Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@03:42:19 GMT

پایان خواب ۱۴ ساله برای پروژه آناهیتا

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۸۵۵۱

پایان خواب ۱۴ ساله برای پروژه آناهیتا

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت : ۵۰ پروژه کلیدی برای تحول در استان در سه سطح مشاغل کوچک و خانگی، مشاغل و بنگاه‌های متوسط و طرح‌ها و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی در حال پیگیری است.

او این پروژه‌ها را در حوزه‌های بهداشت و درمان، صنعت، نفت و پتروشیمی، گردشگری، جهاد کشاورزی، حمل و نقل و تجارت عنوان کرد و گفت : این طرح‌ها با محوریت بخش خصوصی در حال پیشرفت و جدا از برنامه‌های عمرانی جاری است که با اعتبارات دولتی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه از بین این ۵۰ پروژه ۲ طرح از برجستگی و ویژگی متفاوتی برخوردارند، افزود: «پتروپالایش آناهیتا» و «پتروشیمی اسلام آبادغرب» این ۲ طرح مادر هستند که هم طرح اقتصادی و هم دانشگاه محسوب می‌شود، زیرا صنایع بالادستی و پایین دستی خود را به صورت جدی تحت تاثیر قرار می‌دهند.

پتروشیمی اسلام آبادغرب در آستانه اجرا

حاتمی گفت: پروژه پتروشیمی اسلام آبادغرب تمام مراحل اداری و مالی را در ماه‌های گذشته پشت سر گذاشته و خرید زمین و بخشی از تجهیزات آن هم انجام شده و ما برای آغاز عملیات اجرایی دنبال یک فرصت مناسب هستیم.

کلنگ زنی آناهیتا؛ بزودی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه درباره پروژه پتروپالایش آناهیتا افزود: موانع مالکیتی و حقوقی این طرح با پیگیری استانداری برطرف شده و ما هم اکنون مشغول فراهم کردن زمین تجهیز کارگاه آن هستیم.

او گفت: ما برای این پروژه باید یک شهرک بسازیم، زیرا حدود پنج هزار نیرو به صورت مستمر در آنجا مستقر خواهند شد.

حاتمی افزود: طی یکی دو ماه آینده مراسم رسمی افتتاح عملیات اجرایی پتروپالایش آناهیتا آغاز شود.

او ادامه داد: زمین محل احداث طرح پتروپالایش آناهیتا در کیلومتر ۱۵ بزرگراه کرمانشاه – همدان است.

جزییات طرح ۸۰ هزار میلیاردی آناهیتا

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه زمان پیش بینی شده برای احداث این طرح را چهار سال عنوان کرد و درباره اعتبارات آن گفت: احداث پتروپالایش آناهیتا سه تا چهار میلیارد دلار معادل ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد که عدد بسیار بزرگی است.

او درباره سرمایه گذار پترو پالایش آناهیتا گفت: وزارت نفت با یک شرکت خصوصی این پروژه را پیش می‌برند؛ پیش از این شریک وزارت نفت هلدینگ سرمایه گذاری شستا بود، اما چون ناموفق بود، تغییر مالکیت داده شد و «شرکت پتروپالایش آناهیتا» به عنوان مالک و سرمایه گذار جدید جایگزین آن شد.

 حاتمی گفت: ۶۷ درصد از مالکیت پروژه در اختیار شرکت پتروپالایش آناهیتا و ۳۳ درصد متعلق به وزارت نفت است.

تلاش برای ایجاد منطقه ویژه پتروشیمی

حاتمی افزود: تا پیش از این قرار بود این پروژه به صورت پالایشگاه احداث شود، اما به گفته حاتمی این طرح با استفاده از دانش روز تبدیل به پتروپالایش شده و قرار است علاوه بر انجام فعالیت‌های پالایشی، صنایع پایین دست مبتنی بر پتروشیمی را نیز تقویت کند که با این اقدام دیگر ما شاهد خام فروشی نخواهیم بود.

حاتمی گفت: امیدوارم در آینده نزدیک بتوانیم همین منطقه پتروپالایش آناهیتا را به منطقه ویژه پتروشیمی تبدیل کنیم.

