Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان گفت: زنجیره طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان باید کامل شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محمدجواد فدائی در دیدارِ مدیرکل و معاونان بیمه سلامت، حذف دفترچه‌ها را گام بزرگی در ارائه خدمات الکترونیکی دانست و بیان کرد: زنجیره طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان باید کامل شود.

وی ابراز داشت: سلامت مردم از موضوعات مهم جامعه است، درمان مردم باید بدون دغدغه انجام شود که بخش عمده آن به عهده بیمه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان گفت: پرداخت به موقع مطالبات پزشکان و مراکز درمانی و آزمایشگاهی از سوی بیمه سلامت ارزشمند و امیدوارم این پرداخت‌ها به همین منوال ادامه یابد.

جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان نیز از پوشش بیمه خدمات درمانی و سلامت برای یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در استان نام برد و گفت: یکسان‌سازی تعهدات بیمه‌ای انجام شده و ۷۰ درصد خدمات سرپایی و ۹۰ درصد بستری را همه بیمه‌ها پوشش می‌دهند.

وی ادامه داد: بالای ۱۵ هزار دارو زیر پوشش بیمه هستند و داروهای عمده بیماران خاص پوشش بیمه داده می شوند.

جعفری افزود: غیر از عمل زیبایی همه عمل های جراحی زیر پوشش بیمه است و تا سقف ۹۰ درصد هزینه با دفترچه بیمه پرداخت می‌کنند.

وی عنوان کرد: یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر روستایی و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت شهری زیر پوشش رایگان بیمه سلامت هستند.

جعفری ابراز داشت: ماهانه ۶۰ میلیارد تومان در استان کرمان در سطوح مختلف درمانی هزینه داریم، اما حق وصولی ما ۱۱ میلیارد تومان است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمه سلامت فدایی بیمه سلامت پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند