Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد که برای الزام مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی و سفر نکردن آن ها، تنها بیان توصیه کافی نیست باید با استفاده از رفتارهای سلبی آن ها را ملزم به اجرای این موارد کرد تا بتوان جلوی شیوع کرونا را گرفت.

محمد وحیدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در شرایط شیوع گسترده کرونا تنها با دورکاری حداکثری نمی توان با آن مقابله کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید الزاماتی برای کاهش تردد مردم در داخل شهرها و پرهیز از سفرهای برون شهری انجام داد تا در این شرایط شاهد سفرهای بین شهری نباشیم که نتیجه آن افزایش بیشتر شیوع کرونا خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق گزارش های ارائه شده بخشی از شیوع کرونا به دلیل افزایش مراودات خانوادگی و مهمانی ها است که باید کاهش پیدا کند. همین که مردم از ترددهای غیرضروری و حضور در بازار پرهیز کنند قطعا با توصیه نمی توان انتظار داشت که جلوی شیوع کرونا گرفته شود. تصمیمات باید به موقع بوده و مثلا درباره سفرها اطلاع رسانی به موقع صورت گیرد تا همچون تعطیلات گذشته شاهد ازدحام جمعیت در جاده ها نباشیم.

نماینده بجنورد با تأکید بر اینکه تنها راه مقابله با شیوع کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی است، گفت: برای رسیدن به این هدف یکی از کارها جلوگیری از سفرهای بین شهری است که تردد باعث انتقال بیشتر این ویروس می شود. نمی توان تنها توصیه کرد که مردم سفر نروند به جای آن باید جاده ها را بست و جرایمی هم تعیین کرد. اساسا چرا باید در این شرایط شیوع کرونا سفر انجام شود. به راحتی می توان از طریق رصد پلاک ماشین ها و جلوگیری از ورود آن ها به شهرها موضوع را کنترل کرد. تردد ضروری بحث دیگری است ولی نباید سفر خانوادگی را مشاهده کرد. این یعنی باید جرایمی در نظر گرفته شده و با رفتارهای سلبی جلوی سفرها را گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سفر ممنوع دورکاری حداکثری شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • دیپلمات سابق آمریکایی: کابینه اسرائیل روانی است
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • ادامه برخوردهای قانونی با فروشندگان مصنوعات طلا با عیار پایین