Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس خواستار تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی در دستگاه های دولتی و پاکبانان در شهرداری ها شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سید کاظم دلخوش اباتری نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه، 5 آبان ماه) قوه مقننه در تذکری شفاهی ، اظهار داشت: پیش از این موضوع بیمه خبرنگاران در سراسر کشور حل شده بود، اما متاسفانه امروز این عزیزان معضلی تحت عنوان بیمه دارند که وزارت ارشاد بسیاری از این عزیزان زحمتکش که غالباً شغل ثابتی نیز ندارند را بیمه نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی در ادامه همچنین خواستار تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی در دستگاه‌های دولتی و پاکبانان در شهرداری‌ها شد.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با اشاره به افزایش آمار رسوب کالا در گمرکات کشور ، بیان داشت: در حال حاضر حجم کالا در گمرکات از 110 هزار به 180 هزار تن رسیده است و لازم است که تیمی برای بررسی این موضوع تشکیل شود. همین مسئله موجب افزایش سرسام آور قیمت مرغ شده است.

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر نماینده صومعه‌سرا درباره موضوع رسوب کالا در گمرکات کشور، اظهار داشت: با توجه به مصوبه شورای هماهنگی سران قوا قرار بود این رابطه در گمرکات کشور حل شود و حجم کالاهای ترخیص نشده کاهش یابد. اگر این اتفاق نیفتاده ضرورت دارد کمیسیون اقتصادی پارلمان گزارشی در این باره تدوین و به جلسه علنی مجلس ارائه کند.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز

بنابر آمار سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز مورد نیاز است که در سنوات گذشته ۱۰۰ هزارتن گوشت بواسطه تامین نیاز صنعت وارد می شد، اما بواسطه شرایط خشکسالی و کشتار دام های مولد در سال گذشته، مسئولان وزارت جهاد با اتخاذ سیاست های تولید قراردادی و واردات دام‌پایه پروار بدنبال افزایش تولید و رسیدن به خودکفایی گوشت قرمز هستند. براین اساس طرح تولید قردادی دام از زمستان سال گذشته در بین جامعه عشایر کلید خورد.

 دولت از اجرای طرح تولید قراردادی گوشت دام عشایر دو هدف  تامین گوشت مورد نیاز کشور و حمایت از جامعه تولید کننده عشایری را دنبال می کند که طبق اعلام مسئولان جامعه عشایر، دام ها از اواخر خرداد روانه بازار می شود و مرحله بعد از اواخر تیرماه باید آغاز شود که با استمرار این طرح طی ۵ سال امکان تامین ۵۰ درصد کسری نیاز کشور از طریق واردات وجود دارد.

چندی پیش مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: ده ها سال است که سالانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن گوشت قرمز از طریق واردات تامین می شود، اما اعتقاد ما برآن است که در داخل کشور ژن هایی وجود دارد که اگر کارهای پرورشی انجام دهیم، امکان خودکفایی در دام سبک و سنگین وجود دارد.

نوروزی می گوید: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته مبنی بر لقاح نژاد دام های کشور با نژادهای پرتولید پیش بینی می شود که در سنوات آتی به خودکفایی در حوزه گوشت قرمز برسیم.

تولید قراردادی دام راهی برای رسیدن به خودکفایی گوشت قرمز

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: تولید دام به نسبت سال های گذشته رشد گسترده ای داشته به طوریکه طبق گزارش سازمان آمار افزایش تولید شامل همه دام های موجود روستایی، عشایری و پرواری است که براین اساس باید برنامه ریزی مناسبی صورت بگیرد تا تولید دچار آسیب نشود.

به گفته او، تولید قراردادی دام از زمستان سال گذشته آغاز شد و بدین منظور پشتیبانی امور دام نهاده در اختیار تولیدکنندگان گذاشت که دام زیادی به وفور موجود است.

