Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، علاالدین ازوجی، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار گفت: از بُعد بیمه بیکاری برآوردهایی که داشته ایم در سطح کلان کشور تقریباً یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر (شغل) به صورت رسمی و غیر رسمی آسیب دیده اند، اما بر اساس آمار رسمی و ثبت شده در سامانه رابط کار، حدود ۸۵۰ هزار نفر بود که ۷۳۰ هزار نفر مشمول بیمه بیکاری بودند و متناسب با سیاست‌هایی که ستاد ملی کرونا داشت بیمه بیکاری ۶۷۰ هزار نفر پرداخت شده و ۶۰ هزار نفر در حال پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازوجی گفت: از خرداد به این طرف بخش عمده‌ای از این افراد مشغول به کار شدند و طبق اطلاعات ثبتی که ما داریم تقریباً ۱۹۳ هزار نفر آن‌ها کماکان بیکارند که به بیمه بیکاری بلند مدت سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

وی افزود: برای حمایت از واحدهای اقتصادی آسیب دیده سامانه‌ای بود که همه اصناف و کارفرمایان و خویش فرماها می‌توانستند ثبت نام کنند و مشکلی نبود. طبق برآوردهایی که ما داشتیم تقریباً ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد اقتصادی به شدت آسیب دیدند، اما از ۳۱ استان فقط ۵۵۴ پروند (حدود ۳۰ درصد) ثبت نام کردند.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار گفت: از بعد کارشناسی هم متقاضیان و هم بانک‌ها استقبال نکردند، بالاخره منابع ۴۰ هزار میلیارد تومان باید پرداخت می‌شد، آنجا هم بحث این است که دو سومش منابع خود بانک است.

ازوجی گفت: ۵۵۴ هزار پرونده آن‌هایی است که به بانک‌ها ارسال شد، بحث‌هایی که مربوط به ستاد کرونا بود بانک‌ها اعمال کردند، تا سطح ۲۰۰ میلیون بر اساس ضوابط بخشنامه ستاد ملی کرونا عمل می‌شد و بالاتر از آن طبق ضوابط خود بانک‌ها، در خصوص چک برگشتی ستاد ملی کرونا تصویب کرد که تسهیلاتی که برای کروناست مشمول چک برگشتی نیست و بانک‌ها رعایت کردند و اگر مصادیقی هست که رعایت نشده اعلام کنند ما پیگیری می‌کنیم.

از ۱۴ میلیون بیمه شده، ۷ میلیون نفر شامل بیمه بیکاری نمی‌شود

شکوری مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی هم گفت: حدود ۸۵۰ هزار نفر در سامانه وزارت کار از ۲۳ اسفند ثبت نام کردند منتها حدود ۱۲۰ هزار نفر مشمول قانون کار نبودند چون یکی از شرایط پرداخت بیمه بیکاری این است که افراد مشمول قانون کار باشند. بر اساس تصمیماتی که گرفته شد و پالایشی که شد حدود یک میلیون و ۵۲ هزار نفر افرادی بودند که در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا اردیبهشت که زمینه پرداخت آن‌ها ماه به ماه فراهم شد که ۹۹۰ هزار نفر مقرریشان را دریافت کرده اند و ۶۲ هزار نفر باقی مانده است تا پرداخت ایام کرونا تمام شود.

شکوری با بیان اینکه ما هفت مرحله مقرری بیکاری را پرداخت کرده ایم، گفت: ما بر اساس تصمیمات معاونت اقتصادی ریاست جمهور ۱۴ رسته شغلی را از امهال ۹ ماهه ۲۰ درصد سهم کارفرما برایشان پیش بینی کرده ایم. یعنی در واقع ما بیش از هزار تا هزار و پانصد هزار میلیارد تومان منابع درآمدمان را به اسفند ۹۹ امهال داده ایم، یعنی ۹ ماه امهال شده برای ۲۰ درصد کارفرما؛ مهم‌تر از همه اینکه به افرادی که از خرداد به بعد بیکار شده اند توانسته ایم مقرره بیکاری را طبق قانون بیکاری پرداخت کنیم یعنی حقوق کامل افراد به آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی افزود: فرایند بیمه بیکاری باید به طور کامل الکترونیکی و غیر حضوری شود و از طرف دیگر قانون بیکاری ما صرفاً برای مشمولان قانون کار تدارک دیده شده، وقتی با یک بحران مواجه می‌شویم قانون ظرفیت اجرا ندارد بنابراین در حال حاضر ۱۴ میلیون بیمه شده داریم که ۷ میلیون آن‌ها شامل بیمه بیکاری نمی‌شوند از این جهت قانون باید اصلاح شود.

ابراهیم درستی نایب رئیس اتاق اصناف تهران هم با انتقاد از روند کند بیمه بیکاری و تسهیلات حمایتی، خواهان تسریع در پرداخت حمایت‌های کرونایی و کاهش بهره بانکی تسهیلات شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1078566 برچسب‌ها بیمه بیکاری کرونا ویروس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا کرونا بیمه بیکاری کرونا ویروس بیمه بیکاری هزار نفر بانک ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود