Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، روستای دهبار در فاصله ۱۴ کیلومتری طرقبه در دامنه کوه‌های بینالود واقع شده است. این روستا نیز مانند بسیاری از ییلاقات دیگر این منطقه، در دل دره قرار دارد. جاده منتهی به روستا، مسیری پرپیچ‌وخم ولی برخوردار از مناظر بکر و زیباست.

قبل از رسیدن به روستا، زمانی که در ارتفاع بالاتری نسبت به روستا قرار دارید، می‌توانید یک نمای کلی از روستا و باغات میوه را ببینید که مخصوصا در فصل‌های بهار و پاییز بسیار دیدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بهار منظره زیبای شکوفه‌های درختان به رنگ‌های صورتی، سفید و در پاییز طیف زیبایی از رنگ‌های زرد و قرمز و نارنجی، توجه هر ببینده‌ای را به خود جلب می‌کند. محال است این منظره وسوسه‌انگیز زیبا را ببینید و برای لحظاتی از ماشین پیاده نشوید.

ساختار کلی روستا، به این شکل است که خانه‌های روستا در بالادست و باغات میوه در پایین‌دست قرار گرفته است. از وسط روستا هم رود پرآبی رد می‌شود که از کوه‌های بینالود سرچشمه می‌گیرد. شغل بیشتر اهالی روستا، کشاورزی است و مهم‌ترین محصولات روستای دهبار عبارتند از: سیب، گیلاس، آلبالو، گلابی و گردو. بنا به روایاتی، نام قدیم روستا «بار» بوده است. این نام به دلیل درختان پربار و پرثمر باغات روستا بوده، ولی بعدها به «دهبار» تغییر یافته است.

جادوی هزار رنگ پاییز در طبیعت روستای دهبار جادوی هزار رنگ پاییز در طبیعت روستای دهبار جادوی هزار رنگ پاییز در طبیعت روستای دهبار جادوی هزار رنگ پاییز در طبیعت روستای دهبار جادوی هزار رنگ پاییز در طبیعت روستای دهبار جادوی هزار رنگ پاییز در طبیعت روستای دهبار کد خبر 560472 برچسب‌ها سفر - گردشگری استان خراسان رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر گردشگری استان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامد‌های سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روز‌های آینده مشکل آب شرب این روستا‌ها نیز برطرف خواهد شد.   وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودرو‌ها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.   مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهر‌های جنوب استان جلوگیری شد.   امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستا‌ها تامین شده است.

دیگر خبرها

  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • لطافت هوای روستای گیامی پس از بارش باران در قالب تصاویر
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • سفر به طبیعت بهاری روستای انارک در قالب تصاویر