۹۰ رشته مختلف در سطح کشور است.

وی افزود:  ۶۰۰ کد رشته محل در ۲ سال گذشته برای تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و در استان سمنان نیز ۱۰ کد رشته محل جدید ایجاد شد که با استقبال خوب متقاضیان رو به رو شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در شرایط کرونایی آموزش در این دانشگاه  به صورت مجازی دنبال می‌شود و هیچ نگرانی در ارایه آموزش‌ها وجود ندارد.

دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای استان سمنان چهار هزار دانشجو دارد و ۶۳ درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه مشغول به کار هستند.

رییس دانشگاه فنی وحرفه‌ای به منظور بازدید از مراکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان یک روزه به این استان سفر کرده است.

برچسب‌ها سمنان توسعه ایران ریاست دانشگاه فنی وحرفه ای اعتبارات دانشگاه فنی وحرفه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان توسعه ایران اعتبارات دانشگاه فنی وحرفه ای سمنان توسعه ایران اعتبارات دانشگاه فنی وحرفه ای اخبار کنکور دانشگاه فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای کشور استان سمنان کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی

رئیس اداره برق منطقه کاشان گفت: سال گذشته ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی تعلق گرفت.

شاپور حدادپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان، اظهار کرد: در حالی که افزایش ۱۳ درصدی مصرف برق در کاشان را شاهد بودیم، اما همچنان کم‌ مصرفان برق توانستند ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم مصرفی را به خود اختصاص دهند.

وی با اشاره به افزایش ۲۱۶ ترانس در دوسال گذشته افزود: نصب ۵۰ ترانس برق در کاشان در سال گذشته برای توسعه زیر ساخت انجامپذیرفت.

رئیس اداره برق منطقه کاشان با بیان اینکه امسال ۵۰ ترانس جدید برای پایداری و تقویت شبکه برق شهرستان کاشان پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: برای نصب این ترانس ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه میشود.

حدادی پور تصریح کرد: برای توسعه زیرساخت‌های برق شهرستان کاشان ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده و طی دو سالاخیر در شهرستان کاشان ۲۳ درصد افزایش مصرف برق داشته و این افزایش مصرف نسبت به افزایش مصرف کشوری بیش از دوبرابر است.

وی با بیان اینکه کاشان با در اختیار داشتن ۳۰۰ روز آفتابی، پایگاهی بی‌نظیر برای تولید انرژی خورشیدی در کشور به شمار می‌آید، گفت: اصفهان یکی از استان‌های پیشرو با سه هزار و ۱۵۰ مگاوات ظرفیت نصب شده سامانه‌های محدود به انشعاب برق در کشوراست و شهرستان کاشان رتبه نخست نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.

رئیس اداره برق منطقه کاشان شمار مشترکان برق کاشان را ۲۱۲ هزار و ۹۱۹ مشترک اعلام کرد و افزود: این شهرستان پس از اصفهان، بزرگترین مدیریت برق رادر استان اصفهان به خود اختصاص داده است.

حدادپور با اشاره به اینکه جذب یک چهارم بودجه استان در صنعت برق به کاشان تعلق گرفت، تصریح کرد: سال گذشته بالغ بر ۵ هزار مشترک به شبکه برق کاشان اضافه شده است.

وی اظهار کرد: ۳۱۵ مگاوات پیک بار مصرف شهرستان کاشان است که ۲ درصد آن را نیروگاههای خورشیدی شهرستان تامین می‌کنند.

کد خبر 749339

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری