Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری، در این بیانیه آمده است: «٢۴ اکتبر مصادف با دوم آبان ماه روز  جهانی ملل متحد نامگذاری شده است. در سال ١٩۴۵ در چنین روزی با امضای منشور ملل متحد از سوی کشورهای عضو از جمله پنج عضو دائم، سازمان ملل متحد رسماً تأسیس و جایگزین جامعه ملل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف متعالی تاسیس سازمان ملل متحد و استقبال ملل برای اتحاد باهم در چارچوب چنان سازمانی در چنین روزی تحقق صلح، عدالت و نفی یکجانبه گرایی در عرصه بین‌المللی بوده است.
تحولات و وقایع اخیر در عرصه روابط منطقه ای و بین‌المللی حاکی از آن است که حداقل از شروع قرن بیستم، صلح و عدالت بیش از هر چیز دیگر در معرض خطر، تهدید و نقض قرار گرفته است.
امروزه افکار عمومی جهانی بیش از گذشته نسبت به این مطالبه و علل عدم تحقق آن حساس بوده و رویه های مختلف در این رابطه را به دقت بررسی و مورد ارزیابی و قضاوت قرار می دهد.
تبعیض، فقر، بیماری، مخاطرات زیست محیطی و تغییرات اقلیمی، سلطه‌جویی های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، جنگ و کشتار افراد بی گناه به‌ویژه غیرنظامیان، اشاعه و انتشار هدفمند ویروس های بیماری زا و جنگ بیولوژیک از مهمترین تهدیدهایی است که حیات پایدار بشر امروزی را نشانه رفته و روز به روز برابعاپ این تهدیدها افزوده می شود.
سوال مهمی که ذهن عده بسیاری از ملت‌ها را به خود مشغول داشته این است که چرا با وجود خواست اغلب جهانیان و نیز تشکیل نهادها و سازمان های بین المللی گوناگون که برای تحقق صلح و ایجاد عدالت در جامعه جهانی برپا شده اند و تاکیدی که ادیان و مکاتب مختلف فکری در شرق و غرب عالم بر آن داشته‌اند ولی تصویر جهان امروز این همه با صلح واقعی فاصله دارد؟ از اینرو باید عزمی جزم کرد و دوباره به مکان مشترک جامعه بشری، به زیست مشترک و به سرنوشت مشترک نگریست و در این راستا توجه به این نکته ضروری است:
بی شک لازمه رسیدن به صلح پایدار جهانی گفت و گو در گستره جهانی با رویکرد نفی یکجانبه گرایی و تشویق همگرایی، احترام به برابری ملت‌ها و کشورها، بین تمام ملل، اقوام، ادیان و نژادهاست.
رئیس جمهوری کشورمان با شعار جهان عاری از خشونت تصویر دیگری از ضرورت باهم بودن بر رای رسیدن به صلح را به شعار جهانی مبدل کرد. دکتر روحانی در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیشنهاد جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری مطرح کرد که مبدل به قطعنامه ای شد که با رأی قاطع ١٩٠ کشور جهان و اجماعی کم سابقه به تصویب رسید؛ چنین اجماعی بار دیگر بر ضرورت جاری شدن صلح در گستره جهانی تاکید دارد.
امروزه با وجود اهداف بلند حقوق بشری و آرمان‌های متعالی سازمان ملل متحددر تحقق صلح، عدالت، نفی یکجانبه گرایی و احترام به بشریت، دنیای ما با چالش های فراوانی مواجه شده است.
درگیری و نابرابری در حال افزایش است، جنگهای هه دفمند و نوین استعماری با هدف فروش تسلیحات نوین و مخرب فراوان تولید شده توسط قدرت‌ها، تحمیل یکجانبه گرایی و خاموش کردن صداها و عقاید مخالف حتی به قیمت قتل عام کودکان یمنی به خاطر مشتی دلار و مرگ خاموش کودکان پروانه ای و دارای بیماری های خاص ایرانی به  خاطر یکجانبه گرایی و تحریم‌های یکجانبه آمریکا با همراهی کشورهای خودکامه در انفعال و سکوت خبری سازمانی که با اهداف متعالی حمایت از بشریت، ترویج صلح و عدالت، امنیت و جلوگیری از یکجانبه گرایی تاسیس شده بود در حال افزایش است؛ گرچه امیدها برای بهروزی بشریتدر سایه چنین سازمانی روز به روز در حال کمرنگ شدن است اما آنچه مسلم است ما ابزار و توانایی غلبه بر این چالش ها را در اختیار داریم. همه ما به اراده نیاز داریم. مشکلات جهان فراتر از مرزها هستند؛ ما باید از تفاوتهایمان فراتر برویم تا آینده را تغییر دهیم.
هنگامی که حقوق بشر و کرامت انسانی برای همه مردم جهان قابل حصول باشد، آنگاه جهانی پایدار و مملو از صلح و عدالت و به دور از یکجانبه گرایی خواهیم ساخت».