استفاده از نیروی بومی در ساخت طرح‌ها

حاتمی ادامه داد: با سرمایه گذاران پترو پالایش آناهیتا و پتروشیمی اسلام آبادغرب توافق کرده ایم که در ساخت طرح‌ها از نیرو‌های بومی استان استفاده شود.

رونق سرمایه گذاری در کرمانشاه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: رشد شتابان سرمایه گذاری در استان در بخش‌های مختلف به صورتی است که بخش‌های زیرساختی استان باید به شدت تلاش کنند تا خود را به تقاضا‌های سرمایه گذاران در شهرک‌های صنعتی برسانند تا با کمبود زمین مواجه نشوند و این یک خبر بسیار خوب است.

حاتمی با بیان اینکه ما امسال ۲۰ هزار میلیارد تومان جذب سرمایه گذاری برای استان را پیش بینی کرده ایم، گفت: برای ایجاد تحول ملموس در کرمانشاه نیازمند جذب رقم‌های دو تا سه برابر این اعداد هستیم آن هم به صورت مستمر و با پیگیری مجدانه با سازماندهی همه دستگاه‌های استان تا بتوان به ریشه‌کن شدن معضل ریشه‌دار بیکاری امیدوار بود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه پروژه های عمرانی اعتبارات عمرانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه پتروشیمی اسلام آبادغرب سرمایه گذاری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  وزیر اقتصاد در پایان همایش دو روزه مناطق آزاد و اقتصادی کشور با حضور مدیران این مناطق و وزیر اقتصاد در مشهد گفت: تعیین هدف گذاری کمی و کیفی که تا پایان سال هر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر اساس ارزش شاخص و معیار‌های دیگر در در زمینه تجارت، سرمایه‌گذاری، ارتقای فناوری و تولید محصولات، فتح بازار‌های جدید صادراتی موفق بودند و پیش رفتن این هدف گذاری را از دبیرخانه مناطق آزاد و اقتصادی مطالبه می‌کنیم و باید در دستور کار دبیرخانه باشد.

خاندوزی افزود: ما باید برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یک برنامه جمعی باید داشته باشیم که اصلاح قانون از سمت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شروع و به مجلس شورای اسلامی می‌رسد.

وی گفت: مشکلاتی از قبیل مسائل مالیاتی و گمرکی این مناطق که بدون اجازه قانونگذار حل و فصل نمی شود و ما دستورالعملی تهیه و از مجلس شورای اسلامی مطالبه می‌کنیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور هم در ادامه گفت: در کشور ۴۸ منطقه آزاد و ویژه اقتصادی داریم که سهم بالایی در اقتصاد کشور دارند و یک سوم صادرات غیر نفتی کشور از این مناطق است

عبدالملکی افزود: ۸۰ درصد کل ترانزیت کشور از این مناطق هست و در واقع در رشد اقتصادی کشور نقش مهمی دارند

وی گفت:  سال گذشته مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حوزه سرمایه‌گذاری رشد ۴ برابری، در سرمایه‌گذاری محقق شده رشد سه برابری که به ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری رسیدیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور افزود: امسال هم همچون پارسال ۱۰۰۰ بسته سرمایه‌گذاری جدید را تا پایان سال خواهیم داشت در نمایشگاه که هفته آینده در تهران برگزار می‌شود ۲۰۰ تا از این بسته‌ها رونمایی می‌شود و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

عبدالملکی گفت: هر بسته سرمایه‌گذاری شامل سه بخش است که بخش اول مطالعات امکان سنجی اقتصادی اولیه انجام شده بخش دوم هر بسته زیرساخت‌های مورد نیاز است اعم از زمین آب و برق و گاز و دسترسی اینهایی که برای هر طرح آماده شده و بخش سوم وزن آن فعالیت و این سرمایه‌گذاری که به صورت بی‌نام صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • رفع نواقص پروژه بیمارستان بهارستان به خوبی پیش رفته است
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • پایان سلطه ۷ ساله الهلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا
  • پایان حضور یک ساله مطهری در تیم ملی
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر