Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@10:43:59 GMT

گپی با آچار فرانسه مرکز کرونای ملایر

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۲۸۰۰

گپی با آچار فرانسه مرکز کرونای ملایر

ایسنا/همدان تعطیل رسمی بود و هر کس در کنار خانواده اش گرد خستگی یک هفته کاری خود را می تکاند تا برای آغاز هفته ای پر کار آماده شود. اینجا اما تعطیلی بردار نیست، هیچ وقت نبوده و حتی ۹ ماه است اوضاع با قبل فرق کرده، بیمارستان ها و مراکز درمانی به میدان جنگ تبدیل شده و رزمندگانش سفیدپوشانی هستند که جانشان بر کف دستانشان هم سنگینی می کند و اگر ببینند هم وطنشان در خطر است همان بار سنگین کف دستشان را بر زمین گذاشته تا هم نوعشان در آسودگی خاطر به آغوش خانواده بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزندی چشم انتظارشان است اما به او یاد دادند پوشیدن لباس سفید و سوگند خوردن برای حفظ سلامت سرزمینت، یعنی تو سرباز این خاکی و بدون چشمداشت باید بجنگی، برای اینها جمعه همان شنبه است و عیدشان زمانی است که ردپای این دشمن بی رحم را از جای جای این سرزمین با ایثار و فداکاریشان، با فدا کردن جانهایشان پاک کنند.

این روزها عجیب مرا یاد سال های دفاع مقدس می اندازد. مردان و زنانی که عاشقانه و خستگی ناپذیر فقط و فقط برای تأمین سلامت همنوعانشان بدون هیچ چشمداشتی هر ثانیه با جان خود بازی می کنند بدون لحظه ای درنگ، کسانی که حتی با سِرُم هایی در دست و ویروسی که نفس هایشان را نشانه رفته است، اگر ببینند بیماری نیاز به پرستاری دارد، به سمتش می شتابند تا مبادا فرزندی بی پدر شود، مادری عزادار شود و خانه ای بی صاحب شود.

در این میان به سراغ مردی رفتیم که بر موهایش گرد سفیدی از جنس لباس رزمش نشسته بود، گردی از جنس ایثار و فداکاری که خبر از ۲۵ سال خدمت صادقانه و شرافتمندانه به همنوعانش می داد. «داود صحبتی» متولد ۱۳۴۵ در روستای موسی بلاغی از توابع شهرستان ملایر است که از سال ۱۳۷۶ به عنوان بهورز در روستای توچغاز کار خود را آغاز کرد.

صحبتی در گفت‌وگو با ایسنا، از آغاز فعالیت خود در مرکز کرونای شهرستان ملایر می گوید: با شیوع کروناویروس در کشور و نیز شهرستان ملایر و تبدیل مرکز جامع سلامت باغ گل به مرکز کرونای شهرستان، بنده به عنوان مسئول پذیرش درمانگاه و سرایدار این مرکز مشغول به کار شدم.

او که هر روز در ساعات اداری در محل خدمت خود با سمت بهورز در روستای توچغاز مشغول است و از ساعت ۳ بعدظهر تا هر زمان که مراجعه کننده وجود داشته باشد، در مرکز کرونا مشغول به خدمت است، ادامه می دهد: محل سکونت بنده به همراه خانواده ام طبقه بالای همین مرکز بود که به علت همجواری با آزمایشگاه مرکز کرونا و برای حفظ سلامتی خانواده مجبور به نقل مکان و مستأجری شدیم.

به گفته همکارانش، صحبتی بدون کوچکترین اعتراضی به همراه خانواده اش نقل مکان می کند و با قدرتی مضاعف تر از قبل به انجام وظایف محوله خود می پردازد. او علاوه بر کارهای پذیرش درمانگاه، وظیفه نظافت و ضدعفونی ساختمان این مرکز را نیز به عهده دارد. باید گفت که او در واقع «آچار فرانسه» مرکز است که اگر نباشد واقعاً کار بقیه لنگ است. یک ساعتی که آنجا بودم، همین که روی صندلی می نشست، صدایش می زدند و او بدون ذره ای اعتراض و ترش رویی انجام وظیفه می کرد. آرامشی در چهره اش جا خوش کرده بود که بی رحمی ویروس کرونا را از ذهن مراجعه کنندگان پاک می کرد.

او که خود در ماه گذشته به کرونا مبتلا شده و خوشبختانه پس از به دست آوردن سلامتی کامل خود بار دیگر به جبهه بازگشته است، در پاسخ خبرنگار ایسنا به اینکه خانواده اش اعتراضی به وضع به وجود آمده ندارند؟ می گوید: نگرانی که هست اما خانواده از همان ابتدای راه همراه و هم پایم بودند، باید کسی اینجا جواب مردم را بدهد، کار مردم را راه بیندازد، به هر حال وظیفه ای است که ما در قبال هموطنان خود داریم و چرخ روزگار اینطور چرخیده که امروز توفیق خدمت رسانی به من و همکارانم داده شود.

صحبتی که تنها انتظار و درخواستش از مردم رعایت پروتکل های بهداشتی است، اظهار می کند: با توجه به اینکه بسیاری از همکارانم درگیر بیماری شدند و خدمت رسانی به مردم عزیز و شریف ایران قدری دشوار شده است، از مردم می خواهم با رعایت پروتکل های بهداشتی و قطع زنجیره این ویروس کمک دست ما باشند.

از حرف هایش متوجه شدم که دو سال از دوره کارآموزی اش جزء سنواتش محاسبه نشده و سختی کارش را به رسمیت نمی شناسند. خواسته ناچیز این مرد خستگی ناپذیر که شاید زمان استراحت روزانه اش یک ساعت هم نشود، مردی مانند او و همه هم جنس هایش که ۹ ماه است تعطیلی و غیرتعطیلی برایشان معنایی ندارد، مرا شرمنده کرد.

به گزارش ایسنا، امروز سه شنبه ۶ آبان ماه روز قدردانی از کادر درمان است و این بهانه ای برای هم صحبتی با مسئول پذیرش و سرایدار مرکز کرونای ملایر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس بيمارستان مرکز کرونای مرکز کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • راز جسد بدون سر با خالکوبی ستاره فاش شد
  • کارآگاه بازی برادر مقتول برای یافتن سر جسد و شناسایی قاتل | راز جسد بدون سر با خالکوبی ستاره فاش شد