Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه خلیج فارس بوشهر موفق به اختراع پانسمانی جدید بر پایه مواد زیستی برای درمان زخم‌های سوختگی شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهریار عصفوری، یکی از محققان اختراع محصول زخم پوش الکتروریسی شده حاوی دکسپانتول آهسته رهش بر پایه آلژینات-کیتوزان با ساختار هسته-پوسته در دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: این محصول در واقع پانسمان زخم‌های سوختگی است و پوشش زخم سوختگی با استفاده از مواد زیست سازگار که حاوی داروی التیام بخش ضدسوختگی است از مزایای این دارو به شمار می‌رود ضمن اینکه در طراحی این پانسمان، کنترل رهش دارو نیز مدنظر قرار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصفوری ابراز کرد: با ترکیبات زیست سازگاری که در تولید این محصول بکار رفته، برای نخستین بار این چنین پانسمانی به مرحله تولید در جهان رسیده و نمونه داخلی یا خارجی ندارد.   این محقق دانشگاه خلیج فارس بوشهر ابراز کرد: زخم پوش الکتروریسی شده حاوی دکسپانتول آهسته رهش بر پایه آلژینات-کیتوزان با ساختار هسته-پوسته ماحصل فعالیت علمی گروهی از محققان، طی سه سال گذشته در گروه تحقیقاتیِ نانوزیست فناوری دانشگاه خلیج فارس است.
وی خاطرنشان کرد: رضا آذین، مریم نجفی دانشجوی دکتری و ساسان زائری دانشجوی دکتری مهندسی شیمی دانشگاه خلیج فارس از دیگر محققان این پروژه بوده اند.
اولین قرارداد واگذاری امتیاز بهره برداری از اختراع شماره ۱۰۱۳۴۰ با عنوان تولید «زخم پوش الکتروریسی شده حاوی دکسپانتول آهسته رهش بر پایه آلژینات-کیتوزان با ساختار هسته پوسته» بین دانشگاه خلیج فارس و شرکت توسعه خدمات و مشاوره دریا منعقد شد.
قرارداد امضا شده در خصوص واگذاری حق مالکانه اختراعی با عنوان «تولید زخم پوش الکتروریسی شده حاوی دکسپانتنول آهسته رهش بر پایه آلژینات-کیتوزان با ساختار هسته-پوسته» به بخش خصوصی (شرکت خدمات و مشاوره دریا) است.
پیش بینی می‌شود چنانچه سرمایه و مجوز‌های لازم برای تولید در مقیاس مدنظر تامین شود، این محصول در سال اول به میزان ۱۰۰ هزار دلار و در سال دوم حداقل به میزان ۲۰۰ هزار دلار فروش داشته باشد.
شایان ذکر است؛ این گروه تحقیقاتی در سه سال گذشته، اختراع ۴ محصول زیستی دیگر را نیز به ثبت رسانده اند و در حال حاضر به دنبال تجاری سازی آن‌ها هستند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خلیج فارس بوشهر دستاورد دانشگاهی نانوزیست فناوری دانشگاه خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 6 مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی درباره آلودگی برخی از محصولات هشدارهای تکان دهنده‌ای داده و درباره خرید برنج خارجی، آب معدنی، سس مایونز و برخی دیگر از مواد خوراکی هشدارهای جدی داده است. این بخش از اظهارات او را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