Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایان سیاه برای دوکامیون از گوجه های فرنگی قرمز در مرز پرویزخان و دور ریختن آن اقدامی بود که باعث اعتراض برخی شد که باید دید با چه بهانه ای صورت گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، انتشار تصاویری در فضای مجازی و خبر تکان دهنده دورریختن بار گوجه فرنگی در بازارچه مرزی پرویز خان درشرایطی که در بازار داخلی قیمت این محصول تا مرز کیلویی ۱۰هزارتومان هم رفته بود بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگشت چندین کامیون گوجه فرنگی و دور ریختن آن در بازارچه مرزی به دلیل کیفیت پایین محصول از سوی طرف عراقی باعث بوجود آمدن اعتراضاتی در بین مردم شد.

برخی این دورریختن در شرایط موجود را نپسندیده و ابراز می کنند حتی در صورت پایین بودن کیفیت گوجه فرنگی باید این بار به کارخانجات رب تحویل داده می شد و از دور ریختن این همه محصول در مرز جلوگیری می شد.

کسانی که در بازارچه فعالیت تجاری دارند نیز از این رویداد ابراز نارضایتی کرده و مشکلات توقف چندروزه کامیونهای حمل بار صیفی جات و انتظارهای طولانی را دلیل مهم خراب شدن صیفی جات می دانند.

برخی دیگر نیز عدم اختصاص یک درب خروج اختصاصی برای تخصیص بارهای صیفی جات را دلیل این خرابیها عنوان می کنند.

خبرنگار بازی دراز برای بررسی موضوع و تنویر افکار عمومی از علت دور ریختن گوجه فرنگی در بازارچه پرویزخان با فرماندار قصرشیرین تماس گرفته و صحت موضوع را پیگیری کرد.

فرماندار قصرشیرین در گفتگو باخبرنگار بازی دراز اظهارداشت: خراب شدن صیفی جات در چنین مکانهایی حتی در میدان میوه و تره بار نیز موضوعی است که باتوجه به شرایط و وضعیت صیفی جات اتفاق می افتد و صاحبان بار حتما محصولات خراب شده را از محصول سالم جدا می کنند و این امر معمول است.

تاتار افزود: در مرز پرویز خان نیز که حجم وسیعی از بارهای صیفی جات برای صادرات به کشور عراق به این بازارچه مراجعه می کنند به دلیل عدم نگهداری مناسب و طول کشیدن فرآیند ترخیص بار حتما بخشی از صیفی جات خراب شده و طرف عراقی آنرا عودت می دهد.

وی تصریح کرد: خراب شدن دوکامیون گوجه فرنگی در میان حجم بسیار زیاد کامیونهای بار گوجه فرنگی امری طبیعی است و حتی در میدان میوه و تره بار داخلی نیز اتفاق می افتد.

فرماندار قصرشیرین اذعان داشت : برخی با بزرگنمایی کردن خراب شدن دوکامیون گوجه فرنگی خراب شده که بعلت عدم نگهداری مناسب خراب شده است فعالیت تجاری بازارچه مرزی پرویزخان را تحت الشعاع قرارداده اند که امری مذموم است .

تاتار افزود: برخی از کامیونهای صیفی جات خراب شده برای جابجا کردن کالاهای قاچاق استفاده می کنند و پس از جابجا کردن کالا بار را نیز به دلیل فاسد بودن عودت می دهند که این امر نیز باید پیگیری شود.

مدیرکل گمرک کرمانشاه نیز در گفتگو باخبرنگار بازی دراز در این خصوص اظهارداشت: برگشت بعضی از بار‌های گوجه فرنگی صادراتی به کشور عراق به علت عدم تایید سازمان‌های نظارتی، بهداشت و قرنطینه نباتی در آن سوی مرز صورت می‌گیرد.

خلیل حیدری افزود: طبیعی است در این بین برخی از کالا‌های صادارتی در حوزه کشاورزی به علت کیفیت پایین مورد تأیید سازمان‌های نظارتی کشور عراق نگیرد و عودت داده شود.

وی تصریح کرد: اخیرا فیلمی در فضای مجازی مبنی بر دور ریختن محصول گوجه فرنگی مرجوعی از کشور عراق منتشر شده، آنچه در این فیلم دیده می‌شود به ندرت اتفاق می‌افتد و راننده عراقی به صورت غیرقانونی اقدام به ریختن بار گوجه فرنگی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: گوجه فرنگی دور ریختن کشور عراق بازی دراز خراب شده خراب شدن صیفی جات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی امانی در بازدید از محل ساخت پایانه کلاله - آغبند در نقطه صفر مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان اظهار کرد: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز دو‌ همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزادسازی زمین و پیش بینی سایت موقت ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهار بانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است افزود: پیش بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله - آغبند بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می‌شود
  • اختصاص ۱۴ هزار میلیارد به زیرساخت‌های اربعین
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید