Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، یک جوسازی رسانه‌ای چند روزی است که اذهان را به سمت خود کشیده است. «ایران به موش آزمایشگاهی داروهای نامعلوم کرونا با عوارض نامشخص بدل شده است.»

خبر دروغ این بود که «دولت روحانی و شخص وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفته‌اند که کشور ایران به عنوان موش آزمایشگاهی است و ایرانی‌ها را مورد آزمایش داروهای نامعلوم با عوارض نامشخص قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» خبری که به نقل از دبیر کمیته علمی مبارزه با کرونا مطرح شده بود.

دکتر مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با تکذیب این خبر گفت: این‌ها جوسازی‌های رسانه‌ای عده‌ای، برای فروش داروهای کرونایی فاقد مستندات علمی و تحقیقاتی است.

 وی بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا عده‌ای مدعی تولید داروهایی با نام‌ها و عناوین مختلف حتی با اسامی مقدس شدند که اثربخشی هیچ‌کدام از این داروها توسط کمیته علمی تایید نشد. به همین دلیل تاکنون هیچ دارویی بدون مستندات وارد عرصه درمان کرونا نشده است.

به گفته وی، برخی مدعیان تولید داروهای درمانی کرونا با وجود مخالفت‌های علمی کمیته تلاش می‌کنند داروی خود را بدون انجام آزمایش روی مردم، امتحان کنند. اما خوشبختانه فعالیت این افراد با ورود نیروی انتظامی و نهادهای نظارتی محدود شد.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری تاکید کرد: این افراد سودجو برای فروش داروهای خود اقدام به جوسازی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی کردند تا مردم را به خرید این داروها ترغیب کنند.

قانعی ادامه داد: کمیته علمی مبارزه با کرونا با جدیت در مقابل فعالیت این افراد و جلوگیری از ورود داروهای فاقد مستندات علمی و اثربخشی درمانی به پروتکل درمان بیماری کرونا ایستاده است.

وی در پاسخ به جو رسانه ای «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برخی از این داروها را بدون اطلاع مردم، روی آنها امتحان می‌کند تا گزارش نهایی را با سازمان بهداشت جهانی ارائه کند. به همین دلیل آمار ابتلا به کرونا هر روز بیشتر می‌شود» گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مقابل ورود داروهای فاقد مستندات درمانی به پروتکل درمان کرونا جلوگیری می‌کند و این حرف یک شایعه رسانه‌ای است.

کد خبر 5056546 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو ویروس کرونا مصطفی قانعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا واکسن کرونا تحقیقات علمی فناوری فضایی نوآوری حاکمیت سایبری اینترنت ایرانسل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فیس بوک تولید دانش بنیان فناوری 5G شرکت دانش بنیان توییتر کمیته علمی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • ورود ناپلی و پست لارو از استان‌های دیگر به بوشهر ممنوع است
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است