Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@21:31:08 GMT

اعلام صنوف ممنوع‌الفعالیت کرونایی تا پایان هفته

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۰۶۲۲

اعلام صنوف ممنوع‌الفعالیت کرونایی تا پایان هفته

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ جزئیات محدودیت های کرونایی اعمال شده برای صنوف و اماکن عمومی پایتخت را تشریح کرد. 

سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره محدودیت‌های اعمال شده برای فعالیت صنوف که درپی تشدید شیوع کرونا انجام شده است، گفت: در شرایط فعلی با توجه به مصوبه ستادملی مقابله با کرونا و نیر تاکیدان ستاد استانی مقابله با کرونا، مشاغل، صنوف و اماکن عمومی به چهاردسته تقسیم بندی شده است که طبق آخرین تصمیمات فعالیت صنوف دسته‌های سوم و چهارم فعلا و تا پایان هفته جاری ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا فعالیت حضوری دانشگاه‌ها، مدارس، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‎ای و زبان‌سراها و کتابخانه‌ها ممنوع بوده و می‌توان آن را از طریق غیرحضوری و آنلاین ادامه داد. 

مرادی با بیان اینکه مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سالن‌های سینما و تئاتر و مراکز مشابه و موزه ها و باغ موزه ها نیز ممنوع است، تاکید کرد: تالارهای پذیرایی، آرایشگاه ها و سالن های زیبایی زنانه، باشگاه های ورزشی پر برخورد نظیر کشتی، کاراته، جودو و...، مدارس شبانه روزی، کافه ها، چایخانه‌ها و  قهوه‌خانه‌ها، باغ وحش و شهربازی و مراکز تفریحی آبی و باشگاه های ورزشی سالنی نیز جزو مواردی هستند که فعالیتشان تا پایان هفته ممنوع است. 

به گفته معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ، برگزاری مراسم های اجتماعی فرهنگی، مذهبی و همایش ها نیز ممنوع است.

مرادی با بیان اینکه تصمیم گیری در مورد ادامه فعالیت این موارد در هفته آینده بر عهده ستاد مقابله با کرونا خواهد بود، گفت: برای اجرای بهتر این مصوبه و نیز نظارت دقیق‌تر بر اجرای آن مذاکره تلفنی با استانداری، رییس اتاق اصناف تهران و ... انجام شده است.

وی با تشکر از صنوف و اماکنی که اقدام به رعایت و اجرای پروتکل‌ها می‌کنند، گفت: در صورت عدم پیروی از مصوبات و پروتکل‌ها، پلیس اماکن با موارد تخلف برخورد قانونی خواهد کرد، البته بسیاری از صنوف با پلیس همراه بوده و پروتکل‌ها و مصوبات را اجرا می‌کنند. 

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ تاکید کرد: علاوه بر موارد ممنوعیت فعالیت تمامی صنوف در تمام دسته‌بندی های انجام شده باید پروتکل‌های بهداشتی به ویژه زدن ماسک را رعایت کنند و پلیس بر این مهم نیز نظارت خواهد داشت. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس پليس اماکن عمومی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • حضور بانوان در دیدار پرسپولیس ممنوع شد!
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • سد معبر عمومی و اشغال پیاده‌روها به هر دلیلی ممنوع است
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد