Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، مهدی عسگری نماینده کرج، فردیس، اشتهارد به طرح سوال از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه با عدم توجه به روش های درمانی طب ایرانی – اسلامی و پیاده شدن آزمایش های دارویی سازمان جهانی بهداشت بدون اطلاع بیماران پرداخت.

متن طرح سوال نماینده کرج، فردیس و اشتهارد از وزیر بهداشت به شرح زیر است:

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای خالصانه کادر درمان، با گذشت شش ماه از اجرای کارآزمایی بالینی درمان کووید-۱۹ ازسوی سازمان بهداشت جهانی و اعلام نتایج آن طی روزهای گذشته، اعلام شد که ایران در بین ۳۰ کشور همکار در این مطالعه، بر سکوی نخست جلب مشارکت بیماران قرار گرفته است و درعین حال بر اساس این نتایج مهم، داروهای گران قیمت (رمدسیویر، لوپیناویر، اینترفرون و هیدروکسی کلروکین) که همگی دارای مشخصه «ضد ویروس» بوده‌اند، تأثیری بر درمان یا کاهش طول مدت بستری و مرگ و میر مبتلایان به کووید-۱۹ بستری در بیمارستان نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت، باید پاسخگو باشد که آیا مانند عرف رایج در تحقیقات دارویی، به بیماران تفهیم شده است که دارویی که برای آن‌ها استفاده می‌شود، اثر آن به اثبات نرسیده و آنها صرفاً در یک مطالعه تست دارو شرکت می‌کنند؟ و آیا با اطلاع کامل و رضایت آنها دست به این آزمایش زده است؟ یا به سبک معمول بیمارستان‌های ایرانی، صرفاً از آنها خواسته شده که «رضایتنامه پذیرش همه مخاطرات و قصور پزشکی» را امضاء نمایند؟!

آمار فوق را بگذارید در کنار آمار بالا و عجیب تلفات بیمارستانی بیماران کووید-۱۹ در ایران. باز هم آمار فوق را بگذارید در کنار این موضوع که در شرایط تحریمی فعلی، بسیاری از بیماران، با مشکلات زیادی برای تأمین داروهای ضروری خود مواجه هستند و در همین شرایط، داروهای کووید-۱۹ جهت تست بر روی مردم، به راحتی به ایران داده می‌شود! آیا این روند سؤال برانگیز نیست؟

به راستی که چطور بیش از ۳۰۰۰ بیمار ایرانی در آزمایشی در این سطح شرکت داده شده اند، اما هیچ اطلاعاتی درباره ماهیت این برنامه، هویت طراحان و نتایج آن و سرنوشت اطلاعات به دست آمده از این طریق، به ملت و نمایندگان آن داده نمی‌شود؟

آیا قرار است اطلاعات حیاتی حوزه سلامت ایرانیان از آن استحصال شود؟ آیا باتوجه به سوابق تاریک و مبهم سازمان بهداشت جهانی، مردم حق ندارند که به وجود رابطه‌ای بین آزمایشهایی همچون “کارآزمایی” مذکور و جهش ویروس کرونا و افزایش آمار آن در کشور، مشکوک شوند؟

سؤال اساسی دیگر این است که چگونه کشور به محل آزمایش داروهای ناشناخته غربی تبدیل شده اما توجهی به روشهای درمانی طب اصیل ایرانی-اسلامی نکرده و فرصتی برای ظرفیت سنجی این روشها داده نمی‌شود؟

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا مهدی عسگری وزیر بهداشت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران