Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@04:48:37 GMT

دروغی به نام «رویای ایرانی آبان۹۹»

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۵۸۱۹

دروغی به نام «رویای ایرانی آبان۹۹»

محمد عبدالهی طی یادداشتی نوشت: احمق، دروغگو، بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا، دلقک، خفه شو، سگ دست آموز... کلمات و عبارات رکیکی بود که جو بایدن و دونالد ترامپ در مناظرات و نزاع های انتخاباتی نثار هم کرده اند. مناظرات اول و دوم این دو نشان داد اختلاف نظرات بین دو نامزد بسیار زیاد است و طرفین در هیچ مورد با یکدیگر حتی ذره ای تفاهم نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها حتی به رسم ادب به یکدیگر نزدیک هم نشدند و به هم سلام و احوالپرسی هم نکردند. وضعیت محتوایی مناظره هایشان هم نشان می‌دهد وضعیت سیاسی در آمریکا در سطح راهبردی و رهبران این کشور بسیار پر هرج و مرج است و فضای انتخابات بسیار پر تنش و نگران کننده است که احتمال درگیری در آن زیاد است.

بایدن و ترامپ تبدیل به دو قطب نفرت پراکن شده اند. اما این دو قطب کاملا متضاد در دو امر اشتراک نظر دارند؛ ایران و اسرائیل!

دونالد ادوین نیوچترلین دیپلمات بازنشسته آمریکایی که هم‌اکنون همکار "بنیاد راکفلر" است، می نویسد:«بایدن- ترامپ درباره سیاست خارجی آن‌قدرها از هم دور نیستند (با هم اختلاف ندارند).» او توضیح می دهد:« ترامپ و بایدن روی اغلب موضوعات سیاست خارجی توافق دارند ...آنها در این باور ‌اشتراک نظر دارند که ایران برای اسرائیل خطرناک خواهد بود.»

بردلی بلیکمن، مشاور جورج بوش رئیس‌جمهور اسبق آمریکا نیز در مصاحبه با العربیه گفته: « امور بین‌الملل با انتخابات در آمریکا تغییر نمی‌کند.»

آنتونی بلینکن، مشاور سیاست خارجی جو بایدن گفته بود: در صورتی که او در انتخابات به پیروزی برسد تحریم‌ها را تا زمان رسیدن به «توافقی قوی‌‌تر» و «طولانی‌مدت‌تر» حفظ خواهد کرد.
بلینکن گفته افزوده: ایران باید به پایبندی کامل برجام برگردد. در غیر این صورت- و تا زمانی که [ایران] این کار را انجام دهد- واضح است که همه تحریم‌ها پابرجا خواهند ماند.

واقعیت این است که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در آمریکا در هر مسئله‌ای اختلاف داشته باشند، در دشمنی با جمهوری اسلامی ایران هیچ اختلاف نظری با یکدیگر ندارند.

و اما نقطه اشتراک بعدی یعنی اسرائیل؛ ترامپ با عادی سازی بین روابط اسرائیل و برخی دول عربی و انتقال سفارتخانه اش به قدس، دست اسرائیل دوستی تمام روسای جمهور پیشین آمریکا را از پشت بسته. ستاد انتخاباتی او مکرر بر حمایت "ناگسستنی" از اسرائیل و محکومیت هر گونه تلاش برای تحریم آن تاکید کرده است. بایدن نیز در سابقه اش در مقام معاون رئیس‌جمهور(در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷) کمک در اعطای بزرگ‌ترین بسته کمک مالی  ایالات متحده به اسرائیل (۳۸ میلیارد دلار) را دارد. بایدن همچنین از قبل اعلام کرده که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، قصدی برای بازگرداندن سفارت آمریکا به تل‌آویو ندارد.

بایدن مانند تمامی کاندیداهای ریاست جمهوری امریکا به متحدان واشنگتن در خاورمیانه، از جمله اسرائیل، عربستان و امارات متحده عربی، وعده پشتیبانی بی‌قید و شرط داده. ضمن اینکه همیشه روال به این صورت بوده که سیاست مهار در دوره دموکرات‌ها نسبت به جمهوری‌خواهان، جنبه‌های پیچیده‌تری به خود می گیرد و آمریکا را به درگیری بیش از حد در خاورمیانه سوق می‌دهد.

ترامپ نیز در صورت رای آوردن چنانچه اوبرایان مشاور امنیت ملی اش اظهار داشته، به دنبال تشدید فشار اقتصادی علیه ایران است تا جمهوری اسلامی را وادار به بازگشت به میز مذاکره کند. مذاکره برای برچیدن تمام فعالیت های هسته ای (صلح آمیز یا نظامی) و حذف راهبرد موشکی. درست همانند پیش شرط هایی که جوبایدن برای بازگشت به مذاکرات برای جمهوری اسلامی تعیین کرده.

این سطح از مشابهت در دیدگاه های دو نامزد ریاست جمهوری امریکا نسبت به ایران و اسرائیل قائدتا باید چشم انداز آینده روابط ایران و امریکا را علی السویه ترسیم کند. اما از سویی می بینیم در ایران اشتیاق عجیبی از سوی غربگراها برای رای آوردن جو بایدن دموکرات وجود دارد. آنان «رویای ایرانی آبان 99» را با شکست ترامپ و «بازگشت تیم بایدن-اوباما» تیتر کرده و ماه هاست ستاد بایدن در تهران را راه انداخته اند.