پوریان ادامه داد: هم اکنون دام زیادی آماده کشتار وجود دارد که باید بخشی از آن ذخیره سازی و بخش دیگر وارد بازار مصرف شود، اما بازار به خاطر بحث واردات و توزیع مناسب اشباع شده است که همین امر موجب شده تا گوشت زیادی روی دست تولیدکننده بماند.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه تولید قراردادی دام عشایر از زمستان سال گذشته آغاز شد، افزود: سال گذشته تولید قراردادی در برنامه عشایر اجرا شد که دام آن از اواخر خرداد وارد بازار می شود که توسط پشتیبانی باید خریداری و کشتار شود. همچنین بخش زیادی دام توسط پرواربندها تولید که طی روزهای آتی به بازار عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه امکان خودکفایی گوشت قرمز وجود دارد، گفت: اکنون به میزان کافی دام و گوشت در کشور موجود است و همواره دام های زیادی در دامداری داریم که جوابگوی نیاز کشور است و همواره با تولید قراردادی و حمایت از بخش تولید امکان رسیدن به خودکفایی وجود دارد.

تهاتر نهاده در ازای تولید دام سبک در ۴ قطب کشور 

در همین ارتباط حسین دماوندی نژاد گفت: برای تهاتر دام با نهاده برنامه‌ریزی صورت گرفته و چهار قطب در کشور را به منظور اجرای این برنامه شناسایی کرده‌ایم و کار در استان‌ها با دام سبک آغاز شده است.

معاونت امور دام هدف از تولید قراردادی و تهاتر دام با نهاده را تامین گوشت قرمز از منابع داخلی و کاهش هزینه تولید برای تولیدکنندگان عنوان کرد.

افزایش ۴۵ هزارتنی تولید گوشت قرمز از طریق تولید قراردادی 

در ادامه فضل خرم مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عشایر گفت: سال گذشته با حمایت دولت به رغم تمامی تنگناها و مشکلات، قرارداد ۱۲۲ هزارتن تامین نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز را با جامعه عشایر منعقد کردیم که تاکنون ۹۵ هزارتن نهاده در اختیار جامعه عشایر قرار گرفته است.

به گفته او، با توجه به انعقاد قرارداد تولید قراردادی ۵۰۰ هزار راس دام، از اواخر خرداد دام های تولیدی روانه بازار می شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عشایر ادامه داد: مرحله بعدی تولید قراردادی دام از اواخر تیرماه منعقد می‌شود که گوشت آن در ماه‌های آذر، دی و بهمن عرضه می‌شود.

او گفت: امسال برای ۱.۵ میلیون راس تولید قراردادی دام با عشایر قرارداد منعقد می‌کنیم که براین اساس ۳۰ هزارتن گوشت قرمز در نیمه دوم سال به بازار از این‌ محل عرضه می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی عشایر با بیان اینکه سال گذشته ۱۹۵ هزارتن گوشت قرمز تولید شد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال حداقل ۴۵ هزارتن به میزان تولید سال قبل افزوده شود.

او با بیان اینکه ۴۰ درصد دام سبک در اختیار جامعه عشایر است، گفت: بنابر آمار مجموع تولید سالانه گوشت قرمز ۸۶۰ هزارتن است که ۴۲۰ تا ۴۳۰ هزارتن آن از دام سبک و مابقی از دام سنگین است.

خرم گفت: براساس آمار سالانه با احتساب مصرف داخل ۱۰۰ هزارتن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود که طی ۵ سال آینده از طریق تولید قراردادی ۵۰ درصد از کسری نیاز کشور از طریق جامعه عشایر تامین می‌شود.

بنابر اذعان مسئولان، سرانه مصرف گوشت قرمز به ۷ کیلو رسیده است که براین اساس با اعمال حمایت های لازم از بخش تولید امکان تامین نیاز کشور وجود دارد، کمااینکه در پی سیاست های اخیر وزارت جهاد در راستای تنظیم بازار، جمعیت دام سبک و سنگین افزایش پیدا کرده به طوریکه با مازاد دام روبرو هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس