Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل گفت: سازمان پدافند غیرعامل در همکاری با آموزش و پرورش، بستر آموزش همگانی پدافند غیرعامل را از طریق شبکه «شاد» فراهم کرده است. ‌

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ محمدرضا کائینی ظهر امروز در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان اظهار کرد: با توجه به نگاهی که مقام معظم رهبری نسب به پدافند غیرعامل دارند، پدافند غیرعامل با فرهنگ‌سازی و آموزش مناسب آرام آرام جایگاه مورد انتظار خود به دست خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: در حال حاضر، سازمان پدافند غیرعامل کشور، همکاری خوبی با سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها از جمله آموزش و پرورش داشته و از طریق شبکه شاد و در قالب درس آمادگی دفاعی، بستری را برای آموزش همگانی پدافند غیرعامل فراهم کرده است. ‌

معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل گفت: خوشبختانه دستگاه‌های اجرایی پای کار بوده و همکاری خوبی با سازمان پدافند غیرعامل دارند.

کائینی بیان کرد: سازمان پدافند غیرعامل با همکاری وزارتخانه صمت، نیرو و نفت طرح‌هایی را برای تعیین حریم خطوط مراکز انتقال از شهرها در قالب طرح به مجلس دارد تا خلأ قانونی برطرف شود.

او با بیان اینکه برای کاهش خطرات محیط‌های شهری باید تصمیم‌گیری جدی گرفته شود، گفت: طرحی به‌عنوان قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل توسط نمایندگان محلی در حال تهیه است که حدود و کلیات این طرح با نمایندگان محلی دولت صورت گرفته و خوشبختانه به هیچ وجه، نگاه منفی نسبت به اصل پدافند غیرعامل وجود ندارد و باید شیوه اجرایی آن تبیین شود.

معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل اضافه کرد: نقش سازمان‌های دولتی در کمیته دائمی بوده و پیشنهاد شد که مصوبات کمیته با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شود تا قابلیت اجرایی در دستگاه‌های اجرایی افزایش یابد.

کائینی بیان کرد: در حوزه تثبیت جایگاه قانونی سازمان پدافند غیرعامل، کار به‌خوبی پیش می‌رود. تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل در استان‌ها در دستور کار قرار دارد که می‌تواند دور نگاه خوبی از پیشنهادات پیش روی مسؤولان استان قرار دهد.

او گفت: نکته مهم، اجرای برنامه‌هاست که در طرح جامع، برای کاهش آسیب‌پذیری لازم است تا برنامه‌های پیشنهادی، به برنامه اجرایی تبدیل شود.‌

معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل اضافه کرد: باید با هم‌افزایی کارهای ویژه‌ای در حوزه مصون‌سازی زیرساخت‌های اصلی کشور انجام شود؛ در تهیه عملکرد سازمان غیرعامل برای ارائه به مقامات کشوری، ۱۵۰ اقدام اساسی و مهم ارائه‌شده که با همکاری و همراهی استان‌ها به انجام رسیده است.

کائینی اضافه کرد: حوزه سایبری یکی از مهم‌ترین مقولات در حوزه پدافند غیرعامل بوده و در این حوزه تنها به مرکز کشور بسنده شده؛ این در حالی است که استان‌ها، بسیار در زمینه پدافند غیرعامل سایبری توانمند و مهم محسوب می‌شوند و باید نقش آنها را در این حوزه مهم پدافندی تبیین کنیم.

او ادامه داد: تاکنون فقط به آموزش‌های جزئی توجه شده است؛ استان‌ها می‌توانند نقش بسزایی در حوزه سایبری داشته باشند که در این حوزه ما سعی کرده‌ایم تا پشتیبانی‌های بسیاری از وزارتخانه‌ها را در مراکز استان‌های دیگر قرار دهیم اما باید کارهای بهتری در این زمینه صورت گیرد.

معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل گفت: استان‌های کشور باید نقش گسترده سایبری را به خودی خود ایفا کنند و مسائل اساسی را در سطح کشور حل و فصل کرد که در این زمینه آموزش بسیار اهمیت دارد.

کائینی بیان کرد: در این راستا، سرمایه‌گذاری‌های خوبی نیز از سوی سازمان پدافند غیرعامل کشور صورت گرفته که تعریف رشته‌های دانشگاهی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری در دانشگاه‌ها یکی از این موضوعات با هدف ارتقای آموزش‌هاست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم بدون افزایش یک متر سطح زیرکشت ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم که به معنای ورود دانش در این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت جهادکشاورزی، سید مجتبی خیام نکویی در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید کرد و افزود: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم، بدون افزایش یک متر سطح زیرکشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

خیام نکویی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

وی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

وی ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و افزود: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.

خیام نکویی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

وی با بیان این که رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، اظهارداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه‌شناسی ایران اشاره کرد و گفت: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه‌شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و سازها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.

وی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارائه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.

کد خبر 747306

دیگر خبرها

  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • ۳ هزار نفر در کنکور مرحله اول خاش شرکت دارند
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم