Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی کیایی با اعتراض به مدیریت حوزه هنری گفت: ای کاش مجموعه‌ای که خیلی از فیلم‌های سینمایی را در این سال‌ها تحریم یا ممیزی کرده، حالا در پرداخت پول‌ فیلمسازها، "حق" را رعایت کند و بیش از این خیانت در امانت نکند.

این کارگردان سینما که سال گذشته فیلم سینمایی «مطرب» را به عنوان پرفروش‌ترین فیلم سال اکران کرد، درباره اینکه هنوز پول فروش فیلم خود را پس از گذشت نزدیک به یک سال به طور کامل از سینمادارها دریافت نکرده است، در گفت‌وگویی با ایسنا بیان کرد: بخش کوچکی از این پول اخیرا تسویه شد که البته بیشترین سهم پرداختی هم متعلق به پردیس سینمایی کورش بود، اما هنوز رقم قابل توجهی باقی مانده و بخش عمدای از آن مربوط به حوزه هنری است که سینماهای زیادی را در تهران و شهرستان‌ها در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه حوزه هنری ردیف بودجه مشخصی دارد، گفت: این مجموعه در سال‌های گذشته هنگام اکران بعضی فیلم‌ها، صاحبان آن‌ها را بسیار اذیت کرده و فیلمسازها را به تغییر یا کوتاه کردن فیلم‌ها بنا بر سلیقه «حوزه هنری» مجبور کرده است تا به این شرط اجازه اکران فیلم را در سالن‌های سینمایی خود که تعداد قابل توجهی هم در کل کشور هستند، بدهد. حال برای من سوال است در این مجموعه‌ای که نگاه ارزشی در راس آن حاکم است، آیا کسی به فکر است که طلب ما را پرداخت کند؟ اگر الان از مراجع تقلید درباره پول تهیه‌کننده‌هایی که در اختیار حوزه هنری است استفتا بگیریم چه حکمی می‌دهند؟ در مملکت ما همیشه از حق‌الناس صحبت شده و هنوز هم اگر یک آدم عادی بدهی داشته باشد، ماشین خود را می‌فروشد چون به حق الناس اعتقاد دارد، اما چرا این دم و دستگاه و تشکیلات برای حق الناس ارزش قائل نیست؟

کارگردان مجموعه «همگناه» با اشاره به از بین رفتن ارزش بدهی در طول این یک سال (با کم شدن ارزش پول ملی) ادامه داد: «مطرب» سال گذشته فروش خوبی کرد ولی من اگر در شبکه نمایش خانگی «همگناه» را نساخته بودم، باید خانه‌ام را بابت وامی که برای ساخت «مطرب» از بانک گرفته و آن را به رهن گذاشته بودم، از دست می‌دادم. اگر الان در این اوضاع اقتصادی و شرایط کرونا خانواده من آواره خیابان می‌شدند کسی در همین حوزه هنری بود که جواب مرا بدهد؟ واقعا چطورمی‌شود که آن‌ها با پول من و همکاران من در مجموعه خود همه کار انجام می‌دهند ولی نسبت به بدهی خود و حق ما اینقدر بی‌تفاوت هستند؟

مصطفی کیایی افزود: من امیدوارم مسئولان رده بالای حوزه هنری در جریان نباشند که چه اتفاقی در مجموعه آن‌ها رخ می‌دهد چون در غیر اینصورت این حق بر گردن آن‌ها نیز هست و من از هر کسی که در حوزه هنری می‌داند با وجود این بدهی‌ها چه اتفاقی در حال رخ دادن است نمی‌گذرم، چرا که مسئول سازمان سینمایی حوزه هنری هیچگاه درباره فیلم‌ها و مشکلاتی که بر سر اکران پیش آمده پاسخگو نبوده و الان هم نیست. این دوستان بدانند گذران امورشان با پول ماست؛ پولی که در جیب آن‌ها امانت بود اما خیانت درامانت کردند.

به گزارش ایسنا، به تازگی جمعی از تهیه کنندگان و فیلم سازانی که هنوز مطالباتشان را از سینماداران نگرفتند، در نامه ای مشترک اعلام کردند که بزودی به قوه قضاییه شکایت خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مصطفی کیایی حوزه هنري فیلم سینمایی مطرب شبکه نمایش خانگی همگناه حوزه هنری فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «رضای انقلاب» خاطرات حجت‌الاسلام والمسلمین «رضا مطلبی» امام جماعت مسجد ابوذر تهران نوشته «حجت‌الاسلام سعید فخرزاده فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در حوزه هنری سازمان تبلیغات رونمایی می‌شود.

«رضای انقلاب» به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعدها به مسجد جامع ابوذر تغییر نام داد، منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیروها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

این کتاب روایتی از حضور یک روحانی انقلابی که به زبان ترکی آشنایی ندارد را شرح می‌دهد که در میان مردمی با زبان آذری مسولیت امام جماعت مسجدی را بر عهده می‌گیرد که سازنده آن با حکومت پهلوی ارتباط نزدیک و خوبی دارد. چالش‌هایی که سبب می‌شود روحانی جوان و انقلابی با وجود سخت بودن راه مسیری را دنبال کند که بعد از نیم قرن منشا تحولات بسیاری در محله‌ای شود که در آن امامت نماز را برعهده دارد.

حجت الاسلام مطلبی اکنون با ۹۰ سال سن همچنان با مردم محله و نمازگزاران آن ارتباط نزدیک دارد و توانسته است به عنوان الگوی تراز انقلاب اسلامی زمینه را برای جلب و جذب جوانان بی شماری به مسجد فراهم کند.

سعید فخرزاده و حمید قزونی از ۵ دی تا ۲۹ دی ۱۳۹۵ در سیزده جلسه مصاحبه با راوی این کتاب را انجام داده‌ که پس از پیاده‌سازی، با انطباق با اسناد و مدارک و تایید راوی در انتشارات سوره‌مهر به چاپ رسیده است.

کتاب «رضای انقلاب» نوشته حجت‌الاسلام سعید فخرزاده فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت از ساعت ۱۶:۳۰ در تالار اندیشه حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ رونمایی می‌شود.

کد خبر 6097101 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • رمان «تو خواب میکاییل هستی» رونمایی می‌شود
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد