Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی سنجربگی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در تشریح اقدامات جمعیت هلال احمر استان همدان پس از وقوع زلزله اظهار کرد: شنبه سوم آبان ساعت ۱۵:۰۴ زلزله‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر در منطقه آوج در مرز بین همدان و قزوین و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه عملیات نیرو‌های هلال احمر بلافاصله پس از وقوع زلزله و درساعت ۱۵ و ۵ دقیقه آغاز شد، افزود: طبق اطلاعیه سازمان امداد و نجات ساعت ۱۷ و۲۵ دقیقه وضعیت سفید اعلام شد و در ساعت ۱۸ و۳۰ دقیقه عملیات نیرو‌های هلال احمر به پایان رسید.

سنجربگی با بیان اینکه به علت محسوس بودن زلزله در EOC از همان لحظات اولیه اقدامات آغاز شد، اضافه کرد: حادثه از طریق مرکز کنترل و هماهنگی عملیات به نیرو‌های هلال احمر اعلام شد.

او با بیان اینکه هشت نفر تیم عملیات ستاد را مدیریت می‌کردند، گفت: شش تیم، چهار آمبولانس، چهار پرسنل، ۱۶ نجاتگر، دو وانت کمکدار، شش پرسنل در تیم آماده لجستیک و هشت دستگاه خودروی آماده سبک و سنگین سه شهر و ۳۱ روستا را ارزیابی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه بزرگترین چالش، تعیین مختصات دقیق محل حادثه باتوجه به تاخیر سایت لرزه نگاری است، خاطرنشان کرد: دو جلسه مدیریت بحران در شعب رزن و کبودراهنگ برگزار شد.

سنجربگی بیان کرد: یک تیم جستجو و نجات با پنج پرسنل، بک تیم واکنش سریع با پنج پرسنل، یک تیم آنست با دو قلاده سگ، تیم آماده شعبه رزن با هفت پرسنل و هشت نجاتگر داوطلب، تیم آماده شعبه کبودراهنگ با پنج پرسنل و ۱۰ نجاتگر داوطلب، تیم آماده شعبه فامنین با پنج پرسنل و پنج نجاتگر داوطلب، تیم آماده شعبه همدان با پنج پرسنل، چهار تیم آنکال شعبه همدان با ۲۰ نجاتگر داوطلب و شش تیم آنکال ستاد با ۳۰ نفر پرسنل جزء تیم‌های آماده عملیات ستاد در زلزله روز شنبه بودند.

انتهای پیام/ د 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر زمین لرزه نجاتگر داوطلب پنج پرسنل استان همدان هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکسته شدن دو سد خاکی در خراسان جنوبی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی روز پنجشنبه اظهار کرد: پس از بارندگی‌های شدید از روز گذشته در شهرستان زیرکوه، بند خاکی روستای سالک آباد این شهرستان تحمل فشار حجم آب را نداشت و در نهایت بامداد امروز شکسته شد.

وی افزود: شهرستان زیرکوه از روز گذشته شاهد بارش نزولات آسمانی بود به طوری که با شدت گرفتن بارش‌ها در ساعات پایانی روز، حجم آب در سد ۱۲ امام این شهرستان بالا گرفت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر خراسان‌ جنوبی گفت: نیروهای امدادی هلال‌ احمر زیرکوه در حال انتقال و اسکان ساکنان روستای نوده در شهر آبیز بودند که تیم‌های ارزیاب خبر از شکسته شدن سد ۱۲ امام دادند.

وی بیان کرد: بنابراین به دستور فرماندار زیرکوه و با کمک امدادگران هلال احمر ۲۵۰ خانوار روستای بمرود نیز توسط امدادگران به شهر حاجی‌آباد منتقل و اسکان داده شدند.

کاوسی افزود: ساعاتی قبل نیز بند خاکی روستای سالک‌ آباد بر اثر حجم بالای آب شکسته و آب آن در شهر حاجی‌آباد زیرکوه جاری شد. 

وی گفت: به منظور کمک‌رسانی به ساکنان شهر حاجی‌آباد، ۶ تیم کامل هلال احمر شهرستان زیرکوه در حال امدادرسانی هستند و ۱۰ تیم سیلاب نیز از تمامی شهرستان‌های استان با تجهیزات کامل برای کمک به شهرستان زیرکوه اعزام شده‌اند.

وی گفت: امدادگران هلال‌ احمر اکنون در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن‌کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

شب گذشته به دلیل سرریز شدن سد خاکی قدیمی روستای نوده شهرستان زیرکوه و احتمال شکستگی آن و با بررسی مدیریت بحران، هلال احمر و دیگر دستگاه‌ها، دستور تخلیه این روستا صادر شد.

فرماندار زیرکوه هم اعلام کرد: امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه تمامی ادارات این شهرستان به جز دستگاه های خدمات رسان تعطیل است.

محمدرضا غیرتی افزود: حجم خسارت‌ها بالاست و نیازمند کمک شهرستان‌های استان هستیم.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر حاجی آباد مرکز شهرستان مرزی زیرکوه در ۱۶۰ کیلومتری شمال شرق بیرجند است.

دیگر خبرها

  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب در سیل زیرکوه
  • شکسته شدن ۲ سد خاکی/ سیلاب در حاجی آباد زیرکوه جاری شد + عکس
  • شکسته شدن دو سد خاکی در خراسان جنوبی
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه
  • فیلم| امدادرسانی هلال‌احمر نایین در روستای مغار اردستان