Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) گفت: در جریان داروی مورد ادعای نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، مراحل قانونی صورت نپذیرفته است.

چندی پیش احمدحسین فلاحی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی 27 مهرماه در صحن علنی مجلس ادعا کرد که هشت ماه پیش داروی درمان قطعی کرونا به دانشگاه بقیه‌الله(عج) ارائه شده اما اقدامی در این مورد انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر یونس پناهی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در واکنش به این ادعا گفت: طبق قوانین سازمان غذا و دارو، هر دارویی برای ورود به چرخه درمان، فراورده دارویی باید توسط یک شرکت داروساز تولید شود و بعد سازمان غذا و دارو مجوز مطالعه این دارو روی انسان را می‌‌دهد؛ در گام بعدی باید دارو در یکی از دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور مجوز اخلاق کسب کند و فرآورده دارویی را در سامانه مطالعات بالینی ثبت کنند بعد به صورت یک مطالعه بالینی روی بیمار انجام شود.

وی با بیان اینکه در جریان داروی مورد ادعای نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی این مراحل قانونی صورت نپذیرفته، تصریح کرد: آن گروه، داروی خود را پیش از طی این مراحل به مراکز غیردانشگاهی و برخی درمانگاه‌‌ها برده و برای بیمار تجویز کرده‌‌اند! سپس به دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) مراجعه کردند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) اظهار داشت: دانشگاه مقید به قوانین سازمان غذا و دارو است و به این مجموعه اعلام شد که یک شرکت داروساز باید این فراورده را تولید کند و با توجه به اهمیت دستیابی به یک ترکیب دارویی برای درمان کرونا اعلام شد که مجموعه دانشگاه مجوز اخلاق و مطالعات بالینی را کسب می‌‌کند که بر همین اساس مجوز اخلاق این دارو توسط دانشگاه بقیه الله(عج) حدود سه ماه پیش اخذ شده است اما هنوز این فراورده دارویی از سوی شرکت داروسازی تولید نشده است.

پناهی در ادامه گفت: در مطالعات بالینی مخصوصا برای بیماران مبتلا به کرونا باید شأن و منزلت فرد مورد مطالعه دارویی حفظ شود، یعنی هرآنچه که قرار است تحت عنوان یک دارو برای بیمار تجویز شود باید بدانیم که چه ترکیبی در آن به کار رفته است چراکه ممکن است بدن بیمار نسبت به این دارو واکنش خطرناکی نشان بدهد و اگر ندانیم این واکنش از چه چیزی است چگونه می‌‌توانیم عارضه بیمار را درمان کنیم؟! به عبارت دیگر سلامت داروی مورد مطالعه شرط اول است و این سلامتی در شرکت داروسازی تأمین می‌‌شود.

وی در پایان اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) حاضر است مطالعات بالینی این دارو را انجام دهد به شرط آنکه این فراورده توسط یک شرکت داروساز ساخته شود و مجوز شروع مطالعه بالینی بر روی انسان(CTA) صادر شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله عج مطالعات بالینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۳۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • واکنش حزب‌الله به ادعای عجیب تل‌آویو
  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است