Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس پلیس‌راه فرماندهی انتظامی کردستان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون تعداد متوفیان ناشی از تصادفات در استان ۹ درصد افزایش یافته است. - اخبار استانها -

سرهنگ عیسی گوهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با اشاره به وضعیت کرونایی اظهار داشت: درخواست ما از کلیه هموطنان این است که از اقدام به هرگونه سفر غیرضروری به استان کردستان به‌طور جدی خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رانندگان در صورت ضرورت سفر درون استانی، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و با کمترین تعداد مسافر، اقدام به تردد کنند و بعد از انجام کارهایشان، به منطقه سکونت خود برگردند، چراکه در صورت مشاهده، پلیس تذکرات لازم را خواهد داد.

رئیس پلیس‌راه فرماندهی انتظامی استان کردستان با بیان اینکه متأسفانه بیشترین آمار تصادفات و فوتی‌ها در استان مربوط به رزوهای تعطیلی است، تصریح کرد: در ایام تعطیلات، گشت‌های محسوس و نامحسوس به‌کمک ادارات حوزه ترافیک جاده‌ها و ترددها را رصد کرده و در کل محورها گشت‌های امدادی و پلیس راه حضور دارند.

وی با یادآوری اینکه اکثر جاده‌های استانی کوهستانی است، خطاب به رانندگان گفت: یک لحظه بی‌توجهی، انحراف یا تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز می‌تواند منجر به حادثه‌ای جبران‌ناپذیر شود، بنابراین امیدواریم رانندگان عزیز با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به تسهیل در عبور و مرور و ایمنی جاده‌ها کنند.

تصادف زنجیره‌ای 11 خودرو در محور مشهد به گلبهارافزایش نگران‌کننده آمار تصادفات در محور مراغه ـ هشترود‌ / مسئولان جاده مرگ را دریابند

گوهری با اذعان به اینکه کردستان در سال گذشته رتبه چهارم تصادفات کشور را به خود اختصاص داد، اعلام کرد: آمار فوتی‌ها و تصادفات از ابتدای سال‌جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده، به طوری‌که در چند روز اخیر در دو فقره تصادف به‌دلیل تجاوز به چپ 4 نفر در سنندج جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی کردستان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون تعداد متوفیان ناشی از تصادفات در استان 9 درصد افزایش یافته اما از لحاظ تصادفات منجر به جرح، خسارتی و تعداد مجروحان نسبت به سال گذشته 25 درصد کاهش داشته‌ایم.

گوهری با ذکر اینکه تردد در اکثر جاده‌های استان به‌صورت دوطرفه انجام می‌شود، عنوان کرد: اکثر تصادفات به‌دلیل تجاوز به چپ و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه بوده و بیشترین تصادفات و فوتی‌ها مربوط به سرنشینان وسایل نقلیه در محور سنندج به کامیاران است، بنابراین از تمام رانندگان انتظار می‌رود در هنگام رانندگی حوصله به خرج داده و قوانین را رعایت کرده و مسافران نیز به محض سوارشدن، کمربندهای ایمنی را ببندند تا شاهد تکرار حادثه‌های تلخ نباشیم.

انتهای پیام/482/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پلیس راه جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون قنبرزاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۴۰ درصد رانندگان مقصر در تصادفات فوتی فروردین سال ۱۴۰۳ را جوانان ۲۰ تا ۲۵ سال تشکیل می‌دهند و ۶۰ درصد این تصادفات در ساعات بین ۱۸ تا ۲۴ شب رخ داده است.

قنبرزاده افزود: ۸۹ درصد تصادفات فوتی شهرستان تبریز به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه و ۱۱ درصد نیز به دلیل عدم توجه راننده به جلو اتفاق افتاده است.

وی سرعت بیش از حد و غیرمجاز رانندگان جوان فاقد گواهینامه را از اصلی‌ترین دلایل تصادفات منجر به فوتی اعلام و اظهار کرد: تعداد متوفیان تصادفات داخل شهری، شهرهای استان با ۱۷ درصد افزایش از ۲۱۶ نفر در سال ۱۴۰۱ به ۲۵۴ نفر در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

رئیس پلیس راهور استان با بیان اینکه افزایش تصادفات درون شهری منجر به فوت در داخل شهرهای استان نگران کننده است، گفت: سرعت بالا و غیرمجاز، عامل بسیاری از تصادفات منجر به فوت و جرح در استان است.

وی اظهار کرد: سال گذشته ۲۵۴ نفر در استان در اثر تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۱۴۰۱ که ۲۱۶ نفر بود ۳۸ نفر معادل ۱۷.۶ درصد بیشتر شد.

وی ادامه داد: بیشترین تصادفات درون شهری منجر به فوت در سال گذشته در تبریز با ۱۳۲ رخ داد و شهرهای مراغه با ۲۴ نفر و اسکو با ۱۷ نفر فوتی در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

قنبرزاده با بیان اینکه ۵۲ درصد تصادفات منجر به فوت استان در سال گذشته در تبریز روی داده است، گفت: علت بیشتر این تصادفات سرعت بالا و برخورد با جسم ثابت بود در حالی که در گذشته، عامل عدم توجه به جلو، علت بیشتر تصادفات بود.

وی افزود: کلانشهر تبریز بیشترین میزان تصادفات منجر به فوت و جرح را در استان به خود اختصاص داده و تعداد متوفیان این شهر از ۱۱۷ نفر در سال ۱۴۰۱ با ۱۳ درصد افزایش به ۱۳۲ نفر در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

قنبرزاده ابراز داشت: شهرستان مراغه بعد از تبریز با ۲۴ نفر و اسکو با ۱۷ نفر فوتی در سال ۱۴۰۲ که به ترتیب ۹ و ۵ درصد نسبت به سال ماقبل افزایش فوتی داشته‌اند در رتبه‌های بعدی بیشترین تعداد متوفیان تصادفات داخل شهری بعد از تبریز قرار دارند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در فروردین سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲ فقره تصادف منجربه ۱۴ فوتی و ۶۹۷ مجروح شد، تصریح کرد: این رقم با ۲۵ درصد افزایش در فروردین سال ۱۴۰۳ به تعداد ۱۵ فقره تصادف منجر به فوت در حوزه درون شهری استان رسید که منجر به فوت ۱۹ نفر و جراحت یک هزار و ۱۶ نفر شد.

وی با بیان اینکه در بیشتر تصادفات منجر به فوت در فروردین ۱۴۰۳، راننده فاقد گواهینامه بوده است، افزود: انتظارمان از والدین این است که از دادن خودرو به فرزندانشان که گواهینامه ندارند خودداری کنند.

قنبرزاده به آمار مقایسه‌ای برخورد با تخلفات حادثه ساز رانندگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: در ماه گذشته ۷۱۱ مورد اعمال قانون برای تجاوز از سرعت صورت گرفته که در مقایسه با فروردین سال ۱۴۰۲، ۲۲۳ درصد بیشتر شده است.

قنبرزاده گفت: در بیشتر تصادفاتی که منجر به فوت و جرح می‌شود، تست الکل در محل از راننده گرفته می‌شود و در صورتیکه راننده هوشیار نباشد تاکیده شده است تا در بیمارستان‌ها این تست انجام شود.

وی افزود: در این مدت اعمال قانون برای استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی ۵۷۵ درصد، نقص فنی ۴۳۳ درصد، حرکت با دنده عقب در آزادراه‌ها ۲۲۷ درصد و عدم استفاده از عینک و سمعک در حین رانندگی ۴۳۲ درصد افزایش یافته است.

کد خبر 6087563

دیگر خبرها

  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • کاهش ۱۴درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • ۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه