Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: انتخابات یک مبحث فنی و تخصصی است نمی‌توانیم یک شبه متنی را انشا کنیم و به عنوان لایحه تقدیم مجلس کنیم و انتظار تحول داشته باشیم؛ ظاهراً یک بازی بی‌فرجامی در عرصه قانونگذاری انتخاباتی ما شکل گرفته است و بنا نیست به نتیجه برسد.

علی اکبر گرجی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست‌ جمهوری، اظهار کرد: همواره برنامه‌هایی پیرامون نظام انتخابات ریاست جمهوری کشور مطرح می‌شود اما  شاهد هیچ اصلاحی نیستیم، ظاهراً یک بازی بی‌فرجامی در عرصه قانونگذاری انتخاباتی ما شکل گرفته است و بنا نیست به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدوداً سال‌های ۸۵ تا ۸۷ بود که در مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان کارشناس حقوقی حضور داشتم و بارها و بارها طرح‌های مانند طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست‌ جمهوری مطرح می‌شد؛ سالیان سال است که این ایده‌ها و طرح‌ها مطرح می‌شود و بودجه بیت‌المال هم صرف بررسی‌های این چنینی می‌شود اما هیچ تحولی اتفاق نمی‌افتد یعنی ظاهراً‌ بناست با صرف لفظ تحول دلمان خوش باشد.

گرجی بیان کرد: انتخابات یک مبحث فنی و تخصصی است نمی‌توانیم یک شبه متنی را انشا کنیم و به عنوان لایحه تقدیم مجلس کنیم و انتظار تحول داشته باشیم؛ پشت پرده بسیاری از این طرح‌ها من هیچ گونه جدیتی نمی‌بینم.

وی با بیان اینکه من به هیچ عنوان همراه طرح اصلاح قانون انتخاباتی که در مجلس یازدهم تهیه شده است، نیستم، گفت: به گمان من باید فکر دیگری برای ایجاد تغییر و تحول در نظام انتخاباتی کنیم و‌ حتی همین طرحی که در مجلس فعلی تهیه شده را نیز  بعید می‌دانم به نتیجه برسد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: ظاهراً در عرصه انتخابات یک قفل محکمی را بر دروازه تغییر کوبیده‌اند و بنا نیست شاهد هیچ گونه تغییری باشیم.

اخبار مرتبط نظر حقوقدانان درباره نحوه تایید صلاحیت ها در انتخابات/ از اعتقاد به شکل نگرفتن یک رقابت جدی تا انتقاد از شیوه گزینش کاندیداها/ ردصلاحیت ها چه پیامدهایی دارد؟ سازوکارهای گزینش در وضعیت کنونی بیمار، تبعیض آمیز، متقلب پرور، شایسته کش، مروج ریاکاری و برخلاف فرمان امام است مدعی العموم می‌تواند در ماجرای بررسی پرونده فیلترینگ تلگرام ورود کند/ رییس‌ جمهوری هیچ مداخله‌ای در پرونده حسین فریدون نداشت اعتراضات بنزینی و ضرورت تضمین آزادی های گروهی شهروندان واکنش یک استاد حقوق به انتشار فیلمی از سخنان امام خمینی(س) در جماران

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا اصلاح قانون انتخابات اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، اسامی نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بر اساس زیر اعلام شد:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳-سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

«احسان محمدحسینی» مدیر روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت در خصوص این لیست گفت: در فرایند انتخاب نمایندگان تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.



کد خبر 849001 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه مجلس - انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد