Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به اینکه لهستان یکی از کشورهای اروپایی دچار کاهش شدید نرخ باروری است، دادگاه عالی این کشور طی حکمی "سقط جنین" را حتی در صورت بیماری‌ مادرزادی، ممنوع اعلام کرد.

قدس آنلاین: دادگاه عالی لهستان طی حکمی سقط جنین حتی در صورت بیماری‌ مادرزادی را ممنوع اعلام کرد.

پایگاه اینترنتی "یورو نیوز" اعلام کرد که حکم جدید دادگاه عالی لهستان قطعی و لازم ‌الاجراست و به این ترتیب سقط جنین تقریباً به طور کامل در لهستان ممنوع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لهستان یکی از کشورهای اروپایی دچار کاهش نرخ باروری است و با بحران جمعیتی و بالا رفتنِ میانگین سنی مواجه شده است.

به گزارش "worldpopulationreview" از حدود سال 1999، جمعیت لهستان به آرامی در حال کاهش است و در حال حاضر به 38.57 میلیون نفر کاهش یافته است؛ انتظار می‌رود در دهه‌های آینده جمعیت این کشور با سرعت بسیار بیشتری کاهش یابد و در پایان این قرن به 23.17 میلیون نفر کاهش یابد!

این بدان معناست که لهستان تقریباً 40 درصد از جمعیت خود را تا پایان قرن از دست خواهد داد!

جمعیت لهستان با نرخ (منفی) 0.11 درصد در حال کاهش است و نرخ باروری این کشور 1.439 فرزند به ازای هر زن است؛ این نرخ برای جایگزینی جمعیت بسیار کم است! علاوه بر این، لهستان مهاجرت خالص منفی دارد؛ نمودار فوق روند تغییرات جمعیت لهستان را نشان می‌دهد، از سال 2000 جمعیت این کشور روند کاهشی خود را آغاز کرده است. 

بر اساس جدول فوق نیز نرخ رشد جمعیت لهستان از سال 2005 با مقدار 0.10 درصد، منفی شده است و طی هشت سال گذشته تقریباً در این میزان ثابت بوده است!

یکی از شاخص‌های تاثیرگذار بر تغییرات جمعیتی "سقط جنین" است؛ گناه سقط جنین پدیده‌ای است که به عنوان ارمغان مدرنیته در کشورهای غربی رواج دارد و در 58 کشور از 193 کشور عضو سازمان ملل قانونی است!

در میان کشورهای اروپایی، فقط در ایرلند سقط جنین در هر شرایطی و به هر شکل ممنوع است؛ با این حال در کنار محدودیت‌هایی که برای زن ایرلندی در خصوص سقط جنین وجود دارد، آنها این امتیاز را دارند که برای سقط به انگلستان سفر کنند! در کشورهای لهستان، عراق، لبنان، یمن و سوریه سقط جنین را جز در موارد تهدید سلامت مادر، مجاز نمی‌دانند و تنها ترکیه سقط را در تمامی موارد مجاز دانسته است!

در طی سال‌های اخیر، فرانسه که به عنوان پایتخت سقط جنین شهرت داشت، جای خود را به انگلیس داد و در حال حاضر طبق گزارشات سازمان ملل، روسیه بالاترین آمار سقط جنین را به خود اختصاص داده است؛ میزان سقط جنین در این کشور 53.7 است به‌عبارت دیگر، از هر 1000 زن بین 15 تا 44 سال، 53.7 نفر سقط جنین داشته‌اند. 

این آمار جهانی در حالی است که نرخ باروری جمعیت ایران نیز به 1.7 فرزند و نرخ رشد جمعیت نیز به زیر یک درصد سقوط کرده است! با این حال، در جدیدترین آمار وزارت بهداشت در سال 96، معاون آموزشی این وزارتخانه اعلام کرده که در کشور ما سالانه «بین 300 تا 500 هزار» سقط جنین غیرقانونی انجام می‌شود! یعنی هر روز 1000 جنین در کشورمان توسط والدین کشته می‌شوند که تنها حدود 10 مورد آن قانونی است!

تا کنون هیچ گونه اقدام عملی خاصی برای اصلاح رویه‌های جمعیتی از جمله آیین‌نامه اجرایی "سقط جنین" صورت نگرفته است!

انتهای یپام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سقط جنین کاهش جمعیت لهستان جمعیت لهستان نرخ باروری سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت