Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@02:19:12 GMT

مافیای پیچیده فولاد شکل گرفته است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۱۳۲۴

مافیای پیچیده فولاد شکل گرفته است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار فولاد،گفت: متأسفانه در حوزه فولاد شاهد گران فروشی عجیبی هستیم که باید در این زمینه نظارت صورت گیرد.

وی بیان کرد: کشور ما بزرگترین تولید کننده آهن اسفنجی است. این در حالی است که مصرف داخلی این محصول  بسیار کم است و حدود ۱۶ میلیون تن صادرات داریم اما با وجود این گران فروشی زیادی در این زمینه انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: بخش کوچکی از این محصول در بورس ارائه می شود اما قیمت داخلی آن را کشورهایی چون چین و آمریکا مشخص می کنند که این منشأ گران فروشی شده است.

سلیمی تأکید کرد: قیمتی که در داخل به فروش می رسد حدود صد دلار بالاتر از قیمت جهانی است و سوال این است که چرا با وجود آنکه مازاد تولید فولاد در کشور داریم، اما این محصول را به قیمت گرانی به مردم عرضه می کنیم؟

وی با بیان اینکه متأسفانه مافیای پیچیده فولاد تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه اول امسال، حدود ۲۶ درصد شمش در بورس عرضه شده و سوال ما آن است که مابقی آن کجا رفته است؟

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: فاصله قیمت فولاد به سیمان حدود یک به هفت بوده اما در میانگین قیمت ۱۰ سال گذشته، امسال به بیش از ۲۰۰ درصد رسیده است و سوال ما این است که چه کسانی به این گران فروشی ها دامن می زنند و سود آن به جیب چه کسانی می رود؟

وی اظهار داشت: ما شاهد عدم شفافیت در بازار فولاد هستیم به گونه ای که ۱۶ میلیون تن فولاد صادر می شود و فقط ۵ میلیارد دلار از طریق این صادرات درآمد به دست می آید و سوال این است که آیا ارز صادرات این محصول به کشور بازگشته یا خیر.

کد خبر 5057148 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: آهن اسفنجی بورس صحن مجلس فولاد علیرضا سلیمی مجلس شورای اسلامی صحن مجلس ایالات متحده امریکا سعید خطیب زاده محمد باقر قالیباف جمهوری اسلامی ایران حسن روحانی محمدجواد ظریف رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۹۹ برجام مجلس هیئت دولت اسحاق جهانگیری علی ربیعی گران فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ مشخص شد