می دانیم که جریان غربگرا در کشور ما دنباله جبهه متحد غربی است. به این معنا که بین غرب و اصلاحطلبان یک حمایت دو سویه وجود دارد و طیفی از اصلاح طلبان دارای هماهنگی روشی و منشی و وحدت راهبردی با آنسوی آب ها هستند و منافع جریان استکباری را در ایران نمایندگی می کنند. سرنخ های فراوانی برای اثبات این گزاره وجود دارد که مشهورترین آن جمله معروف نتانیاهو است که گفته بود:«اصلاح‌طلبان بزرگ‌ترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند»

در دوره چهار ساله ریاست جمهوری ترامپ، خروج امریکا از برجام و تحریم های بی سابقه موجب تضعیف غربگراهای ایرانی شد. اما در شرایط فعلی که می دانیم رویکرد بایدن نسبت به ایران تفاوت ماهوی با رویکرد ترامپ ندارد، منافع دوسویه غربگراهای ایرانی و جمهوری خواهان برای یکدیگر چیست؟ آیا چیزی به اسم منافع ملی ایرانیان این وسط موضوعیت دارد؟

غربگراها مدام دنبال این هستند تا از طریق شرطی سازی حل مشکلات ارزی با پیروزی بایدن و القای این گزاره کودکانه که محور اصلی برنامه بایدن دیپلماسی و برگشتن به برجام است و اگر دولت بعدی ایران نگاه ایدئولوژیک به سیاست خارجی را کنار بگذارد، می توان منافع ملی را در تعامل برابر تهران واشنگتن تامین کرد؛ مخاصمه را از بین برد؛ نفت فروخت؛ دلار را پایین آورد...امید کاذبی در جامعه به وجود آورند و البته سوت زنان از کنار این واقعیت می گذرند که دلار 31 تومانی نتیجه تعامل برد برد بوده!

امروز دولت غربگراها علاوه بر این القاهای مصنوعی به بازار، با گرانی های کاذب و حل نکردن عمدی مشکلات، زمینه فشار از پایین را برای هول دادن نظام به سمت صلح (بخوانید تسلیم) در صبح بدون ترامپ با جو بایدن فراهم می کنند.

اما واقعیتی که با این ذوق زدگی ها در صورت رای آوردن بایدن به وقوع می پیوندد چیست؟

این القاهای مصنوعی بازار را بیشتر متاثر از انتظارات روانی کرده تا فضای واقعی اقتصاد؛ این شرطی سازی ها که تمام این سال های اخیر ادامه داشته، بهترین فرصت برای دشمنان ایران برای تحت تاثیر قرار دادن بازار و فشار بر مردم و نهایتا کاهش پایبندی شان به اهداف نظام تحت فشار معیشتی و پیاده کردن اهداف براندازانه است.

ذوق زدگی غربگراها و دولتشان از هر تکانه ای که احتمال پیروزی بایدن را تقویت کند، این سیگنال را به دولت بعدی آمریکایی ها می دهد که همچنان می توان به امتیازدهی ایرانیان امیدوار بود و این یعنی فشار بیشتر.

پیروزی بایدن نهایتا می تواند یک سقوط موقت بر قیمت دلار و در نتیجه یک تسکین موقت باشد که آن هم تحت تاثیر خوشبینی های حاصل از پیروزی بایدن خواهد بود نه خود بایدن! چراکه وی هیچ وقت فرصت بی سابقه ای را که تحریم های بی سابقه ی ترامپ برای فشار بر ایران فراهم کرده از دست نخواهد داد.

در صورت رای آوری بایدن، از آنجا که دولتش وارث شرایطی فوق بحرانی در آمریکاست و نیز وی ریسک پذیری ترامپ را ندارد، بهترین فرصت برای ارسال سیگنال قدرت و هزینه آوری تداوم فشار برای دولت آمریکاست. فرصتی که البته این ذوق زدگی غربگراها و دولتی ها از بین خواهد برد.

واقعیت این است که غربگراها چنانچه ابراهیم اصغرزاده هم صریحا گفته، امید دارند با پیروزی بایدن مجددا کورسوی امیدی برای جلب اقبال مردم در انتخابات آتی بدست آورند و این امید سازی ها و القائات کاذب مقدمه سازی برای بازگشت به قدرت است. غربگرایان هیچ گاه درد امنیت ملی و منافع ملی را نداشته و ندارند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران ترامپ اسرائیل آمریکا پیروزی بایدن ریاست جمهوری سیاست خارجی تحریم ها جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد

 دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا بار دیگر حمایت خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اعلام و تاکید کرد: برخی از سیاستمداران یهودی در ایالات متحده پشت (رژیم) اسرائیل را خالی کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، ترامپ در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز همچنین بار دیگر به شدت از تظاهرات‌های ضد صهیونیستی اخیر در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین انتقاد کرد و مدعی شد که شرکت کنندگان در این تظاهرات‌ها، شست وشوی مغزی شده‌اند.

ترامپ در ادامه با حمله به چاک شومر رئیس اکثریت دموکرات در مجلس سنا و بلندپایه‌ترین مقام یهودی در آمریکا که پیشتر با انتقاد از سیاست‌های بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه خواستار استعفای او شده بود، گفت: من دارم می‌بینم سیاستمداران یهودی (در آمریکا) پشت اسرائیل را خالی کرده‌اند. من این را می‌بینم، شما هم می‌بینید.

وی با اعلام حمایت دوباره از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، از اقدامات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت از (رژیم) اسرائیل انتقاد کرد و مدعی شد که دولت بایدن به اندازه کافی از این رژیم حمایت نمی‌کند.

ترامپ افزود: الان هیچ‌کس نمی‌داند ایالات متحده در کجا ایستاده است و به نظر من بایدن در کنار (رژیم) اسرائیل نایستاده و با این کار اشتباه بزرگی را مرتکب می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • جمهوری اسلامی با جنگ‌ها و تحریم‌ها قوی‌تر می‌شود | حمله به اسرائیل همه جهان را آرام کرد | در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین