Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون پشتیبانی مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر گفت: چالش بیماری کرونا به ویژه در ابتدای سال جاری مانع از انجام امور پشتیبانی و حمل‌ونقل در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر نشد و توانستیم حمل مواد اولیه و محصولات را بدون کوچک‌‌ترین مشکلی طبق برنامه به انجام برسانیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، محمدجواد فریدونی‌پور اظهار داشت: در چارت سازمانی مجتمع گل‌گهر، حوزه پشتیبانی سه مجموعه مدیریتی دربر دارد که شامل حمل‌ونقل، سفارشات و انبارها و همچنین رفاهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بخش حمل‌ونقل، هر محصولی که در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر تولید می‌شود و یا اینکه از نیازهای تولید است، باید حمل شود. این یعنی انتقال کل خوراک کارخانه‌های فرآوری و همه محصولات، توسط بخش حمل‌ونقل انجام می‌شود. این حمل هم در مسیرهای داخل و هم خارج شرکت صورت می‌گیرد؛ در فروش محصول نیز به همین صورت است. به‌طوری‌که محصول برخی از کارخانه‌ها، خوراک واحدهای دیگر در حلقه‌های بعدی هستند.
معاون پشتیبانی مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر خاطرنشان کرد: آمارها گویای آن است که در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر بیش از 25 میلیون تن ماده معدنی جابه‌جا می‌شود که مدیریت آن توسط بخش پشتیبانی است. این جابه‌جایی هم به صورت ریلی و هم به صورت جاده‌ای توسط کامیون انجام می‌شود.
فریدونی‌پور با اشاره به دیگر وظیفه حوزه پشتیبانی، بیان کرد: در بخش سفارشات و انبارها در شرکت گل‌گهر کالاها و قطعات برای کارخانه‌ها و سایر قسمت‌ها کدبندی شده‌اند. در این رابطه انبارهای متعددی در گل‌گهر وجود دارند که شامل انبار محصولات و ضایعات و مستعملات هستند.
وی عنوان کرد: بخش پشتیبانی در حوزه رفاهی برای کارکنان شرایطی مانند حمل‌ونقل، رستوران‌ها، مهمان‌سرا و برنامه‌های مفرح همچون جشن‌های مناسبتی را فراهم می‌کند.
حمل‌ونقل پایدار در شرکت گل‌گهر
معاون پشتیبانی مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر در خصوص چالش بیماری کرونا و اثر آن بر وضعیت حمل‌ونقل شرکت گل‌گهر، تصریح کرد: بیماری کرونا و همه‌گیری آن در کشور، عملا بسیاری از شرکت‌های تولیدی را به ویژه در حوزه حمل‌ونقل درگیر خود کرده است. این امر به ویژه در ابتدای سال و نوروز که بسیاری از رانندگان در سایت حضور نداشتند و بیماری کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده، به چالش‌ها اضافه می‌کرد. با این حال، همت بخش حمل‌ونقل شرکت گل‌گهر مانع از اثرگذاری وضعیت یاد شده بر شرکت شد. ضمن اینکه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر سیستم حمل‌ونقل پیشرفته‌ای دارد.
فریدونی‌پور اذعان کرد: ظرفیت انبارهای محصولات شرکت گل‌گهر محدود است و نمی‌توان حجم قابل توجهی از محصول در مدت زمان زیاد در آن‌ها نگه داشت. ضمن اینکه کارخانه‌های فرآوری نیز نباید پایین‌تر از حد ظرفیت خود فعالیت کنند. از این رو، با توجه به اینکه شرکت گهرترابر مسئول حمل و نقل در شرکت گل‌گهر بوده و در حوزه حمل ریلی نیز بسیار فعال است، شرکت‌های پیمانکاری را مجاب کردیم که به مقوله حمل‌ونقل در گل‌گهر کمک کنند. به این ترتیب در موضوع حمل‌ونقل حتی با وجود بیماری کرونا، همه برنامه‌های شرکت عملی شدند و هیچ اتفاق غیر مترقبه‌ای نیفتاد.
تامین به موقع قطعات در گل‌گهر
معاون پشتیبانی مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر ابراز کرد: شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر توانست طبق برنامه و پیش‌بینی‌ها هم محصولات را به‌موقع به‌دست‌ مشتریان برساند و هم اینکه حمل خوراک و محصولات بین کارخانه‌ها و معدن را بدون کمترین مشکلی پیش بردیم. هرچند که چالش‌هایی در خصوص تامین قطعات یدکی به ویژه لاستیک وجود داشت اما بر این چالش‌ها غلبه کردیم و بدون هیچ مشکلی حمل‌ونقل انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: برای تامین پایدار قطعات، با توجه به اینکه از دو سه سال قبل احتمال تحریم مجدد وجود داشت، به اندازه کافی در انبارها حتی برای چند سال آینده، قطعات مهم را خریداری کردیم و خوشبختانه تاکنون در تامین قطعات مشکلی نداشتیم. امیدوار هستیم پس از این نیز روند کنونی ادامه داشته باشد و انبارهای گل‌گهر به اندازه کافی قطعه در اختیار واحدهای مختلف قرار دهند.
فریدونی‌پور در پایان خاطرنشان کرد: برای اطمینان از تامین پایدار قطعات در شرکت گل‌گهر، مدیریت معکوس و بومی‌سازی نیز فعال شده و با شناسایی شرکت‌های بسیار خوب حوزه ساخت قطعه که به صورت فعال در حال ساخت قطعه هستند، نیازهای گل‌گهر را بومی‌سازی می‌کنند. در این حوزه نیز خوشبختانه با چالش جدی مواجه نبوده‌ایم و تامین قطعات طبق برنامه انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر شرکت گل گهر بیماری کرونا بخش حمل ونقل کارخانه ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرایندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرایندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستاییان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگرد نشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

کد خبر 6097250 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است