Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، شکوفه‌دهی درختان مرکبات در فصلی که شاهد میوه آن باشیم، درنوع خود پدیده‌ای بی‌سابقه است که موجب تعجب خواهد شد.

این روزها که فصل برداشت مرکبات است برخی از درختان به شکوفه نشسته است؛ اینکه درختان در این فصل از سال شکوفه دهند درواقع براثر شوک تغییرات آب  هوایی خواهد بود که درختان در مقطعی از زمان که هوا سرد شده فکر زمستان بوده و با گرم شدن هوا و تصور تجربه فصل زمستان شکوفه داده و شروع به گل‌دهی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در کنار این مسائل برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این پدیده روی شکوفه و گل‌دهی و حتی در میزان میوه‌دهی درختان در فصل بهار تاثیرگذار خواهد بود.

 

حسین مولایی معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: درختان در اثر تنش‌های محیطی، گرما، سرما، خشکی و شوک‌های اقلیمی وارد گلدهی می‌شوند.

وی با بیان اینکه پدیده گل‌دهی برای درختان مرکبات هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند، افزود:  در فصل بهار نیز دوباره شاهد گلدهی درختان مرکبات خواهیم بود.

معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: از نظر فیزیولوژی  سه تا پنج درصد گل‌های مرکبات اگر تبدیل به میوه شوند باردهی درخت اقتصادی و مطلوب  خواهد بود.

مولایی در پایان خاطرنشان کرد: البته در صورت گل‌دهی در درختان باید با مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی، به بحث مدیریت تغذیه، آبیاری مناسب، مدیریت کف باغ و عملیات اصلاح و سایر باید توجه شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

 

منبع: فارس

کلیدواژه: حسین مولایی گل دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد

فرماندار ایلام گفت: با توجه به خسارات ناشی از سیل در سال‌های گذشته، با اجرای طرح‌های آبخیزداری آب‌های سطحی و سیلاب مهار شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عبدالصاحب نادری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت‌_ در جلسه مدیریت بحران شهرستان ایلام اظهار کرد: مدیریت بحران در زمان وقوع حادثه مستلزم تمهیدات لازم و از قبیل پیش‌بینی شده است.

وی افزود: به همت اعضای ستاد مدیریت بحران و دستگاه‌های امدادی شاهد بحران سیلاب در سطح شهرستان نبودیم.

فرماندار ایلام ادامه داد: در توزیع آب روستایی، با توجه به اینکه شغل عمده مردم کشاورزی است برنامه‌ریزی باید به گونه‌ای باشد تا آب مصرفی کشاورزی و شرب مردم تأمین شود.

نادری تاکید کرد: ترمیم به موقع شکستگی و رفع آن از مطالبات به حق مردم است که باید در اسرع وقت مرتفع اجرا شود.

وی اضافه کرد: با توجه به خسارات ناشی از سیل در سال‌های گذشته، با اجرای طرح‌های آبخیزداری آب‌های سطحی و سیلاب مهار شده است.

ادامه داد: با کمک دهیاران و شوراها، جمعیت هلال احمر و سازمان‌های مردم نهاد جهت پیشگیری از بروز هرگونه آتش‌سوزی در مراتع وجنگل‌ها تدابیری اندیشیده شود.

کد خبر 751224

دیگر خبرها

  • مدیر رادیو معارف؛ از مدیریت کنداکتور تا شروعِ «عصر جوانی»
  • تعطیل شدن پایانه قدیم شرق تهران تا پاییز سال جاری
  • پایان کار پایانه شرق در تهرانپارس تا پاییز/ پایانه جدید خرداد افتتاح می‌شود
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • واکنش شهرداری به قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • اشتیاق بانوان مازندرانی از شکوفه‌های نارنج / جای خالی مدیریت بر ماندگاری یک سنت دیرینه
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد