Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@07:04:52 GMT

ولایت «ولی» بدون اما و ولی!

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۹۰۲۰

جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا این‌بار با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل شد و 10 فرمان برای نجات مدیریت بحران کرونا توسط معظم‌له صادر شد. ایشان لازمه اِعمال مدیریت صحیح و مناسب را «اتخاذ تصمیم‌های قاطع حاکمیتی»، «اقناع افکار عمومی» و «همکاری همه دستگاه‌ها و همچنین همکاری مردم» دانستند. اما محل بحث، گلایه و اشاره رهبری به اقدام برخی‎ها در مواجهه با دولت و شخص رئیس‌جمهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: «هتک حرمت در میان مردم حرام است و نسبت به مسئولان بیشتر، بخصوص در میان مسئولان بالای کشور ... ممکن است انتقاد درستی داشته باشید، انتقاد کنید اشکالی ندارد اما انتقاد با اهانت و هتک حرمت متفاوت است ... باید حرمت رؤسای سه قوه و مسئولان کشور که در عرصه خدمت‌رسانی به مردم هستند، حفظ شود.»
بعد از فرمایشات رهبر و پدر امت، انواع و اقسام اظهارنظرها، روانه رسانه‌ها شد؛ اندک‌هواداران دولت که خود سابقه مشعشعی در لطف و عنایت به مسئولان سایر نهادها و قوا داشتند، گویی جان تازه گرفتند و مرجع استنادشان از این و آن، به ولی فقیه رسید؛ که البته جای خوشحالی دارد. بعضی از کسانی که ملازم و ملتزم امر «ولی» بودند، از آنچه شائبه توهین و هتک حرمت داشت، عذر خواستند و اصلاح کردند. اما برخی از مخاطبین بایدها که اتفاقا مخاطب اصلی گلایه و امر رهبر بودند، تغافل کردند و انگار تا پیش‌ازاین، مجسمه‌های ادب و تقوا بوده‌اند و قدرشان در زمین مجهول و شهرتشان در آسمان کذا و کذا! اساسا هزینه‌سازان اصلی این ماجرا همین‌ها بودند و ازقضا مدعی ولایتمداری هم هستند. اما واکنش این افراد، عیار ولایت‌پذیری آنها را مشخص می‌کند و نشان می‌دهد در عالم واقع، ولایت‌ندارند نه ولایت‌مدار!
آزمون تعیین سطح برگزار می‌شود؛ اما سطح امتحان چیست؟ از آبرو گذشتن؟ خیر؛ جان دادن؟ خیر؛ اسارت و از دست دادن آزادی؟ خیر؛ هزینه کردن مال؟ خیر؛ سطح آزمون این است که خواسته شده کسی پرده‌دری و هتاکی نکند!همین. حالا نتیجه آزمون چیست؟ یک نفر در حکم شرعی هتک حرمت، ان‌قلت می‌آورد؛
 یک نفر هیچ فحش و سزا و ناسزایی را مصداق هتاکی نمی‌داند؛ یک نفر قائل به تفکیک وظیفه رهبری در حمایت از دولت و در مقابل، وظیفه هتاکی خودش می‌شود! خلاصه تعداد قابل اعتنایی در همین آزمون با این سطح نیز، رفوزه می‌شوند. حدود دو ماه پیش مطلبی نوشتم تحت عنوان «تردید در یا لیتنا کنا معکم!» و واقعا این شک و تردید، روز به روز بیشتر می‌شود. ما که از پسِ امتحاناتی در این سطح برنمی‌آییم، چگونه می‌خواهیم در معیت امام باشیم؟ شیعه تنوری کجا و شیعه‌های تنبوری که فقط صدا دارند کجا؟ بله؛ خیبری ساکته، دود نداره؛ سوز داره. این‌ها یک روز شنیدن از دو لب مبارک را بهانه می‌کنند؛ یک روز طالب شنیدن از پشت بلندگو هستند و دیگر روز، ندای پشت بلندگو را هم ...؛ آن‌ها که با یک اشاره امام نسبت به شکست حصر آبادان، سر از پا نمی‌شناختند کجا و ما کجا؟ کاتولیک‌تر از پاپ شدن و مؤمن‌تر از علی شدن، خارج‌زدن است و عاقبتش خارجی شدن. «ولی» برای اینان تا وقتی ولایت دارد که مطابق میل‌شان باشد وگرنه خود را نه قلما و نه عملا ملتزم نمی‌دانند. ولایت «ولی» را اگر بدون اما و ولی پذیرفتیم ولایتمداریم وگرنه ولایت‌نداریم.

مسعود پیرهادی

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: رئیس جمهور خدمت رسانی رهبر معظم انقلاب اسلامی هتاکی جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا هتک حرمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان

اداره ملی احصائیه و معلومات طالبان اعلام کرد در جریان یک سال گذشته ورود و خروج ۲۷ هزار و ۹۱۴ شهروند خارجی را از طریق گذرگاه‌ها و میدان‌های هوایی کشور به ثبت رسانده است.

این اداره اعلام کرد در سال گذشته به‌شمول ۶۷۵تن از طبقه زنان، ۱۵ هزار و ۱۵۳ تن وارد کشور شده و ۱۲ هزار و ۷۶۱ تن دیگر از شهروندان خارجی که ۴۹۵ تن آن از طبقه زنان اند، از کشور خارج شده اند.

براساس ارقام ثبت‌شده این اداره، بیش‌ترین ورود و خروج اتباع خارجی از طریق گذرگاه ولایت نیمروز، گذرگاه‌ها و میدان هوایی هرات، گذرگاه تورخم، گذرگاه حیرتان و فرودگاه بین‌المللی کابل صورت گرفته است.

طبق این ارقام، هدف بیش‌ترین افراد واردشده به کشور سیاحت و کار بوده است.

بر اساس معلومات ثبت‌شده گردشگران خارجی بیش‌تر از ساحات باستانی ولایت‌های (بامیان، هرات، کندهار، ننگرهار، غور، بدخشان، کندز، پکتیا، خوست، نورستان، بلخ، سمنگان و کنر) دیدن نموده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • برای نگهداشت حرمت معلم بکوشیم
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز
  • توزیع ۶۶ هزار تذکره در دایکندی
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • سیستم روشنایی بوستان ولایت قم تکمیل می‌شود