برچسب‌ها وزارت دادگستری سازمان ملل متحد حقوق بشر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت دادگستری سازمان ملل متحد حقوق بشر وزارت دادگستری سازمان ملل متحد حقوق بشر اخبار کنکور یکجانبه گرایی سازمان ملل متحد حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است

آلفا محمد اوری اندیشمند و محقق مسلمان گینه ای در گفتگو با خبرگزاری تقریب حوادث جنگ غزه را مهم ترین دلیل اثبات این گزاره دانست که وحدت و همبستگی عملی از جهان اسلام رخت بسته است. آلفا محمد اوری اتحاد و همدلی را یک مفهوم بنیادین در دین اسلام دانست و افزود: تقریب و اتحاد یک رویه فکری با تکیه بر دفاع از ارزش های متعالی دین اسلام است  و هدف آن حفظ منافع ملت های مسلمان است.

آلفا محمد اوری با بیان اینکه روند رو به افول قدرت ملت های مسلمان در برابر کشورهای غیر مسلمان، ذیل بی توجهی به اهداف و اصول اسلامی و تمرکز بر گزاره های ساختگی کشورهای غیر اسلامی رخ داده است، افزود: پروردگار در کتاب مقدس قرآن می‌فرماید: «اگر از بیگانگان پیروی کردید، این رمز عقب‌گرد شماست و زیان‌کار هستید». همبستگی و وحدت با تکیه بر اعتقاد به خدا و رسول و پیروی از توصیه های کتاب الهی صورت می گیرد و این امر، دلیل مهم موفقیت مسلمانان در طول تاریخ بوده است.

او در توضیح بیشتر افزود: در کانون توجه نشاندن مفاهیم و فرهنگ بیگانگان، مسلمانان را از درون دچار زوال کرده و از موقعیت و اعتبار واقعی خود دور می کند. از این رو دشمنان به خوبی می دانند برای تحقق اهداف تفرقه اکنانه خود باید وحدت و همبستگی مسلمانان را نشانه بگیرند. این در حالی است که مسلمانان در اصل به خدا، پیامبر و معاد معتقد هستند و باید گرد هم جمع شوند و هدف واحدی داشته باشند.

آلفا محمد اوری در همین راستا گسترش اتحاد میان همه آحاد اسلامی را ضروری دانست و افزود: تعداد مسلمانان جهان از یک میلیارد مسلمان فراتر رفته است و منابع مادی و ثروت خوبی در اختیار دارند و می توانند در کنار یکدیگر بر چالش های مشترک پیروز شوند. در همین راستا همه ملت ها و دول اسلامی باید مسئله فلسطین را به‌ عنوان چالش اصلی در نظر بگیرند و از طریق وحدت مناقشه بر سر  فلسطین را حل کنند؛ زیرا مسئلۀ جنگ میان فلسطین و اسرائیل تنها از طریق هماهنگی مواضع و همگرایی ملت های مسلمان حل می شود.

این پژوهشگر مسلمان همچنین تصریح کرد: در حال حاضر آزادی قدس و فلسطین فوری ترین موضوعی است که باید در صدر فهرست چالش های ملت های مسلمان بنشیند و توجه به مهم ‌ترین مسئله اسلام باید همین امر باشد. در همین زمینه کشورهای مسلمان باید در یک رویکرد همدلانه از دشمن دوری کنند و در یک جبهه قرار گیرند که لازمه دستیابی به این هدف عبور از اختلافات درونی است.
 

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!